Spanyol bajnokság
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Semmivel nem volt könnyebb sorsolásunk Atletivel, Sevillával, mint nekik.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Azért azt sem kellene elfelejteni, hogy nekünk ez a január-február volt a laza menet sorsolás tekintetében....
Az utolsó 3-4 hónap brutálisan kemény lesz. Ezt a tegnapi betis-t elnézve, nekünk sem lesz könnyebb meccsünk 1 hónap múlva ott.
Februárban még játszunk a Celta Vigo-Levante kettőssel, de lesz itt még idegenben sociedad, espanyol, bilbao...
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a tavasz, milyen bajnokot szül. Olyat amelyik épp kevesebbet pontot hullajt a másiknál, vagy egy brutális menetelés kell e a bajnoki címhez...
Idén már nem engedhetjük meg, hogy ne verjük meg a barcát. E nélkül sztem nem fog menni.
Az utolsó 3-4 hónap brutálisan kemény lesz. Ezt a tegnapi betis-t elnézve, nekünk sem lesz könnyebb meccsünk 1 hónap múlva ott.
Februárban még játszunk a Celta Vigo-Levante kettőssel, de lesz itt még idegenben sociedad, espanyol, bilbao...
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a tavasz, milyen bajnokot szül. Olyat amelyik épp kevesebbet pontot hullajt a másiknál, vagy egy brutális menetelés kell e a bajnoki címhez...
Idén már nem engedhetjük meg, hogy ne verjük meg a barcát. E nélkül sztem nem fog menni.
Belenéztem tegnap a meccsbe és a barsza játéka ugyan olyan unalmas és minimális szinten sem szórakoztató, mint Valverde alatt. A meccs meg kifejezetten hányadék volt. Ilyen patkányokat, mint Alba, Vidal, Pique vagy Roberto nem is tudna más csapat egy mez alá húzni. Gyenge volt a Betis, de a játékvezetés még tett rá egy lapáttal.
Én személy szerint élvezem a mostani helyztet. Magabiztos játékunk van, úgy hogy még mindig nincs egy Hazardunk. A hülye is látja, hogy kínszenvedés nekik szinte minden meccs és hogy az argentin és a spanyol bíráskodás nélkül kb Atleti szinten lennének.
Mindig van egy károgó, aki átjön, mivel túloldalt nincs kivel.
Én személy szerint élvezem a mostani helyztet. Magabiztos játékunk van, úgy hogy még mindig nincs egy Hazardunk. A hülye is látja, hogy kínszenvedés nekik szinte minden meccs és hogy az argentin és a spanyol bíráskodás nélkül kb Atleti szinten lennének.
Mindig van egy károgó, aki átjön, mivel túloldalt nincs kivel.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A 11es szitukra gondolsz? Az elsőnél elérte Fekir a labdát, a 2. Messi szitu pedig meg sem kellett volna történjen, mert attól a Roberto-tól kapta a labdát, akinek már egy órával előtte nem kellett volna pályán legyen... Hihetetlen basszus, hogy még a végén az lesz, hogy ellenetek fújt...rolandantal írta: A bíráskodás valóban megint értékelhetetlen volt, de nem egyoldalu.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
hagyjuk már ezt az álszenteskedést. a barcelonának rengeteg mindent elnéznek, amit másoknak nem, ha ezt nem látod akkor sajnálom, vagy csak nem akarod észrevenni. de mondd meg milyen indok volt arra, h sergi roberto ne kapjon azért a KASZÁÉRT egy sárga lapot legalább? amivel ugye mehetett volna zuhanyozni, te is tudod, semmi.. bíró bíró bíró.rolandantal írta: A bíráskodás valóban megint értékelhetetlen volt, de nem egyoldalu. Mindkét félnek adott / nem adott meg olyan tiszta helyzeteket, hogy csak fogtam fejem.
A győzelem nem a bírón múlt, ha úgy jön ki a második félidőre is a Betis, ahogyan az elsőben játszott, akkor simán kikaptunk volna, viszont fejben és játékban is jóval gyengébbek lettek a végére.
de lehetne még fokozni, erre emlékszel?
https://twitter.com/Ultra_Suristic/stat ... 9900902400
igen, bale gólját itt nem adták meg. mi a különbség a két eset között? magyarázd el kérlek? de lehetne még sorolni, az biztos, h ellenszélben kell mennünk a bajnoki címért, ti meg dőlhettek hátra mert, ha gebasz van úgyis ott van a bíró, ott volt és ott is lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Hát persze... SOROZATOSAN kellene kicsit a másik végére kerüljetek akkor megnézném ezt a gáláns attitűdöt már bocsi. Megértem hogy mindenki elfogult a saját kedvenceivel szemben, én is, de ez azért már több mint evidens.rolandantal írta: A bíráskodás valóban megint értékelhetetlen volt, de nem egyoldalu. Mindkét félnek adott / nem adott meg olyan tiszta helyzeteket, hogy csak fogtam fejem.
A győzelem nem a bírón múlt, ha úgy jön ki a második félidőre is a Betis, ahogyan az elsőben játszott, akkor simán kikaptunk volna, viszont fejben és játékban is jóval gyengébbek lettek a végére.
A lényeg ha otthon nem verjük meg a barcat akkor ez nagyon nagyon necces lesz... Akkor lényegében 6(ami kvázi 7) pont előny lenne, ha még nem akkor -1 s futhatunk ismét ellenszélben....
- rolandantal
A bíráskodás valóban megint értékelhetetlen volt, de nem egyoldalu. Mindkét félnek adott / nem adott meg olyan tiszta helyzeteket, hogy csak fogtam fejem.
várhatjuk itt a csodát, egyszerűen nincs az az isten hogy lemaradjanak már egyszer az életben 4-5 ponttal, ha nincs messi van bíró vagy vica verza. szoros lesz nagyon, még mi is fogunk pontot hullajtani attól nem félek, nekünk kell már végre tököt növeszteni és megverni őket otthon akkor lehet bajnoki címről beszelgetni
Egy nagyon hasonló eset régről, ami azonnal piros...Eres írta:Ebben csak az a legszánalmasabb, hogy ez egybol pirosat ér .... de nekik még sárgát semmexes írta: https://mobile.twitter.com/HamzaRMFC3/s ... 8678458373
Én őszintén nem értem hogy itt mi lehet a kérdés.
https://www.youtube.com/watch?v=lli4fbNOGfA
A Betis ki sem ment a masodik felidore, teljesen mindegy a biroi tenykedes. Egyebkent az a Roberto kasza az nagyon meleg volt.
- Eres
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
- Kedvenc csapatod: fehérszív
Ebben csak az a legszánalmasabb, hogy ez egybol pirosat ér .... de nekik még sárgát semmexes írta: https://mobile.twitter.com/HamzaRMFC3/s ... 8678458373
A vicces, vagy inkább szörnyű az benne, hogy igazából annyira megszokták, hogy mindent lehet, hogy egyértelműen látszott, a másik játékost is agyon akarta rúgni azzal a kaszáló mozdulattal.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hihetetlen... Vagyis nem, mert már megszoktuk, hogy Barca játékost csak végső esetben állítanak ki. De ennél egyértelműbb piros nincs. És visszanézik basszus, ezután mégis elmarad... Torquemada hangoztatja sokszor, hogy csalnak. Na erre tényleg nem lehet mást mondani. Egyszerűen nem lehet olyan fogalmatlan hülye a székben, hogy ne lássa, hogy már a rácsúszás is sárgás volt, de még pluszba rá is kaszál. 10 emberrel meg, úgy, hogy már volt sárgája Lenglet-nek, Busquets-nek és Vidal-nak is meg a büdös életbe nem fordították volna meg.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Botrányos továbbra is, amit művelnek a spanyol bírók.
Nagy kár a harmadik gólnál, hogy elcsúszott a kapus, csak a második félidőt néztem, nagyokat fogott azon kívül.
Nagy kár a harmadik gólnál, hogy elcsúszott a kapus, csak a második félidőt néztem, nagyokat fogott azon kívül.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- flori
Azért lesz még 1-2 melegebb idegenbeli túrájuk. Jönnek hozzánk, mennek még Mallorcára, Vigóba, Sevillába, Villarrealhoz. Meg kell őket verni otthon, az a legfontosabb.
Erre nem kapott második sárgát?Én őszintén nem értem hogy itt mi lehet a kérdés.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
https://mobile.twitter.com/HamzaRMFC3/s ... 8678458373
Ha sza**ba vannak mindig megtolják őket sőt még akkor is ha nincsenek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
benne volt. de az ilyen kaputól kapuig meccsekből spanyol szinten mindig jól jönnek ki. kár érte. fekir egy idióta.
- flori
Nem lehet mindig karácsony, azért nem fognak két hetente pontot bukni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
10v13sonic írta:10v10.