Ferland Mendy - 23
- flori
Re: Ferland Mendy - 23
Szkeptikus voltam vele, de eddig nagyon jól helytáll a francia. Nagyot mondok, de megkockáztatom, hogy nagyrészt neki köszönhető, hogy ilyen stabil a csapat. Marcelo helyén konkrétan lyukak voltak, igazából mindig. A brazil szintjét soha nem éri el támadásban, nagyjából, mintha most Vinit hasonlítanánk Ronaldohoz.
A helyén kell kezelni a franciát, kulcsmomentumokban hiányozhat az a brutális kreativitás, ami Marcelóban volt, de nézzük meg a több topcsapat balhátvédjeit: Alba, Robertson, Alex Sandro, Davies (wtf?), Mendy, Bernat, Renan Lodi. Azért nem a világvége. A BL cím remélhetőleg nem rajta fog múlni, a bajnokságok már igen.
A helyén kell kezelni a franciát, kulcsmomentumokban hiányozhat az a brutális kreativitás, ami Marcelóban volt, de nézzük meg a több topcsapat balhátvédjeit: Alba, Robertson, Alex Sandro, Davies (wtf?), Mendy, Bernat, Renan Lodi. Azért nem a világvége. A BL cím remélhetőleg nem rajta fog múlni, a bajnokságok már igen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jovic topikjában volt, hogy szar a támadójátékunk. Azon túl, hogy szerintem megint a formaidőzítés is belejátszik, és talán kezdünk el-Lopetegui-esedni, azt észre kell venni, hogy a két szélső védő nagyon is hiányzik a támadásokból, ahogy óriási a kontraszt Valverde és Modric közt is már.
De az eddigi jelek alapján én nem várok Mendytől valami acélos előrejátékot. Volt tegnap 2 megindulása belfele, és ennyi. A labdakihozatalok nyomás alatt, a támadásépítés, összjáték, a gólpasszok, kulcspasszok, gólok. Ezek nagyon fognak hiányozni vele a bal oldalról, ha nem fejlődik. És én nem igazán látom, hogy - nem hogy Marcelo, de - akár Carvajal prime formáját elérje.
Az kérdésen felül áll, hogy védekezése és fizikuma rendkívüli. De egy szélső hátvédtől nekem az kevés. Ilyen elven Nacho prime korszakát idézi, és vele sem voltunk elégedettek a szélen. Lehozta, ha kell, de többet várt mindenki a commentek alapján.
Lehet, csak türelem kell Mendynek, de én nem hiszem. Amikor egy csavaródó magasról leívelő labda elpattan a lábáról, mikor azt látom, hogy Marcelo lábáról 1 mm-t nem mozdul arrébb, de mondhatnám, hogy a most "közönségkedvenc" Isco lábáról is csak pár centit, ahogy Modricéról, Benzemáéról, Carvajaléról... se többet. Nem tudom. Szimpatikus a srác, de én többet akarok egy szélső védőtől.
(Tudom, ez már az én egyéni szoc problémám.)
De az eddigi jelek alapján én nem várok Mendytől valami acélos előrejátékot. Volt tegnap 2 megindulása belfele, és ennyi. A labdakihozatalok nyomás alatt, a támadásépítés, összjáték, a gólpasszok, kulcspasszok, gólok. Ezek nagyon fognak hiányozni vele a bal oldalról, ha nem fejlődik. És én nem igazán látom, hogy - nem hogy Marcelo, de - akár Carvajal prime formáját elérje.
Az kérdésen felül áll, hogy védekezése és fizikuma rendkívüli. De egy szélső hátvédtől nekem az kevés. Ilyen elven Nacho prime korszakát idézi, és vele sem voltunk elégedettek a szélen. Lehozta, ha kell, de többet várt mindenki a commentek alapján.
Lehet, csak türelem kell Mendynek, de én nem hiszem. Amikor egy csavaródó magasról leívelő labda elpattan a lábáról, mikor azt látom, hogy Marcelo lábáról 1 mm-t nem mozdul arrébb, de mondhatnám, hogy a most "közönségkedvenc" Isco lábáról is csak pár centit, ahogy Modricéról, Benzemáéról, Carvajaléról... se többet. Nem tudom. Szimpatikus a srác, de én többet akarok egy szélső védőtől.
(Tudom, ez már az én egyéni szoc problémám.)
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Azért akadtak csodabogarak a balhátvéd helyénferni írta: Az a baj olyan minőséget láttunk az elmúlt 24 évben (leírni is sok baszki) kb megszakítás nélkül a bal oldalunkon, hogy az iszonyat bakker, szavak nincsenek erre a két brazilra... Ezek után sok sikert bárkinek is.....
És ami a legdurvább Mendy nem betojt gatyával érkezett meg, hanem igenis lepakolja a teljesítményt.
Az sajnos nem elvárható szint támadásban, amit RC meg Marcelo produkált, de Mendy eddig nagyon is tartja összességében a szintet, még ha ő inkább a védekezésben remekel.
Egy rossz szavunk nem lehet rá.
Támadásban Marci - sztm - Carlost is túlnőtte.
Öürlök neki, hogy rendeződni látszik ez a pozíció, évek óta téma volt a brazil zsenink pótlása.
Bőven eljött az ideje a cserének.
Sérülések kerüljék Mendyt. Aztán lehet fejlődni.
Marcinak még a kövi szezont adnám, mint Modricnak. Regu aztán jöhet vissza.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ateeemadrid
mondjuk azt nem értem, hogy ez hogy függ össze azzal, amit én írtam. kifejezetten jól játszott szerintem is.ja kíváncsi lettem volna ki tudta volna így bejátszani a bal oldalt miközben isco arra kolbászolt amerre akart meg mindig húzódott befele
szerintem is, csak írtam, hogy a saját hibáját is javította ezzel.Nem az a lényeg hogy beragadt, hanem hogy odaert. Szerintem.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha ez nekem szólt, akkor én látom, hogy támadásban semmi extra.Berti írta: Támadásban kifejezetten ügyetlen, ne vakítsuk magunkat. Sokszor a labdakezelés is problémát jelent neki és sokszor csak beküldi a labdát a nagyvilágba, aztán hátha van ott valaki.
Védekezésben viszont messze nem volt se Marci se RC ezen a szinten. Elképesztő fizikai adottságai vannak. Kurva gyors, nem fárad és úgy ütközik szinte, mint Casemiro.
Ha választani kell, inkább legyen bénább támadásban, viszont nem kell aggódni, hogy hátul folyamat van egy veszélyforrás, sőt.
Fiatal még, biztos vagyok benne hogy javulni fog a támadójátéka, ahogy telik az idő.
Nekem egyelőre nem is kell, hogy támadásban patika legyen, sokkal nyugodtabb vagyok, amíg nem kapunk gólt/gólokat. A többit meg megoldja Casemiro vagy Nacho vagy Ramos...vagy esetleg néha valamelyik támadó.
Majd 5-6 sorozatos bajnoki cím után jöhet egy kelekótya támadó védő, aki miatt szívunk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Támadásban kifejezetten ügyetlen, ne vakítsuk magunkat. Sokszor a labdakezelés is problémát jelent neki és sokszor csak beküldi a labdát a nagyvilágba, aztán hátha van ott valaki.
Védekezésben viszont messze nem volt se Marci se RC ezen a szinten. Elképesztő fizikai adottságai vannak. Kurva gyors, nem fárad és úgy ütközik szinte, mint Casemiro.
Ha választani kell, inkább legyen bénább támadásban, viszont nem kell aggódni, hogy hátul folyamat van egy veszélyforrás, sőt.
Fiatal még, biztos vagyok benne hogy javulni fog a támadójátéka, ahogy telik az idő.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marciról sem gondolt senki olyan szintet, mint amit RC tolt, pedig szerintem támadásban mégis jobb, mint elődje volt.ferni írta: Az a baj olyan minőséget láttunk az elmúlt 24 évben (leírni is sok baszki) kb megszakítás nélkül a bal oldalunkon, hogy az iszonyat bakker, szavak nincsenek erre a két brazilra... Ezek után sok sikert bárkinek is.....
És ami a legdurvább Mendy nem betojt gatyával érkezett meg, hanem igenis lepakolja a teljesítményt.
Az sajnos nem elvárható szint támadásban, amit RC meg Marcelo produkált, de Mendy eddig nagyon is tartja összességében a szintet, még ha ő inkább a védekezésben remekel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a baj olyan minőséget láttunk az elmúlt 24 évben (leírni is sok baszki) kb megszakítás nélkül a bal oldalunkon, hogy az iszonyat bakker, szavak nincsenek erre a két brazilra... Ezek után sok sikert bárkinek is.....
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem látom fáradni, Valencia ellen is mint egy gép végig, sprintben közlekedett a végén is. A duplatüdejű Ferland Mendy.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem az a lényeg hogy beragadt, hanem hogy odaert. Szerintem.ateeemadrid írta:Mondjuk pont ő ragadt be előtte, és miatta nem lett les, szóval ha abból gólt kapunk, az az ő sara lett volna.ToniKroos írta: Ne feledkezzünk meg róla, a 80. perc környékén, mikor a 2 középhátvéd között kiugratták a csatárt és ő ért oda blokkolni. Ott eszembe jutott, hogy Marceloval a baloson mi lett volna.. valószínű 2 ponttal kevesebbünk.
Nagyon úgy néz ki, hogy eldőlt ki az alapkezdő.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ja kíváncsi lettem volna ki tudta volna így bejátszani a bal oldalt miközben isco arra kolbászolt amerre akart meg mindig húzódott befeleateeemadrid írta:Mondjuk pont ő ragadt be előtte, és miatta nem lett les, szóval ha abból gólt kapunk, az az ő sara lett volna.ToniKroos írta: Ne feledkezzünk meg róla, a 80. perc környékén, mikor a 2 középhátvéd között kiugratták a csatárt és ő ért oda blokkolni. Ott eszembe jutott, hogy Marceloval a baloson mi lett volna.. valószínű 2 ponttal kevesebbünk.
- ateeemadrid
Mondjuk pont ő ragadt be előtte, és miatta nem lett les, szóval ha abból gólt kapunk, az az ő sara lett volna.ToniKroos írta: Ne feledkezzünk meg róla, a 80. perc környékén, mikor a 2 középhátvéd között kiugratták a csatárt és ő ért oda blokkolni. Ott eszembe jutott, hogy Marceloval a baloson mi lett volna.. valószínű 2 ponttal kevesebbünk.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Ne feledkezzünk meg róla, a 80. perc környékén, mikor a 2 középhátvéd között kiugratták a csatárt és ő ért oda blokkolni. Ott eszembe jutott, hogy Marceloval a baloson mi lett volna.. valószínű 2 ponttal kevesebbünk.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tudom, jó esély van rá, hogy Zizunak és nektek lesz igazatokRealista24 írta: Egy Arsenalnal nem megy semmire.
Ödegaard jobb nála tény, és nagy vonalakban hasonló posztokon bevethetőek...
Ceballost végül is Zidane hozta, de legalábbis beleegyezett, hogy jöjjön. Amúgy meg mióta itt van se volt sose konstans jó, tavaly lehetősége is lett volna, de akkor sem. Az Arsenalban meg egyelőre ennyire sem tényező, pedig nincs magasan a léc.Jim írta:szerintem is, de remélem nem így van hanem a teljesítmény számít, amit az edzésen is nyújtanakR. Carlos írta: Nekem egy picit olyan érzésem van, mintha azok a játékosok, akiket nem ZZ hozott ide hátrányba lennének.
Llorente elküldése Valverde megtartása jó húzás volt így utólag
Ceballos esete is érdekes, az elején játszatta Zizu
aztán összebalhéztak valamin, és azóta nincs visszaút
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy Arsenalnal nem megy semmire.Jim írta:szerintem is, de remélem nem így van hanem a teljesítmény számít, amit az edzésen is nyújtanakR. Carlos írta: Nekem egy picit olyan érzésem van, mintha azok a játékosok, akiket nem ZZ hozott ide hátrányba lennének.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mendy védekezésben mindenképpen jobb mint Regu, viszont a spanyol támadásban erősebb. Szerintem csak ZZ kedvelte Mendy játékát és kellett neki egy hátul beton szélső védő, Marcelot meg nem akarta még elküldeni. Így Regu létszám felettivé vált de eljön még az ő ideje.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szerintem is, de remélem nem így van hanem a teljesítmény számít, amit az edzésen is nyújtanakR. Carlos írta: Nekem egy picit olyan érzésem van, mintha azok a játékosok, akiket nem ZZ hozott ide hátrányba lennének.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nekem egy picit olyan érzésem van, mintha azok a játékosok, akiket nem ZZ hozott ide hátrányba lennének. Reguilón is Lopetegui felfedezettje. Ezért mennie kellett, persze fejlődés szempontjából nem rossz ott neki. Militao is enyhén "száműzött", mert tavasszal hozták, hamarabb mint Zidane érkezett. Brahim is ilyen helyzetbe került az egy évvel ezelőtti átigazolása miatt, bár nála valószínűleg más problémák is vannak. Valverde talán az egyetlen kivétel ez alól.Jim írta:reméljük Zizu is számol majd vele, és visszahozzukkiserik írta: Nem néztem Sevilla meccseket, de statokban simán hozza Mendy statjait, sőt...
Regu és Mendy jó páros lehet a jövőben, balhátvéd poszt rendben lehet egy időre
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa