Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 25
Megérdemli a dicséretet. Látszik rajta ZZ keze munkája. Még egy pici fejlődés és szép lassan úgy járnak sokan, mint Fedével: először elcsendesednek, majd kénytelenek lesznek elismerni. Még mindig csak 19 éves. Van ideje fejlődni. Lövései is fejlődnek. 2 lövés, mindkettő kaput talált ezzel ő találta el legtöbbször a kaput.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- mocsok
Hat nem tudom. Mikor gyönyörűen átvette combbal, szépen elindult befelé és odaivelte oblaknak.. hat nem örültem.
A második helyzeténél már kicsit jobb volt.
A második helyzeténél már kicsit jobb volt.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ésszel játszott és külön tetszik, hogy védekezésből is bőven kiveszi a részét. Szerintem lövés terén is fejlődött, ahogy meccs közben is írtam ezek már inkább tűnnek lövésnek mint passznak. Van még hova fejlődni, de egyáltalán nem reménytelen a srác.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Előző meccsen is fasza voltál, most is !
Sok lesz a jóból
Sok lesz a jóból
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- mocsok
Baromi jól szállt ma be.
De tényleg rohadt idegesítő, hogy mennyire nem tud lőni.
De tényleg rohadt idegesítő, hogy mennyire nem tud lőni.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ugyan csak 70 percig néztem a meccset, de szórakoztatott Vini
mer előre játszani, Vázquez gól előtt is betekeredett a védők közé, volt egy eladott labda, miután végig tekert az ellenfél térfelén és még be is zavart nekik
jó voltál dzsunior !
ráadásul nyertünk 4!
mer előre játszani, Vázquez gól előtt is betekeredett a védők közé, volt egy eladott labda, miután végig tekert az ellenfél térfelén és még be is zavart nekik
jó voltál dzsunior !
ráadásul nyertünk 4!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Ott a másik 19 éves gyerek, le tud venni egy labdát, tud lőni, tud passzolni, fegyelmezett, érti a játékot mégha hibázik és néha lassú is. Itt meg Vini, aki tud futni, pár cselt meghúzni, kicsit bohóckodni és elfogyott a tudomány. Ja nem, mert az instán nagyot megy mondjuk, ott klasszis már most is.kiserik írta:Nem csak öregszel, de bölcsebb is leszel. Van a keretben drágább ember, aki kevesebbet tud felmutatni de legalább számítani sem lehet rá. 19 éves gyerek. Nem tőle kellene várni a konstans, kiemelkedő, világklasszis teljesítményt.Steve írta: Nem tudom mi van velem, talán öregszem.
De mindig csak a Realt tartom szem előtt és normál esetben már rég anyáznék, hogy ez állandóan játszik, gólt nem képes rúgni, mindent elbarmol..
De valamiért nem tudok rá haragudni, nem értem. Olyan komolytalan, egyszerű, gyerekes az egész figura, hogy nem veszem komolyan.
Szerencse, hogy elbírja a csapat a botladozását.
Őrület milyen fazonokat lehet találni, ilyen pénzekért, ezen a szinten..
Az ember azt gondolná profibbak egy ilyen klubbnál na.
Az a baj, hogy te azt hiszed, hogy mi tőle várunk mindent, pedig alapvető hiányosságai vannak és még a játéka sem tart sehova se.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ezt a másik oldalt 2 meccs után szűrted le? milyen eredményről van most szó?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Bizalom.flori írta:19 éves gyerek. Nem tőle kellene várni a konstans, kiemelkedő, világklasszis teljesítményt.
Minden másban egyelőre határ szar, de hátha kinövi.
Meg kell adni a bizalmat.
Látjuk, hogy Sétien a másik oldalon bízik.
Meg is van az eredménye.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
AZt senki nem várja, ne sarkíts. Viszont fejlődést lehetne várni, de az sem megy neki. Ugyanaz a performansz, nulla eredménnyel.
Nem illik.
- flori
Igen, Mbappé beszállása óta kicsit elrugaszkodott a világ a talajtól. Klasszis teljesítményt várunk 18-19 éves játékosoktól. Hol voltak nálunk ilyen korú klasszisok? Talán Raúl és Casillas tudott itt, ilyen nyomás alatt fiatalon teljesíteni. Sok probléma van Viníciusszal, de a spanyolok imádják. A MARCA is most közölt egy írást róla, és tényleg kiemelkedő abban ahogy és amilyen gyorsan megbontja a védelmeket. Ritka.19 éves gyerek. Nem tőle kellene várni a konstans, kiemelkedő, világklasszis teljesítményt.
Minden másban egyelőre határ szar, de hátha kinövi.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Nem csak öregszel, de bölcsebb is leszel. Van a keretben drágább ember, aki kevesebbet tud felmutatni de legalább számítani sem lehet rá. 19 éves gyerek. Nem tőle kellene várni a konstans, kiemelkedő, világklasszis teljesítményt.Steve írta: Nem tudom mi van velem, talán öregszem.
De mindig csak a Realt tartom szem előtt és normál esetben már rég anyáznék, hogy ez állandóan játszik, gólt nem képes rúgni, mindent elbarmol..
De valamiért nem tudok rá haragudni, nem értem. Olyan komolytalan, egyszerű, gyerekes az egész figura, hogy nem veszem komolyan.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nem tudom mi van velem, talán öregszem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tiszta benny hill show, még a trombita is stimmel. Hatalmas ez a gyerek.
Nem illik.
Mondjuk itt a gólöröme is priceless volt, hajlongott, mintha valami csodás színdarabot nyomott volna le. Fejben nagyon gyász a pali.Sierra írta:
az egész videó olyan vicces, az ilyen all goals videókról mindig egy több perces összeállítás van az ember előtt, erre itt egy 1 perces videó 4 góllal jó persze még csak 19 éves és 1 éve játszik, csak akkor is vicces. mondjuk azóta se sokat tett hozzá, 1 év alatt 2 gól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
az egész videó olyan vicces, az ilyen all goals videókról mindig egy több perces összeállítás van az ember előtt, erre itt egy 1 perces videó 4 góllal jó persze még csak 19 éves és 1 éve játszik, csak akkor is vicces. mondjuk azóta se sokat tett hozzá, 1 év alatt 2 gól.
K
K
Constant danger. Rank nezve.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Általánosságban igen, de meccset is nézni kell.M@dridista@ írta:Ha egy támadó nem lő golt es nem ad gólpasszt akkor bizony lefelé log ki...kiserik írta:
Tényleg itt tartunk, hogy minden szart magyarázni kell? Sérült volt Asensio, Hazard, Bale, LV, Brahim, Isco, James, Modric. Ki a tököm játszott volna, ha nincs a két taknyos brazil? Ha ők nincsenek, akkor már rég nem vagyunk versenyben a bajnokságban és érdekesen alakult volna a BL is, mert nem lett volna ki pályára lépjen ennyi sérült mellett. Ők rendelkezésre álltak és annyira nem lógtak ki lefelé, hogy elmenjen rajtuk meccs. Vini sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema