csababarca írta:
flori írta:
Mikor lesz választás, hogy ennyire várjátok? Vannak ígéretes jelöltek?
2021.
Én azért várom, hogy ez a Barto elkotródjon. Mélyre rántotta a klubot az itt léte alatt, rengeteg simlis dolog van a klub körül, nincs kontroll a játékosok felett, nincs koncepció.
A pénzszórásra sincsen magyarázat, miközben meg "olcsóbb" játékosokra rá sem mozdulunk, vagy nem tudunk megszerezni valamiért.
Azért az, hogy a Neymarért kapott pénznél többet eltapsoltunk két játékosra, akiből egy már itt sincs, másik meg nem játszott le 20 meccset, az mindent elmond.
Roselltől indult már ez a lejtő, Barto csak a jéghegy csúcsa. Alapvetően imádok nevetni a katalánok dolgain, de szerintem nem ennyire vészes a helyzet. Dembelé meg Coutinho is elég jó igazolásnak tűnt az elején, a franciára itt is hegyezték páran a ceruzát. Ki gondolta volna, hogy ez lesz? Griezmannt már látni lehetett, az egyértelműen rossz döntés. Nem rossz ez a keret, csak már el kéne engedni ezeket a zsigeri ragaszkodásokat, mert már évek óta nem megy. A sajátnevelés projekt kicsúcsosodott azokban az években, mikor összeállt a nagy generáció, azóta szinte egy értékelhető ember nem jött ki a Masiából Roberto óta. A tiki taka is befőtt rendesen, azokkal a játékosokkal ment a totális dominancia, váltani kellene. Konkrétan tényleg vicc, hogy Sétien kiejtette Cruyff nevét és már ki volt nevezve.
A kapus évekre megvan, a védelemben meg nagyon hiányzik egy De ligt féle frissítés. Annyira adta magát a nyáron, nem is értem, hogy nem jött össze. A Piqué féle bagázst nem lehet kitakarítani egyik napról a másikra, ami nem is feltétlen rossz, rotálva még bőven adhatnak a jövő csapatának. Oda nyáron mindenképpen kell igazolás, Lenglet/Umtiti párostól meg kell válni, talán van esély egy Laporte/Couilibaly/Gimenez trió valamelyikére. Ha lenne Bartonak vér a pucájában, akkor behódolna Pepnek a BL-kiesése után
, és egy nagy comeback-kel lehet még esély kimaxolni ezt a Messi-érát. Mondjuk egy De Bruyne-ért kifizetni a csillagokat, Dembelét eladni, aztán hozni egy normális támadót a Martinez/Lacazatte/Auba pakkból. Nincs ott minden veszve, amíg az argentin játszik mi nem lehetünk nyugodtak.