teljesen mindegy mert minden messin áll vagy bukik, megnéztem egy 10perces összefoglalót valencia ellen, ennyit hallottam minden barca helyzetnél hogy messzi, messzi, fejjel lábbal tök mindegy messzi, messziDupla D írta: Szerencséjükre a következő 5 meccsükből 4 hazai pályán lesz, és az idegenbeli Betis elleni meccs az egyetlen, ami papírforma alapján izzadósabb lesz nekik a márciusi klasszikusig. Kicsit összeszedhetik magukat.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Azért a Levante, Getafe talán még okozhat nekik meglepetést.Dupla D írta: Szerencséjükre a következő 5 meccsükből 4 hazai pályán lesz, és az idegenbeli Betis elleni meccs az egyetlen, ami papírforma alapján izzadósabb lesz nekik a márciusi klasszikusig. Kicsit összeszedhetik magukat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerencséjükre a következő 5 meccsükből 4 hazai pályán lesz, és az idegenbeli Betis elleni meccs az egyetlen, ami papírforma alapján izzadósabb lesz nekik a márciusi klasszikusig. Kicsit összeszedhetik magukat.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Én csak viccelek, legalábbis bízok benne, hogy most már nem szívatjuk meg magunkat újra.
Van egy napunk fejben felkészülni. Úgy kell nekimenni a Valladolidnak, mint kb egy BL döntőben.
Van egy napunk fejben felkészülni. Úgy kell nekimenni a Valladolidnak, mint kb egy BL döntőben.
ZZ dob egy smst Roncinak es el van intezve.ateeemadrid írta:ennyi a lényeg röviden, tömören. aztán holnap a valladolid mutatja a fukkot.a matrac kilyukadt. a barca válságban. ha nem használjuk ki, világi blfszk vagyunk.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ennyi pontot az utóbbi 10 évben ennyi forduló alatt biztos, hogy nem hullajtottak el. Remélem nem holnap akarjuk hozni a kötelező pontvesztésünket. Most meg lehetne szerintem lépni tőlük, 2-3 hét rövidzárlat tuti, hogy lesz ott. Bízom benne, hogy itt nem.
Aubameyangot meg csak nem tudják kölcsönvenni. Ő azért tudna változtatni a helyzetükön.
Aubameyangot meg csak nem tudják kölcsönvenni. Ő azért tudna változtatni a helyzetükön.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
hónapok óta nem nyert a valladolid otthon, most a barca is kiszopott, nem jó ómenek
- Steve
Jó ez!
A barca veszített én meg megrakom milliókkal a Valladolidot holnapra és hülyére keresem magam.
Setien
A barca veszített én meg megrakom milliókkal a Valladolidot holnapra és hülyére keresem magam.
Setien
- ateeemadrid
ennyi a lényeg röviden, tömören. aztán holnap a valladolid mutatja a fukkot.a matrac kilyukadt. a barca válságban. ha nem használjuk ki, világi blfszk vagyunk.
Én ugyanazt látom, mint eddig. Ez a csapat semmi mást nem tud, mint Messire játszani, Arthur 16-ról tisztán nem lőtt az első félidőben, hanem a szarabb helyzetben lévő argentinnak passzolt. 1-2 idényre még megújulhatnak akár, de amíg ott van Messi addig ez lesz szerintem.
Griezmann meg tök fölösleges igazolás volt.
Griezmann meg tök fölösleges igazolás volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
kicsit sajnálom Setient, mert átvett egy olyan csapatot, ami már régesrég haldoklott. nem Ernesto volt a Barca legnagyobb problémája, de most az öreg tuti jót röhög, miközben a végkielégítését számolgatja.
amíg nem lesz nagy takarítás + okos feltöltés, ez lesz. és ez nekünk jó.
a matrac kilyukadt. a barca válságban. ha nem használjuk ki, világi blfszk vagyunk.
amíg nem lesz nagy takarítás + okos feltöltés, ez lesz. és ez nekünk jó.
a matrac kilyukadt. a barca válságban. ha nem használjuk ki, világi blfszk vagyunk.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nice. Csak igy tovabb Barcelona.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- BlancoMark
Suarez hiányzása és az edző buta, lejárt felfogása szerintem lazán padlóra küldheti őket a következő hetekben.
Akkor jöhet a holnapi kötelező botlásunk egy kis csapat ellen.
K
K
- Steve
Azért lesz vagy 9-10 perc hosszabítás, esetleg egy 11-es is
- Steve
Jó lesz ez a Sétien szerintem.
Úgy néz ki a védekezés gyengülni fog, a korábbi edzőjük azt megszervezte.
A támadásaik nem fognak gyengülni, amíg Messi van,de már Suarez kiesése is sokat gyengített rajtuk, mert bármekkora gy.ökér is, jó támadó.
Remélem sok pontot veszítenek az elkövetkezendő meccseiken.
Holnap garantált a Valladolid győzelem!
Úgy néz ki a védekezés gyengülni fog, a korábbi edzőjük azt megszervezte.
A támadásaik nem fognak gyengülni, amíg Messi van,de már Suarez kiesése is sokat gyengített rajtuk, mert bármekkora gy.ökér is, jó támadó.
Remélem sok pontot veszítenek az elkövetkezendő meccseiken.
Holnap garantált a Valladolid győzelem!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jó-jó, mindenki tudja hogy az a gól CourtoiséKerlon írta: Btw 1,5 hónapja itt buktuk el egyesek szerint a bajnokságot, aztán jött Szuperzema.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Btw 1,5 hónapja itt buktuk el egyesek szerint a bajnokságot, aztán jött Szuperzema.
K
K
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
egyből fújt a spori, és mikor lőtte rá a valenciás, már mutatta hogy szabad kifelé.RaúlCF írta: csak tippelek de a szöglet elvégzése előtt volt az eset így kvázi játékon kívül volt ezért újrarúgják a szögletet. fura volt de tiszta lenne ha kitennék miről van szó.
más kérdés, hogy nem volt semmi, de gólt nem adhatott, mivel megállította a játékot.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
holnapra mehet a ház, autó, asszony a Valladolidra
#whatisyourexcuse