Spanyol bajnokság
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Spanyol bajnokság
Az LV jobbhatved megoldastol kiraz a hideg is.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem LV remek lenne jobbhátvédnek, ha megtanul helyezkedni. Hakimi visszatérése esetén nyilván nem lenne szükség ott se rá, de egy ilyen univerzális figura elférhet sokadik kiegészítőként a keretben.SzB írta: Csak nem Vazquez lesz a jobbhátvéd? Most, hogy nincs Odriozola Militao vagy Nacho játszhatna még ott, de simán benne van LV is, és egy 4-4-2. Csak túl jó az ellenfél páholya. Két ikon is ül benne, akiket mi nem szoktunk bántani. Bár nekik nem kell olyan nagyon a pont, nekünk meg ha valamikor igen, akkor most igen!
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Csak nem Vazquez lesz a jobbhátvéd? Most, hogy nincs Odriozola Militao vagy Nacho játszhatna még ott, de simán benne van LV is, és egy 4-4-2. Csak túl jó az ellenfél páholya. Két ikon is ül benne, akiket mi nem szoktunk bántani. Bár nekik nem kell olyan nagyon a pont, nekünk meg ha valamikor igen, akkor most igen!
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ha Joaorol van szó, akkor inkább azt mondanám, hogy örülök, hogy Jovicért adtunk 60 milliót és nem érte 120-at. Gyűjtsünk Mbappéra, ha már ennyire ajánlja magát._Bushido_ írta: Azért, ha belegondolunk, a fele kezdőjük elment a nyáron + Diego Costa is sérült x hónapja. Így azért bármilyen csapatnak nehéz. Ez a Joao meg egyelőre nem tűnik hűdenagycuccnak, vagy lehet ő is rossz helyre került?!
(Rodri, Lucas, Godin, Juanfran, Luis, Griez)
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Azért, ha belegondolunk, a fele kezdőjük elment a nyáron + Diego Costa is sérült x hónapja. Így azért bármilyen csapatnak nehéz. Ez a Joao meg egyelőre nem tűnik hűdenagycuccnak, vagy lehet ő is rossz helyre került?!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A mai döntetlenünk már kőbe van vésve
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
jövő hétvégén meg derbi madrileno.Toti írta: Ha nyerunk ma 10ponttal veretjuk az atleticot, mikor volt ilyen utoljara ?
jó lenne kihasználni a formájukat.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jó ez matracéknak, még a végén elszoknak a normálistól....ateeemadrid írta: Kíváncsi vagyok Simeone-val mi lesz, lehet lassan felkéne állnia. A kupából csúfos kiesés, a BL-ből is kiesnek a nyolcaddöntőben, bajnokságban meg versenyezhetnek a 3. helyért.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Ha nyerunk ma 10ponttal veretjuk az atleticot, mikor volt ilyen utoljara ?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Azért ez a Simeone előtti időkhöz képest még mindig kurva jó eredménysor.ateeemadrid írta: Kíváncsi vagyok Simeone-val mi lesz, lehet lassan felkéne állnia. A kupából csúfos kiesés, a BL-ből is kiesnek a nyolcaddöntőben, bajnokságban meg versenyezhetnek a 3. helyért.
- ateeemadrid
Kíváncsi vagyok Simeone-val mi lesz, lehet lassan felkéne állnia. A kupából csúfos kiesés, a BL-ből is kiesnek a nyolcaddöntőben, bajnokságban meg versenyezhetnek a 3. helyért.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kezd teljesen szétesni a Trikó.
Tudom,.h 2 hete egy szenvedős 120 percet toltunk ellenük, bár a legjobb támadóink nélkül, de ezeket verni kell jövő héten.
Ha idén nem húzzuk be a ligát csak magunknak köszönhejtük.
Tudom,.h 2 hete egy szenvedős 120 percet toltunk ellenük, bár a legjobb támadóink nélkül, de ezeket verni kell jövő héten.
Ha idén nem húzzuk be a ligát csak magunknak köszönhejtük.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezzel nem mondtal ujat, a szelso tamadokat nem az eszukert szeretjuk, hanem mert osztonos zsenik, csak sokszor eleg butak. Dembele is ebbe a kategoriba tartozik, Robinho, Denilson, Vinicius, DM, Martial, Ben Arfa, Depay stb. mind ilyen vagy volt ilyen. Sajnos keves az olyan szelso tamado akiben meg van a zsebialit, van esze is a jatekhoz es nem rombolja sajat magat, mint Hazard, Giggs, Figo, CR....Kerlon írta: Tehetségét nézve a posztján szerintem egy Mbappe kaliber, de ritka buta és sérülékeny.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- flori
Nagyon leepult az Atletico az utobbi hetekben, semmi tuz nincs a jatekosokban. Most is szenvednek az utolso Leganes ellen, konkretan helyzet nelkul. Jovo heten meg kell oket verni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Más :[AS] During the half-time several Barcelona players openly criticised the team's performance. "There are more players behind the ball than in front of it". While Setien tried to correct the numerous tactical mistakes, a few of the more experienced players held a brief meeting of their own.
[MARCA] Rodrigo to join Barcelona on loan with option to buy (to deal with FFP). Rodrigo left Mestalla right after final whistle without talking to press and fans. Celades: "I don't know what happened. My opinion can't change Rodrigo's situation, but he's a Valencia player. We'll see what happens."
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Hasonlítsátok már össze a két keretet. Ha Messi nem lenne ott, az ötödik helyért küzdenének. És ha nem lenne ez a hülye katalán-helyzet, akkor meg így is pontokkal vinnénk. Most leigazolják Rodrigo-t (gondolom, hogy nekik is legyen egy), hogy enyhítsenek a csatárgondon. Ezek a megoldások csak nekünk jók. Tegnap olyanok voltak mint az Atletico, rúgtak-vágtak akit értek, beleszálltak mindenbe és mindenkibe, ha nem róluk lett volna szó, Buszkecc már szünetben tusolt volna. Messi olyan ideges volt, és látszott rajta, hogy Úristen, mennyi hülyével vagyok körülvéve! És tényleg. Kviké mester meg kiment három hátvéddel, és csodálkoznak, hogy kaptak kettőt. Isteni volt! Csak nyernünk kell ma, az nagyon jót tenne a City-meccs előtt, ha vezetnénk a tabellát!
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
azért erre nálunk is volt példa jó pár éve. ha ennyire nem is, de voltak hasonló dolgok.Kerlon írta:Megoldjuk vele is.Faust írta: Mondjuk ha leserul egy kulcsjatekosuk honapokra, legalabb zsebbe nyulnak, nem Viniciusokkal akarjak megoldani a posztot.
Amúgy meg miért lenne jó? Neymar pótlására vették Dembelét, Coutinhot és most Griezmann. Melyik vált be? Na látod, teljes fejetlenség megy a Barcánál és azt hiszik, hogy pár sztár igazolása megoldja, de az nem számít, hogy koncepció legyen. Pl. itt szerintem Dembelével foglalkozniuk kellett volna, de nem tették ő meg kb. lezüllöt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nagy ritkán egyetértünk. Rossz helyre került sajna.Kerlon írta: Tehetségét nézve a posztján szerintem egy Mbappe kaliber, de ritka buta és sérülékeny.
Nem illik.
Tehetségét nézve a posztján szerintem egy Mbappe kaliber, de ritka buta és sérülékeny.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem Dembele Angliába való, nem spanyolba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema