Kém az ember, egy kib****tt kém! Előttem van a kép, ahogy nem szól senkihez, csak fapofával, pókerarccal elhagyja a helyszíntRealista24 írta:VIPből lifttel le, kocsi és már kint is van.
Gareth Bale - 18
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
VIPből lifttel le, kocsi és már kint is van.M1Ö írta: Facebook-on úgy írtátok, hogy a Marca a 82. percben kapta lencsevégre. De akkor már az autójával hajtott ki. Nem voltam még a Bernabeuban, de kizártnak tartom, hogy 2 perc alatt a vip-ből már a kocsi kijáróhoz ér.
Amúgy meg egyáltalán minek kell elmenie a meccsre? Én nem eröltetném, csináljon amit akar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Mondjuk ez már egyéni dolog, mert szívem szerint nem szeretnék róla hallani sem. Ha meg még megjelennie sem kéne a meccseken, az már azt az érzést keltené, mintha nem is lenne.Csabi írta: dehogy csináljon, legalább annyira legyen kellemetlen neki, hogy át kelljen öltöznie a golfszerkóból és elmenni a stadionhoz, végignézni 80 percet egy olyan sportból, ami nem érdekli őt.
Akkor kár, hogy nem hosszútáv futó, mert Londonig meg sem kellett volna álljon!Süti írta:Levágott egy sprintet. Ebben a szezonban az elsőt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
ebben egyébként mi a ráció? mi az indoklás arra a 10 percre?Realista24 írta:A keretben nem lévő játékosoknak a 80. percig kell a meccsen ott lennie. Ő ehhez igazodik.sebydani írta: Ezt a faszt azért nehéz überelni. Én értem hogy lejárt a mosás de azért azt a kicsit megvárhatta volna. WC pedig a stadionban is van.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Süti
Levágott egy sprintet. Ebben a szezonban az elsőt.M1Ö írta: Facebook-on úgy írtátok, hogy a Marca a 82. percben kapta lencsevégre. De akkor már az autójával hajtott ki. Nem voltam még a Bernabeuban, de kizártnak tartom, hogy 2 perc alatt a vip-ből már a kocsi kijáróhoz ér.
Amúgy meg egyáltalán minek kell elmenie a meccsre? Én nem eröltetném, csináljon amit akar.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A mutatott ábra szerint minket még igen.Kerlon írta: engem rohadtul nem érdekel ez, de lovagoljatok rajta 20adjára is
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
dehogy csináljon, legalább annyira legyen kellemetlen neki, hogy át kelljen öltöznie a golfszerkóból és elmenni a stadionhoz, végignézni 80 percet egy olyan sportból, ami nem érdekli őt.
- M1Ö
Facebook-on úgy írtátok, hogy a Marca a 82. percben kapta lencsevégre. De akkor már az autójával hajtott ki. Nem voltam még a Bernabeuban, de kizártnak tartom, hogy 2 perc alatt a vip-ből már a kocsi kijáróhoz ér.
engem rohadtul nem érdekel ez, de lovagoljatok rajta 20adjára is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kapcsolat:
gareth bale a 81. percben elhagyta a stadiont. szerencsétlen.Realista24 írta:A keretben nem lévő játékosoknak a 80. percig kell a meccsen ott lennie. Ő ehhez igazodik.sebydani írta: Ezt a faszt azért nehéz überelni. Én értem hogy lejárt a mosás de azért azt a kicsit megvárhatta volna. WC pedig a stadionban is van.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A keretben nem lévő játékosoknak a 80. percig kell a meccsen ott lennie. Ő ehhez igazodik.sebydani írta: Ezt a faszt azért nehéz überelni. Én értem hogy lejárt a mosás de azért azt a kicsit megvárhatta volna. WC pedig a stadionban is van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Vini esetlen, Rodrygo sokszor tutyi-mutyi, vagy kicsit lassú..
De mindkettőt szívesebben játszatnám, mint Balet. Bale ha odatenné magát, még mindig bőven a csapat legjobbja lehetett volna.
De amit a klubb felé mutatott és a beleszarok sétálgatásai miatt inkább a két srácot játszatnám akik legalább akarnak focizni és tisztelik a klubbot, hálásak minden nyilatkozatukban, hogy itt lehetnek.
De mindkettőt szívesebben játszatnám, mint Balet. Bale ha odatenné magát, még mindig bőven a csapat legjobbja lehetett volna.
De amit a klubb felé mutatott és a beleszarok sétálgatásai miatt inkább a két srácot játszatnám akik legalább akarnak focizni és tisztelik a klubbot, hálásak minden nyilatkozatukban, hogy itt lehetnek.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ezt a faszt azért nehéz überelni. Én értem hogy lejárt a mosás de azért azt a kicsit megvárhatta volna. WC pedig a stadionban is van.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- h3x0r
erről jut eszembe Mourinho és Pedro LeonTorquemada írta: Nem az a baj, hogy elment a 82. percben. Az a baj, hogy a következőre meccsre megint vissza fog jönni, és még a mi mezünket viselheti.
Le kell cserélni az összes zárat a stadionban, aztán elfelejteni kulcsot adni neki, b...szon ott kint.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nem az a baj, hogy elment a 82. percben. Az a baj, hogy a következőre meccsre megint vissza fog jönni, és még a mi mezünket viselheti.
Le kell cserélni az összes zárat a stadionban, aztán elfelejteni kulcsot adni neki, b...szon ott kint.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
En azt se tudtam,h ott voltCsabi írta: a 82. percben ma is hazahúzott, nehogy dugó legyen. példás viselkedés.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Csabi
- Kapcsolat:
a 82. percben ma is hazahúzott, nehogy dugó legyen. példás viselkedés.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Attól függetlenül, hogy hasznos volt nekünk, de irritáló a stílusa, attól függetlenül milyen a viszonya a klubbal, szerintem a legvalószínűbb, hogy ez lesz.Kerlon írta: Jól van, fessétek akkor az ördögöt a falra, aztán majd a végén 2022ben ő lesz a korszakos csapatunk egyetlen tagja, aki tőlünk vonul vissza. kerlonvoltamsziasztok
A családja jól elvan Madridban, jó az idő. Viccen kívül a világ egyik legjobb golfpályái ott vannak, ami Bale fő foglalkozása lett. Pénz, ház, kocsi fizetve..
Most minek menne el bárhova is?
Szerintem semmi esetre sem fog távozni a szerződés lejárta előtt. Utána meg átplaccolnak USA-ba.
USA-ban vannak a világ talán legjobb golfpályái, szintén jó idő bizonyos részeken, a nyelvvel sem lenne gondja talán Szvsz ez a forgatókönyv várható.
Ha valaki bejelentkezik magasabb fizetéssel, akkor valószínűleg menne..
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
aztán a bl döntőben lehet megint megfarkalja a liverpoolt, és kap egy új szerződést.