Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Nem nem engedik hanem nem fizetnek érte eleget.Csabi írta: cavani nem megy az atmába. a psg nem engedi.
mbappét kb akkor vesszük ha lejár a szerződése, egy nappal se korábban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
cavani nem megy az atmába. a psg nem engedi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk a prime Nacho barhova befer, Granero nem._Bushido_ írta: Jó ideig ő is tökéletes kiegészítőember volt a Real számára, csak aztán inkább játszani akart, s elment máshova. Nacho ellentettje, ő marad a seggén, s kivárja a sorát, hogy mikor kell beállnia. Anno egyszer a barca ellen is nagyot játsztott csereként, asszem Mourinho idejében.
José Rodríguez is jól indult, belső középpályás. Ő is, még mindig csak 25 éves, és spanyol 2be tolja, most igazolt Malagából a Fuenlabradához (kölcsön).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Itt van nekünk Nacho, ugyanez csak saját kiadásban és a khv poszton Ramos, Varane, Militao mellett nem látom, hogy sok esélye lenne játszani.Tádám írta:Hozhattuk volna Odri helyére, 28 éves, csupaszív játékos, felszántja az egész jobboldalt.Kerlon írta: Florenzit érdekes módon kölcsön adta a Róma a Valennek a nyárig. A Villarreal pedig megvette Alcacert.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Hozhattuk volna Odri helyére, 28 éves, csupaszív játékos, felszántja az egész jobboldalt.Kerlon írta: Florenzit érdekes módon kölcsön adta a Róma a Valennek a nyárig. A Villarreal pedig megvette Alcacert.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapata.'shutterisland írta: granero az espanyol kezdojebol a harmadosztalyu marbellahoz igazolt.
eleg nagy ugras igy hirtelen lefele, de nem mindenki akar az araboknal lotyogni.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Florenzit érdekes módon kölcsön adta a Róma a Valennek a nyárig. A Villarreal pedig megvette Alcacert.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Jó ideig ő is tökéletes kiegészítőember volt a Real számára, csak aztán inkább játszani akart, s elment máshova. Nacho ellentettje, ő marad a seggén, s kivárja a sorát, hogy mikor kell beállnia. Anno egyszer a barca ellen is nagyot játsztott csereként, asszem Mourinho idejében.
José Rodríguez is jól indult, belső középpályás. Ő is, még mindig csak 25 éves, és spanyol 2be tolja, most igazolt Malagából a Fuenlabradához (kölcsön).
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
granero az espanyol kezdojebol a harmadosztalyu marbellahoz igazolt.
eleg nagy ugras igy hirtelen lefele, de nem mindenki akar az araboknal lotyogni.
Szerintem ez nem igaz, mi a jobban védekező csapat vagyunk.Kercsó írta:ha az nézzük, idén mi vagyunk a defenzívebb csapatKerlon írta: Szerintem rosszul döntött és nem egy ennyire defenzív csapatban a helye.
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha az nézzük, idén mi vagyunk a defenzívebb csapatKerlon írta: Szerintem rosszul döntött és nem egy ennyire defenzív csapatban a helye.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A két csapat támadójátékát elnézve nem nagyon látom, hogy másabb eredmény lenne egy újabb izgalmas 0-0-nál.
Szerintem rosszul döntött és nem egy ennyire defenzív csapatban a helye.Pad'em írta: Mind1 hogyan, csúnyábban mint a Valladolid ellen, egy Morata öngóllal, de nyernünk kell. A szezonbeli harmadik 0-0-ra is mernék fogadni persze
Durva mennyire flop a srác. Ilyen csalóka a portugál bajnokság? Én is azt hittem hogy ő lesz itt az új gigasztár, erre totál homály eddig. Persze ideje van még, de ez nulla 120 millióértmexes írta:
Kár érte. Mínusz volt
K
K
- Pad'em
Mind1 hogyan, csúnyábban mint a Valladolid ellen, egy Morata öngóllal, de nyernünk kell. A szezonbeli harmadik 0-0-ra is mernék fogadni persze
Durva mennyire flop a srác. Ilyen csalóka a portugál bajnokság? Én is azt hittem hogy ő lesz itt az új gigasztár, erre totál homály eddig. Persze ideje van még, de ez nulla 120 millióértmexes írta:Kár érte. Mínusz voltPad'em írta: Suso -> Sevilla
Joao Félix meg sérülés miatt kihagyja a derbit
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az nagyon jó ha megmutatják, ki a jani, lévén hogy mi vagyunk.Yazid írta: meccsek óta szopnak de most ellenünk biztos 150% megmutatják ki a jani, istenem.
meccsek óta szopnak de most ellenünk biztos 150% megmutatják ki a jani, istenem.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Kár érte. Mínusz voltPad'em írta: Suso -> Sevilla
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Matracosok ellen a 2012-13-as szezon óta, vagyis 6 meccse nem nyertünk hazai pályán a bajnokságban...
- Pad'em
Suso -> Sevilla
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"