Plusz egyToti írta:Vegre valaki..Yazid írta: en mar nem matekozok többet kivárom az utolso meccsig az idényt :
Kosz
Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
semmi. marcelonak csinálni kell a helyet.Fenoo írta: Annak mi értelme volt, hogy Vini átment jobb oldalra és balon meg Mendy és Marcelo?
-
Annak mi értelme volt, hogy Vini átment jobb oldalra és balon meg Mendy és Marcelo?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
otthon amit művelünk idén az nevetséges. kurva idegesítő. ahogy az is, hogy zz ezredszer rakja be marcelót meg bélát.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ramos úgy mosolyog meccs végén mintha 5tel nyertünk volna. Közben 2x kilépett és 2 gólt kaptunk.
Vegre valaki..Yazid írta: en mar nem matekozok többet kivárom az utolso meccsig az idényt :
Kosz
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Megyunk egy ponttal, ha meg nem birjuk megverni oket a klasszikuson akkor baszhatjuk, meg is erdemeljuk.
A jó hír az, hogy vezetjük a bajnokságot, a rossz, hogy csak egy ponttal.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Még mindig mi vagyunk előnyben, nem kell aggódni.
- mocsok
Bealudtunk sajnos.
en mar nem matekozok többet kivárom az utolso meccsig az idényt :
https://pbs.twimg.com/media/EQMfDX7W4Ag ... ame=medium
Say hi to your lovely mother from me
Élesben: basztamanyád
Ha a legjobb akarsz lenni, a legjobbat kell lenyomd
Say hi to your lovely mother from me
Élesben: basztamanyád
Ha a legjobb akarsz lenni, a legjobbat kell lenyomd
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én sem haragszok rá, de attól még vastagon benne volt a tegnapiban.reeed_ati írta:(Áthoztam ide, mert nagy része off lenne Marcinál..)Realista24 írta: Mindenki itt pörög közben Ramos általában az ellenfél tizenhatosanal koricalt a meccs alatt
Nyilván Ramos is vakon volt, de ő azért bőven tud még letenni world class szintet, így rá kevésbé tudok haragudni, amikor néha elkattan..
Lehet hibáztatni és kiemelni egyénileg is a játékosokat, Zizut is elő lehet venni, mert túlságosan megbontotta az eddigi stabil csapatunkat, ami a sérülések miatt alapból is megbomlott..
De ugyanakkor meg hol játszanak ezek a játékosok, ha nem egy spanyol kupameccsen??
Én nagyon örültem, hogy Brahim is kezdett végre, de tegnap sajnos kevésnek bizonyult.
Vini volt a pozitív meglepetés, bár annyira nem is volt ez meglepetés az előző hetek után, szerintem ez volt az eddigi legjobb teljesítménye nálunk.
Olyan szempontból meg nem meglepő ez az eredmény, hogy míg nálunk a meccshiányos, formán kívüli játékosok játszottak, addig a Sociedad meg felállt a legerősebb, hétről-hétre meccsben lévő játékosaival..
Picit szomorú vagyok, de ha megnyerjük a bajnokságot, akkor bőven kárpótolva leszek.
BL-ben meg nincsenek elvárásaim, majd ha itt lesz Bappé..
Az az Isak gyerek miért van ennyire lenézve?, szerintem igen pöpec kis csatár lehet belőle,
a legjobb helyen van, hogy fejlődjön, szintet lépjen, Brahim is mehetne hozzájuk ugyanezért, 1-2 évet kölibe. (ja és beletenném a kölcsönszerződésbe, hogy ellenünk nem léphet pályára.. )
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez a perspektíva azért ki tud fogni pár emberen. Kemény.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- RealMadridFanatic
Mar tiltjak a kolcsonszerzodesekben az olyan kiteteleket, hogy a kolcsonado klub ellen ne lephessen palyara az adott jatekos.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
(Áthoztam ide, mert nagy része off lenne Marcinál..)Realista24 írta: Mindenki itt pörög közben Ramos általában az ellenfél tizenhatosanal koricalt a meccs alatt
Nyilván Ramos is vakon volt, de ő azért bőven tud még letenni world class szintet, így rá kevésbé tudok haragudni, amikor néha elkattan..
Lehet hibáztatni és kiemelni egyénileg is a játékosokat, Zizut is elő lehet venni, mert túlságosan megbontotta az eddigi stabil csapatunkat, ami a sérülések miatt alapból is megbomlott..
De ugyanakkor meg hol játszanak ezek a játékosok, ha nem egy spanyol kupameccsen??
Én nagyon örültem, hogy Brahim is kezdett végre, de tegnap sajnos kevésnek bizonyult.
Vini volt a pozitív meglepetés, bár annyira nem is volt ez meglepetés az előző hetek után, szerintem ez volt az eddigi legjobb teljesítménye nálunk.
Olyan szempontból meg nem meglepő ez az eredmény, hogy míg nálunk a meccshiányos, formán kívüli játékosok játszottak, addig a Sociedad meg felállt a legerősebb, hétről-hétre meccsben lévő játékosaival..
Picit szomorú vagyok, de ha megnyerjük a bajnokságot, akkor bőven kárpótolva leszek.
BL-ben meg nincsenek elvárásaim, majd ha itt lesz Bappé..
Az az Isak gyerek miért van ennyire lenézve?, szerintem igen pöpec kis csatár lehet belőle,
a legjobb helyen van, hogy fejlődjön, szintet lépjen, Brahim is mehetne hozzájuk ugyanezért, 1-2 évet kölibe. (ja és beletenném a kölcsönszerződésbe, hogy ellenünk nem léphet pályára.. )
Nacho reflexszerűen blokkolt:Pad'em írta:Mivel a támadó balra passzolt alapvetően, Nacho indította Isak-ot, szóval onnantól nincs les. Ez még csak nem is megpattant, hanem Nacho átrúgta a 16-os másik oldalára. Peches eset, tipikusan a minden összejön nekik este volt. Inkább a Vinis eset ami vicces, hogy egy ilyen paint díjas kép a hivatalos indoklásKerlon írta: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5ECB247E
ez amúgy még mindig hihetetlen, hogy nem volt les
https://www.youtube.com/watch?v=VmoxGhXDDGI
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Mivel a támadó balra passzolt alapvetően, Nacho indította Isak-ot, szóval onnantól nincs les. Ez még csak nem is megpattant, hanem Nacho átrúgta a 16-os másik oldalára. Peches eset, tipikusan a minden összejön nekik este volt. Inkább a Vinis eset ami vicces, hogy egy ilyen paint díjas kép a hivatalos indoklásKerlon írta: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5ECB247E
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Azért ezen most kiégtem, derék, hogy magyarázni kell hogy egy térbeli párhuzamos vonal miként jelenik meg sík felületen(képernyő). Nem tanították rajzórán hogy mi az a perspektíva?
Látszik hogy péntek délután van, ez már kishétvége.
Látszik hogy péntek délután van, ez már kishétvége.
nézd meg itt is, hogy a pálya vonalazása is olyan, mintha összefutna, pedig párhuzamos, amúgy neikelemen5 írta:Akkor az hogy lehet, hogy az esetek többségében azért párhuzamosnak látom?Kerlon írta:
A térhatás miatt mindig így látod, mintha egybe futnának valahol a távolban.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... ve.svg.png
Kerlon írta: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5ECB247E
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K