Hasznaltan nem tudja cegesen megvenni es mokolni az afaval.M@dridista@ írta:Engem érdekelne, hogy mi mert hamarosan én is szeretnék laptopot vásárolni. Leírnád?Realista24 írta:
Tudom az előnyeit, de van egy hátránya, ami miatt nem.
Elektronika
Re: Elektronika
-
Elnézést a dupla miatt... követni fogja valaki az új samsung telefonok bemutatását ma este? Bár már szinte minden spec. kikerült, de azért kíváncsi vagyok... bár nekem az note 5 óta a note szériás telefonjaim voltak, de mindig kíváncsian várom mert javarészt megegyeznek a két telefon...
-
Engem érdekelne, hogy mi mert hamarosan én is szeretnék laptopot vásárolni. Leírnád?Realista24 írta:Tudom az előnyeit, de van egy hátránya, ami miatt nem.istimester írta:
Ebben pragmatikus vagyok. Teljesítmény + jótállás.
Egyébként vettem már ilyen gépet és olyan volt mint az új. Se karcolás, semmi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tudom az előnyeit, de van egy hátránya, ami miatt nem.istimester írta:Ebben pragmatikus vagyok. Teljesítmény + jótállás.Realista24 írta: Nem akarok használtat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En kb 5 eve vettem egy akkor majdnem 5 eves Dell-t. A mai napig hibatlanul mukodik. i7 8gb ram ips kijelzo. Volt meg a dell gyari garanciabol is rajta vagy 8 honap mikor vettem. Eleg jokat ki lehet fogni. Ha vennek akkor most is hasonlot keresnek.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ebben pragmatikus vagyok. Teljesítmény + jótállás.Realista24 írta: Nem akarok használtat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
RefurbishedKerlon írta:Ez csak újra csomagolt és nem secondhand.Realista24 írta:
Nem akarok használtat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez csak újra csomagolt és nem secondhand.Realista24 írta:Nem akarok használtat.istimester írta:
Szerintem nézz itt körül:
https://www.gorefurbished.hu/hu/
ez nem jo?
https://www.gorefurbished.hu/hu/intel-c ... 280-196064
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem akarok használtat.istimester írta:Szerintem nézz itt körül:Realista24 írta:
Köszi. Minden tanács jól jön.
Na nem a kioktato...
ez nem jo?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, ezt a Lenovot néztem asszem.h3x0r írta: En a heten vettem roman emagrol 170k-ert egy Lenovo Ideapad S340-14IIL, 14", i5-1035G1, Full HD, IPS, 8GB DDR4, 256GB SSD M2 laptopot. Windows ugyan nem volt hozza, de magyar emagon most nehany ezer forint. Az SSD kartyas, szoval meg van hely egy rendes HDD-nek is. Szerintem egy hasonlo neked is jo lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
En a heten vettem roman emagrol 170k-ert egy Lenovo Ideapad S340-14IIL, 14", i5-1035G1, Full HD, IPS, 8GB DDR4, 256GB SSD M2 laptopot. Windows ugyan nem volt hozza, de magyar emagon most nehany ezer forint. Az SSD kartyas, szoval meg van hely egy rendes HDD-nek is. Szerintem egy hasonlo neked is jo lenne.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Vagy nem Intelt vesz, hanem AMD oldalról nézziro4vr írta: I5 és 8 gb ram alatt ne vegyél gépet főni, mert csak a hajad hullik ki.
Ott is nagyon jók az új processzorok, de persze kérnek is érte.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem nézz itt körül:Realista24 írta:
Köszi. Minden tanács jól jön.
Na nem a kioktato...
ez nem jo?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi, írok is majd, asszem regelve vagyok. Talán
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt a fórumot ajánlom: https://prohardver.hu/tema/milyen_noteb ... 1-100.htmlRealista24 írta:Köszi. Minden tanács jól jön.kierkegaard írta:
Ha teljesen uj kell akkor hpshop.hu es akkor ott a 3ev gari.
https://www.hpshop.hu/?sku=8BW28EA
10.generacios i3, 8gb rammal, 3ev gari es ips kijelzo.
Mindenesetre a lenyeg, hogy felejtsd el az asusokat. Dell es hp kozott essen a valasztas a 200 alatti kategoriaban. Nem veletlenul 3ev garisak a laptopjaik.
Na nem a kioktato...
Ha nem akarsz regisztrálni, akkor írok helyetted szívesen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Szerintem egy komoly üzemidős telefon lenne a nyerő, esetleg egy kisebb LTE tab, de az nem fér el sehol se könnyen vagy a zsebben.sonic írta: Tabletet, telefont vagy egyeb eszkozt keresek kizarolag multimedias celra. Az esetek 99.99%-aban egyetlen funkciot toltene be, hogy menne rola spotify (vagy mas forrasbol zene), mindez tobbnyire kocsiban. Szoval a kovetkezokre lenne szukseg: legyen kompatibilis spotify-al, kielegito belso tarhely vagy bovithetoseg, 3.5 jack csatlakozo. Uzemido nem fontos. Es lehetoleg minel olcsobban.
Nem nekem lesz, en telefont hasznalok erre a celra, de itt a telefonalas es egyeb okostelefonos funkcio nem erdekes. Szerintetek milyen vonalon induljak el?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
erre egy ocska 10ezres tablet is eleg. folyamatosan tolton, fix pozicioban, esetleg egy mifi routerrel konstans mobilnet kapcsolat.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Tabletet, telefont vagy egyeb eszkozt keresek kizarolag multimedias celra. Az esetek 99.99%-aban egyetlen funkciot toltene be, hogy menne rola spotify (vagy mas forrasbol zene), mindez tobbnyire kocsiban. Szoval a kovetkezokre lenne szukseg: legyen kompatibilis spotify-al, kielegito belso tarhely vagy bovithetoseg, 3.5 jack csatlakozo. Uzemido nem fontos. Es lehetoleg minel olcsobban.
Nem nekem lesz, en telefont hasznalok erre a celra, de itt a telefonalas es egyeb okostelefonos funkcio nem erdekes. Szerintetek milyen vonalon induljak el?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ___Samy___
Egyébként a Lenovo gépeket tudom ajánlani. Nekem kettő volt az elmúlt 10 évben, semmi baja nem volt egyiknek sem. A jelenlegi 6,5 éves pedig.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"