A jó öreg enkór.alexoxladjackoxi írta:
DVD-n nézted, vagy leszedted valahonnan? Múltkor kerestem online, de sehol semmi, TV-ben sem szokták adni soha. Pedig nagy kedvencem Harvey Keitel. Szerintem kicsit méltatlanul van kezelve a tag, Az írben is nevetségesen keveset szerepel sajnos.
Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
HBO GO-n keresgéltem filmeket és belefutottam ebbe a Jumpman nevű alkotásba.
Orosz nyelvű, magyar felirattal.
Egész tetszett, nem kell tőle nagy csodát, nem egy nagy volumenű alkotás, de korrekt kis film lett.
Ezt a bő egy órát megérte bőven.
"Denis árvaként nőtt fel, az anyja a születése után elhagyta. A fiú ritka betegségben szenved, immunis a fájdalomra. Emiatt népszerű a fiúk között, akik fogadásokat kötnek, milyen sokáig bírja a kegyetlen fizikai játékokat. Egy nap előkerül az anyja, és magával viszi Moszkvába, ahol egy banda tagja lesz. Dennis autók elé ugrál, majd balesetet színlelve megzsarolják a sofőröket..."
Orosz nyelvű, magyar felirattal.
Egész tetszett, nem kell tőle nagy csodát, nem egy nagy volumenű alkotás, de korrekt kis film lett.
Ezt a bő egy órát megérte bőven.
"Denis árvaként nőtt fel, az anyja a születése után elhagyta. A fiú ritka betegségben szenved, immunis a fájdalomra. Emiatt népszerű a fiúk között, akik fogadásokat kötnek, milyen sokáig bírja a kegyetlen fizikai játékokat. Egy nap előkerül az anyja, és magával viszi Moszkvába, ahol egy banda tagja lesz. Dennis autók elé ugrál, majd balesetet színlelve megzsarolják a sofőröket..."
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
DVD-n nézted, vagy leszedted valahonnan? Múltkor kerestem online, de sehol semmi, TV-ben sem szokták adni soha. Pedig nagy kedvencem Harvey Keitel. Szerintem kicsit méltatlanul van kezelve a tag, Az írben is nevetségesen keveset szerepel sajnos.Remy írta: A héten Jojo van betervezve az Oscaros filmek közül, kíváncsi leszek.
A MOCSKOS ZSARU: Harvey Keitel parádé, a szenvedéstörténete többnyire működik a depresszív körítéssel, viszont maga a film ritmustalan. Húz egy nagyot, majd szétesik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A héten Jojo van betervezve az Oscaros filmek közül, kíváncsi leszek.
A MOCSKOS ZSARU: Harvey Keitel parádé, a szenvedéstörténete többnyire működik a depresszív körítéssel, viszont maga a film ritmustalan. Húz egy nagyot, majd szétesik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ford v Ferrari
Sajnos egy ilyen film sosem fog Oscart kapni, pedig ez egy igazi film élményt tudott nyújtani: volt ahol vigyorogtam, volt ahol szorítottam a karfát, és volt ahol elérzékenyültem. Bale lehet egy kicsit túltolta, de óriásit játszik, a legnagyobb színész jelenleg.
1917
Ezt pár napja moziban láttam. Az operatőri munka miatt abszolút megéri a mozi élmény, de ezen kívül pont az hiányzik belőle, mint a fenti filmből: egy kiemelkedően jó színész, és az érzelmek. Volt egy csomó jelenet, hogy csak fogtuk a fejünket: akkor ez most mi is akart lenni, minek ment oda?
Sajnos egy ilyen film sosem fog Oscart kapni, pedig ez egy igazi film élményt tudott nyújtani: volt ahol vigyorogtam, volt ahol szorítottam a karfát, és volt ahol elérzékenyültem. Bale lehet egy kicsit túltolta, de óriásit játszik, a legnagyobb színész jelenleg.
1917
Ezt pár napja moziban láttam. Az operatőri munka miatt abszolút megéri a mozi élmény, de ezen kívül pont az hiányzik belőle, mint a fenti filmből: egy kiemelkedően jó színész, és az érzelmek. Volt egy csomó jelenet, hogy csak fogtuk a fejünket: akkor ez most mi is akart lenni, minek ment oda?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hasonloan velekedek, de amugy nekem nagyon tetszett, lehet azert is, mert ez volt az elso haborus film, amit moziba neztem. Nem is ertem azokat, akik azt mondjak, hogy untak az egeszet, szerintem vegig rohadt feszult volt a hangulata.Faust írta: 1917
Ritka dolog, de kicsit egyet tudok erteni az index-el: valami kis nuansz hianyzott. De egyebkent bantani nem tudom, elkepeszto hangulata van, Deakins pedig...annyira az osszes tobbi felett all, beszelni is kar rola. Megmutatta, hogyan lehet az ilyesmit kivitelezni hivalkodas- es erolkodesmentesen, remelem Innaritu es Lubezki figyelt rendesen.
Egy jo nyolcas szerintem ez nekem. Viszont mozin kivul nem tudom, meg fog-e elni, klasszikus soha nem lesz, azt garantalom. De igazabol nem is akar tobb lenni ez a film, mint ami, szimpatikus hozzaallas, es ritka a tematikaban.
Ha a Dunkirk ehhez hasonlo, akkor biztos tetszeni fog az is nekem, valahogy meg kimaradt eddig.
1917
Ritka dolog, de kicsit egyet tudok erteni az index-el: valami kis nuansz hianyzott. De egyebkent bantani nem tudom, elkepeszto hangulata van, Deakins pedig...annyira az osszes tobbi felett all, beszelni is kar rola. Megmutatta, hogyan lehet az ilyesmit kivitelezni hivalkodas- es erolkodesmentesen, remelem Innaritu es Lubezki figyelt rendesen.
Egy jo nyolcas szerintem ez nekem. Viszont mozin kivul nem tudom, meg fog-e elni, klasszikus soha nem lesz, azt garantalom. De igazabol nem is akar tobb lenni ez a film, mint ami, szimpatikus hozzaallas, es ritka a tematikaban.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Némiképp más .... is .'shutterisland írta:a szerb filmet azert mashogy kategorizalnam.Mickey írta:
Donnie Darko, Hetedik, Ragyogás, Oldboy, Fekete Hattyú, Szerb Film, A fiúk nem sírnak, Szentjánosbogarak sírja, Mandy ( 2018 )
Nem mindet néztem végig....
koszi mindenkinek az ajanlasokat, ez eleg lesz par evre.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A Visszafordíthatatlan is illik még ezek mellé. Tökéletes felsorolás volt amúgy. Én is előveszek belőle azt hiszem néhányat a közeljövőben, amelyeket még nem láttam.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a szerb filmet azert mashogy kategorizalnam.Mickey írta:Donnie Darko, Hetedik, Ragyogás, Oldboy, Fekete Hattyú, Szerb Film, A fiúk nem sírnak, Szentjánosbogarak sírja, Mandy ( 2018 )'shutterisland írta: mondjatok mar legyszi nyomaszto hangulatu filmeket amik levesznek az eletrol is.
mint peldaul a gepesz.
koszi mindenkinek az ajanlasokat, ez eleg lesz par evre.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
1917
Technikailag, főleg képileg igen baco film, de hozzám közelebb állt a Dunkirk érzelemmentes feszültség keltése. De ez is egy jó film.
Technikailag, főleg képileg igen baco film, de hozzám közelebb állt a Dunkirk érzelemmentes feszültség keltése. De ez is egy jó film.
Nem illik.
- h3x0r
Én is bedobok egy sorozatot: Rectify'shutterisland írta: koszi a tippeket, remelem uberelik a valverde fele idegenbeli meccseket.
Magasfeszültség.'shutterisland írta: mondjatok mar legyszi nyomaszto hangulatu filmeket amik levesznek az eletrol is.
mint peldaul a gepesz.
Az Ink miert nyomaszto? Egyebkent nagyszeru film, csak ne nezne ki olyan elkepesztoen fosul, hogy hozza kepest egy brazil szappanopera Deakins remekmu.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Donnie Darko, Hetedik, Ragyogás, Oldboy, Fekete Hattyú, Szerb Film, A fiúk nem sírnak, Szentjánosbogarak sírja, Mandy ( 2018 )'shutterisland írta: mondjatok mar legyszi nyomaszto hangulatu filmeket amik levesznek az eletrol is.
mint peldaul a gepesz.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
Egy film még eszembe jutott:
i'm daniel blake. 2016-os, kicsit low budget film. Viszont annál erősebb. Ha hasonlítani kellene valamihez akkor talán a A boldogság nyomában lenne az.
i'm daniel blake. 2016-os, kicsit low budget film. Viszont annál erősebb. Ha hasonlítani kellene valamihez akkor talán a A boldogság nyomában lenne az.
-
Virsliparti, álom.net'shutterisland írta: mondjatok mar legyszi nyomaszto hangulatu filmeket amik levesznek az eletrol is.
mint peldaul a gepesz.
Amúgy ha tetszett a gépész akkor ajánlom a titkos ablak című filmet.
nyomasztó hangulattal rendelkezik még:
egészségügyi: now is good esetleg a five feet apart.
amiket biztosan láthattál de ha nem akkor mindenképp érdemes: requiem egy álomértó .
indie filmek amelyek pár díjat bezsebeltek: mr nobody (Jared Leto legzseniálisabb filmje), Rockaway (az imdb értékelése egy vicc), Ink (erről kevesen hallottak de ilyen egyedi forgatókönyvet évtizedenként írnak meg).
szerk: az inket meg is nézem újra, kedvet kaptam hozzá:D
- Remy
- Kapcsolat:
GYŰRŰK URA - A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE: Nehéz bármi újat írni erről, meg úgy az egész trilógiáról. TÖKÉLETES. Ilyen az, mikor becsukod a szemed és egy fantasy filmre gondolsz. Se több, se kevesebb. Ez a max.
GYŰRŰK URA - A KÉT TORONY: Helm szurdok Az Entek Az egész film
MEN IN BLACK - SÖTÉT ZSARUK A FÖLD KÖRÜL: Hosszú, unalmas, béna és nem Men in Black! Két értékelhető dolog volt az egészben; Gyalog és a Thor-os poén. Minden más kuka.
KILL BILL: Ezer éve nem láttam, így éppen itt volt az ideje felidézni azt a gyönyörű utolsó 1 órát, amit Japánban töltött el Uma Thurman. Tarantino egyik legzseniálisabb húzása volt a tokiói leszámolás.
KILL BILL 2: Az összkép jó, de a kontraszt már túl nagy a két film között. Túl van nyújtva és ezen a hibán a zseniális David Carradine sem segít.
ACTION JACKSON: Egy hamisítatlan 80-as évekbeli akciózás Carl Weathers főszereplésével. És bazd, egy kocsival megy fel az emeletre! Zseni.
ZOOTROPOLIS: A jobb később, mint soha eset... remek sztori, kiváló karakterek, hibátlan szórakozás.
TOKIÓI HAJSZA: Rápörögtem a japán verdákra, erre pedig tökéletes választás volt a film. Amúgy érdekes... amióta teljesen összekötötték a fő sztorival, sokkal jobban működik az egész.
Yôjinbô: Minden megvan benne, ami kell egy remek szórakozáshoz, de ami a legnagyobb erénye, hogy fényképezésben egész egyszerűen zseniális.
Sanjûrô: Sztoriban gyengébb, mint elődje, viszont maga Sanjûrô karaktere itt vált tökéletessé. Toshirô Mifune egy zseni.
X-MEN - SÖTÉT FŐNIX: Ez a buli megdöglött! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltak pillanatai vagy, hogy nem voltak benne jó ötletek, de ennyi év után ez már édes kevés. Igazából már a színészek is beleuntak ebbe, DE Fassbender továbbra is Isten!
GYŰRŰK URA - A KÉT TORONY: Helm szurdok Az Entek Az egész film
MEN IN BLACK - SÖTÉT ZSARUK A FÖLD KÖRÜL: Hosszú, unalmas, béna és nem Men in Black! Két értékelhető dolog volt az egészben; Gyalog és a Thor-os poén. Minden más kuka.
KILL BILL: Ezer éve nem láttam, így éppen itt volt az ideje felidézni azt a gyönyörű utolsó 1 órát, amit Japánban töltött el Uma Thurman. Tarantino egyik legzseniálisabb húzása volt a tokiói leszámolás.
KILL BILL 2: Az összkép jó, de a kontraszt már túl nagy a két film között. Túl van nyújtva és ezen a hibán a zseniális David Carradine sem segít.
ACTION JACKSON: Egy hamisítatlan 80-as évekbeli akciózás Carl Weathers főszereplésével. És bazd, egy kocsival megy fel az emeletre! Zseni.
ZOOTROPOLIS: A jobb később, mint soha eset... remek sztori, kiváló karakterek, hibátlan szórakozás.
TOKIÓI HAJSZA: Rápörögtem a japán verdákra, erre pedig tökéletes választás volt a film. Amúgy érdekes... amióta teljesen összekötötték a fő sztorival, sokkal jobban működik az egész.
Yôjinbô: Minden megvan benne, ami kell egy remek szórakozáshoz, de ami a legnagyobb erénye, hogy fényképezésben egész egyszerűen zseniális.
Sanjûrô: Sztoriban gyengébb, mint elődje, viszont maga Sanjûrô karaktere itt vált tökéletessé. Toshirô Mifune egy zseni.
X-MEN - SÖTÉT FŐNIX: Ez a buli megdöglött! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltak pillanatai vagy, hogy nem voltak benne jó ötletek, de ennyi év után ez már édes kevés. Igazából már a színészek is beleuntak ebbe, DE Fassbender továbbra is Isten!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Most néztem, szerintem elég fura jelenetek is vannak benne, sokszor kicsit olyan minek mentek oda érzésem volt.Caraway írta: 1917-et latta valaki?
A tejes jelenet, LOL!
Nem tudom, én azért oscart nem adnék neki, vannak jobb háborús filmek, de a koncepció tetszett, és azért lekötött a film.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
manchester by the sea'shutterisland írta: mondjatok mar legyszi nyomaszto hangulatu filmeket amik levesznek az eletrol is.
mint peldaul a gepesz.
utálom az oscar filmeket de ez lehoz az életről
ha sorozat is érdekel akkor Patric Melrose