Online móka
Re: Online móka
Hahó Facebookosok!
Nem tudom ismeritek-e a Football Rivals nevű játékot, de pár hete elkezdte El Maestro és Corleone, aztán csatlakoztam én is, most meg átvettünk egy saját csapatot. Nyolcadosztályban veretjük, innen fogunk szépen mindent megnyerni.
Dióhéjban a lényeg: van energiád, aztán pörgetni kell, így kapsz a fejlődéshez pontot, így tudsz gólt rúgni, ajándékot küldeni, stb. Egy szezon nagyjából egy hónap, minden nap van egy meccs este 19-21 között. Nem egy bonyolult játék, túl sok időt sem igényel, de mi jól elbohóckodunk.
Ha valakinek van kedve csatlakozni, akár itt, akár pü-ben is jelezheti bármelyik fentebb említett úrnak vagy nekem is, mert a meghívás után is kapunk plusz energiát.
Nem tudom ismeritek-e a Football Rivals nevű játékot, de pár hete elkezdte El Maestro és Corleone, aztán csatlakoztam én is, most meg átvettünk egy saját csapatot. Nyolcadosztályban veretjük, innen fogunk szépen mindent megnyerni.
Dióhéjban a lényeg: van energiád, aztán pörgetni kell, így kapsz a fejlődéshez pontot, így tudsz gólt rúgni, ajándékot küldeni, stb. Egy szezon nagyjából egy hónap, minden nap van egy meccs este 19-21 között. Nem egy bonyolult játék, túl sok időt sem igényel, de mi jól elbohóckodunk.
Ha valakinek van kedve csatlakozni, akár itt, akár pü-ben is jelezheti bármelyik fentebb említett úrnak vagy nekem is, mert a meghívás után is kapunk plusz energiát.
Minimum 50 ember kell, annyian szerintem nem leszünk meg.Faust írta: Na, gyerekek, nem akarok faszkodni, de meccsek helyett tenyleg mehetne valami warzone private lobby. Hogy mukodik ez, jatszott mar valaki ilyen meccsen?
Na, gyerekek, nem akarok faszkodni, de meccsek helyett tenyleg mehetne valami warzone private lobby. Hogy mukodik ez, jatszott mar valaki ilyen meccsen?
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó kis partygameket?
Mint pl among us,jackbox.
A legjobb olyan lenne,amihez elég 1 gép és a többiek telóról tudnak játszani.(+pont ha ingyenes )
Tudnátok ajánlani jó kis partygameket?
Mint pl among us,jackbox.
A legjobb olyan lenne,amihez elég 1 gép és a többiek telóról tudnak játszani.(+pont ha ingyenes )
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Játszik valaki a Hill Climb Racing 2-vel?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mar a CF 3 is eleg fura volt, de azert meg lehetett rajta jatszani, na de ez a Curve Fever Pro nagyon gáz. Viszont a regi jatek meg mindig mukodik: http://forum.curvefever.com/play2.phpMatyiG írta:5-6 eve azert nagyon nyomattuk a Körv Fívört.
GT meg mocsok amilyen laggokat levagtak Matyi szerintem meg azota is campel, de a fontos meccseket ugyis mindig ferni hozta.
Múltkor ránéztem, teljesen el van szaródva, más mint a régi változat.
5-6 eve azert nagyon nyomattuk a Körv Fívört.
GT meg mocsok amilyen laggokat levagtak Matyi szerintem meg azota is campel, de a fontos meccseket ugyis mindig ferni hozta.
Múltkor ránéztem, teljesen el van szaródva, más mint a régi változat.
- mocsok
skacok.
akinek megvan a rocket league:
meg lehet oldani hogy én, mint steames tudjak játszani egy xbox one ismerősömmel?
tudom, google. de ott találkoztam már mindenféle válasszal.
akinek megvan a rocket league:
meg lehet oldani hogy én, mint steames tudjak játszani egy xbox one ismerősömmel?
tudom, google. de ott találkoztam már mindenféle válasszal.
- mocsok
húúú de leszarnak téged baszki.
- ateeemadrid
Valakinek nincs kedve Left-ezni fél8 körül?
Páran már lennénk, de 8an lenne az igazi.
Páran már lennénk, de 8an lenne az igazi.
- mocsok
Valaki biztos
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Zidane, Messi, C. Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Valaki játszik Gta 5-tel online??
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Senki sem tolja a Battlefield4et? ha már lövöldözünk adjuk meg a módját én már egy ideje ESL re gyúrok
jóó remynek a fele playtime idle szerveren volt. azt nem kell komolyan venni
amúgy igen most változtattak a rankrendszeren. 9 win után sem dobott fel sas2 be pedig előtte 2 lossra dobott le sas1 be de én mondjuk egész mappool-lal tolom nem only infi meg stb.
amúgy igen most változtattak a rankrendszeren. 9 win után sem dobott fel sas2 be pedig előtte 2 lossra dobott le sas1 be de én mondjuk egész mappool-lal tolom nem only infi meg stb.
- ateeemadrid
Most Supremebe, nemrég pedig már megvolt a Global. Mondjuk azért az nem volt reális, inkább szerencse, meg a rankrendszer is elég szánalmas volt az utóbbi időben. Most amúgy elvileg csináltak valamit a rankrendszerrel, megint könnyebben dobálja le az embereket, és nehezebb szintet lépni.BBeno írta:milyen rangban vitézkedtek?
Amúgy kezd kicsit unalmassá válni a meccsméking meg a csé is kicsit, kéne már egy jó kis left4dead2 party.
Tudnátok anno hány órát cod2ztem, szégyen.Majdnem 1600 óra CS :GO .
Mondjuk vagy 6 éven át nyomtuk haverokkal.
pontosan!hehe írta:a jó öreg 1.6, facnak kell bonyolítani
nekem valami Gold nemtommi és 3 csillag van... nem vágom ezeket, de Ti biztos magasabban vagytok, nekem csak 200 órám van, amiből fele játékBBeno írta:milyen rangban vitézkedtek?
én mennék, de itt a rang különbségek miatt sztem nem enged majd... mert vmi ilyesmi is van a GO-ban, nem?Remy írta:Gyere inkább csézni. Este 8-tól megy a buli.
felvettelek Steamen.
nekem is régen összeugrott 4:3-ra. A monitoromon van olyan fjucsör, ami összehúzza 4:3-ra, egyébként 1.6-ban mindig így volt.Anthony írta:BTW a CS:GO-ba mi a tököm történt, amióta kijött a revolveres update elbaszták a felbontást, 22-es fullhd monitoron nem tudom beállítani a 800x600-at úgy, hogy levágja a képet, mint korábban..
Valami ötlet, milyen felbontást kell akkor most használni?
És milyen 800x600? VGA FTW
milyen rangban vitézkedtek?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk nem 2 hónap alatt jött össze. + 2. accon még van 214P. Krisz írta:Majdnem 1600 óra CS :GO .
Amúgy meg Faust se panaszkodhat, neki pár órával több van. (1599 )
Meg mondjuk Csabi se panaszkodhat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Majdnem 1600 óra CS :GO .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Inkább vegyetek fel steamenziro4vr írta:Minek az, cod4 zombi szeró, vagy olyan már nincs?hehe írta:felbasztátok az agyam ezzel a buta csvel, le is aprítottam pár száz zombit l4d2-ben
Aztán egyszer... talán... csézünk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots