Köszönöm szépenkodo írta: Erre a Sorora be is cserelnem Jamest a szezon vegeig nyugodt szivvel.
Nem Vinit vedi kiserik szerintem, hanem az zavarja szerintem, hogy amikor vannak szemmel lathatoan sokkal gyengebbek Vininel, akkor is a kisgyerek van eloveve. Az en olvasatomban legalabbis.
Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hahaha..ez nagyon jó jellemzés voltRemy írta:Vino olyan, mint Ronaldinho és Neymar szerelemgyermeke. Előbbitől a mosolygást, utóbbitól a hasztalan cseleket örökölte. A gólok és hasznosság kimaradt.Steve írta:
Nem veszem komolyan vagy nem tudom, de engem szórakoztat.
Pedig ha az ember komolyan belegondol gólok mennek el a két brazil gyerek hiányosságain. Lehet fura vagyok, de én szurkolok mindkettőnek, csak lehet minimum az egyiket kölcsönadnám.
Amúgy lehet, hogy megfejtetted nekem. Lehet, hogy ezért szórakoztat ennyire mert vigyorog, mint Ronaldinho.
Nem tudom, komolyabban kéne vennem ezt a figurát, mert azért rengeteg percet kap. Szerintem amúgy ha egyszer végre valami isteni csoda folytán betalál kiakad a Madridom szerverje és katarzis lesz.
d.gergo dolgozhat egész este, hogy összerakja újra az oldalt.
Erre a Sorora be is cserelnem Jamest a szezon vegeig nyugodt szivvel.
Nem Vinit vedi kiserik szerintem, hanem az zavarja szerintem, hogy amikor vannak szemmel lathatoan sokkal gyengebbek Vininel, akkor is a kisgyerek van eloveve. Az en olvasatomban legalabbis.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jó lesz látni, hogy azzal a csapattal triplázunk aminek a felét mindenki utálja és eladná. Mi lenne itt ha csak olyan játékosaink lennének akik tudnak is focizni..
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
mártírkodj mégkiserik írta:Az mindegy. Őt védeni kell. A lényeg, hogy lehet röhögni Vinin, aki küzd, hajt, sokat mozog és jól is játszik.Faust írta: Jovic mar-mar felhaborito. Hihetetlen, mennyire nem keresi a labdat/helyzetet, nem veletlenul nem passzolnak neki.
Amugy faszak vagyunk, 9 emberrel is magabiztosan verjuk a Zaragozat, jo lesz ez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Tenyleg, James is itt van.
Minden meccsen megmutatja, miert nem bizik benne ZZ. Lehet basztatni az oreget, mert iszonyat makacs, es vannak erthetetlen/valoban rossz dontesei, de az esetek tobbsegeben abszolut igaza van.
Minden meccsen megmutatja, miert nem bizik benne ZZ. Lehet basztatni az oreget, mert iszonyat makacs, es vannak erthetetlen/valoban rossz dontesei, de az esetek tobbsegeben abszolut igaza van.
- Steve
kiserik írta:Az mindegy. Őt védeni kell. A lényeg, hogy lehet röhögni Vinin, aki küzd, hajt, sokat mozog és jól is játszik.Faust írta: Jovic mar-mar felhaborito. Hihetetlen, mennyire nem keresi a labdat/helyzetet, nem veletlenul nem passzolnak neki.
Amugy faszak vagyunk, 9 emberrel is magabiztosan verjuk a Zaragozat, jo lesz ez.
Kiserik már-már RaulReal-i szinten védi a mi Viniciusunkat. De lehet, hogy Hehe újraregelt.
Amúgy jó ez. Kiserik egy pólus, vannak sokan a másik póluson. Pont ettől fasza a fórum.
Jovic meg James is sokkal gyengebb ma mint Vini, aki amigy a beka segge alatt van kettővel.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vino olyan, mint Ronaldinho és Neymar szerelemgyermeke. Előbbitől a mosolygást, utóbbitól a hasztalan cseleket örökölte. A gólok és hasznosság kimaradt.Steve írta:
Pedig ha az ember komolyan belegondol gólok mennek el a két brazil gyerek hiányosságain. Lehet fura vagyok, de én szurkolok mindkettőnek, csak lehet minimum az egyiket kölcsönadnám.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Steve
Amúgy rohadt nagy szerencse, hogy van egy brutál kp-nk, talán a világ egyik legjobbja és nálunk játszik a világ jelenlegi két legjobb belső védője(szia Van Dijk)
Mondjuk szerintem O a masik minusz, teljesseggel haszontalan. De legalabb lelkes es nem budos neki a munka, ez elvitathatatlan.
- Galacticos
Amugy a kettobol egyutt siman szupersztar alkat lenne. Rodrygobol hianyzik a varatlan meg a lendulet, vininek meg csak ez van. Elobbi annyira varatlan hogy ilyen mozgassal o se tudja h mit csinal.Steve írta:Nem értem saját magamat mert normális esetben csak a csapat a fontos és felhúznak az ilyen dolgok, de valamiért nem tudok rá haragudni.Galacticos írta: Vini
Szerk: bennem inkabb az a kerdes merul fel hogy tenyleg ok brazilia legnagyobb tehetsegei akiket a kutatoink ajanlanak?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2020. január 29., szerda 22:16-kor.
Az mindegy. Őt védeni kell. A lényeg, hogy lehet röhögni Vinin, aki küzd, hajt, sokat mozog és jól is játszik.Faust írta: Jovic mar-mar felhaborito. Hihetetlen, mennyire nem keresi a labdat/helyzetet, nem veletlenul nem passzolnak neki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Eljátszadozik ma.nekem tetszik, ennyi már elég.Steve írta:Nem értem saját magamat mert normális esetben csak a csapat a fontos és felhúznak az ilyen dolgok, de valamiért nem tudok rá haragudni.Galacticos írta: Vini
Vázquez gólja előtt is összekavarta a védőket.
szórakoztató a gyerek, meg kiszámíthatatlan, magának is ....
jöhetne maj dBrahim
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2020. január 29., szerda 22:16-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Steve
Nem értem saját magamat mert normális esetben csak a csapat a fontos és felhúznak az ilyen dolgok, de valamiért nem tudok rá haragudni.Galacticos írta: Vini
Jovic mar-mar felhaborito. Hihetetlen, mennyire nem keresi a labdat/helyzetet, nem veletlenul nem passzolnak neki.
Jellemzi az egesz jatekat, latvanyos es haszontalan plusz utana elrontjaGalacticos írta: Vini
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Vini
- Steve
Vagy:kiserik írta: Jovic 45 perc alatt 11 labda érintés, középkezdéssel együtt. Brávó...
1. Lassan találja meg a helyét új csapatokban
2. Túl darabos a spanyol focihoz és nem érzi ezt a ritmust
3. Nem érzi ezeket a társakat
4. Ennyit tud és egy Real már túl magas szint
5. Összes egyszerre
- Steve
lordgabi írta: +Vallejo már kapott 5 percet a hétvégén, ma pedig a kezdőben számoltak vele. Sok reményt nem fűzök már hozzá, de remélem sikerül egy komplett félszezont legalább lehoznia valahol.
Neked csak 5 percecske. Jim-nek 5 perc reménysugár!