Fiatal voltam és ostoba.sebydani írta:Én sose dohányoztam de nekem az egy dobozhoz képest már nem tűnik olyan soknak az a másik doboz___Samy___ írta: Hogy lehet elszivni egy nap két doboz cigit? Főleg a barna szofit.
Én is cigizgettem egy pár évig, meg most is rá szoktam néha gyújtani, de nekem max egy doboz volt egy nap. Attól többet ha elszivtam kajak hányingerem volt.
(Most kicsit idősebb és továbbra is ostoba )
A 1,5 az alap volt. Nyáron ment 2doboz főleg.Akkor folyamatosan egymás után szinte. Az erősség az azért lett sajnos így, mert piros Marlboroval kezdtem.
Igazából azon gondolkozom így utólag, hogy mennyi idő ment el vele feleslegesen. Elszívni ennyi cigit,megvenni,macera csak vele minden.
Az is sokszor eszembe jut, hogy ha még mindig cigiznék akkor a gyerekem elől venném el azt a pénzt és még károsítanám is a lányom egészségét, mert nyilván jutna belőle neki is passzívan.
Óriási baromság és totál felesleges a dohányzás. Mindenki aki mondja, hogy nem tudja abbahagyni, az csak a saját gyengesége miatt nem tudja. Lehet, ezt tanúsíthatom. De többször próbáltam 100% elhatározás nélkül, akkor nem is ment.
Akarni és csinálni kell és ésszel odafigyelve. Uez a fogyás is szerintem. Ha odafigyelsz a súlyodra, folyamatosan jól edzel, az étrendet folyamatosan betartod akkor le lehet fogyni.
Ezek szerintem csak akarat kérdése.
Minden más csak belemagyarázás,mentegetőzés.