Sztem a 35 bruttoban realis neki tőlünk kezdésnek.Berti írta:Az rengetegRealista24 írta: Nettó 50 milliót akarnak neki ajánlani.
Tőlünk egy 30-35 amennyit kapni fog szerintem, ez is nagyjából a duplája a jelenlegi fizetésének.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tekintve, hogy a marketing értéke nálunk meg 1,5-2szereződik majd alapból, sokkal elérhetőbb lesz neki itt aranylabdát nyerni és stb, szerintem nem csak a fizetése lesz a kulcs és az eddig hírek alapján ezzekkel ő is tisztában van. Remélejük, hogy apuka többé nem a pénz felé terelgeti majd és a francia bohóckodásba nem törik meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Rel Madrid PSG.
Hiába akar a sejk 100 milliót is adni neki ha ő ide akar jönni.
Márpedig ha valami komoly dolgot elakar érni akkor ide fog jönni.
Egy PSG-ben sosem lesz olyan játékos mint ha egy Real Madridban játszana és vezetné sikerre a csapatot.
Ha meg a pénzt választja és mellé a francia bajnokságot akkor csak gratulálni lehet neki.
Hiába akar a sejk 100 milliót is adni neki ha ő ide akar jönni.
Márpedig ha valami komoly dolgot elakar érni akkor ide fog jönni.
Egy PSG-ben sosem lesz olyan játékos mint ha egy Real Madridban játszana és vezetné sikerre a csapatot.
Ha meg a pénzt választja és mellé a francia bajnokságot akkor csak gratulálni lehet neki.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Az rengetegRealista24 írta: Nettó 50 milliót akarnak neki ajánlani.
Tőlünk egy 30-35 amennyit kapni fog szerintem, ez is nagyjából a duplája a jelenlegi fizetésének.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nettó 50 milliót akarnak neki ajánlani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Én sajnos nem látok rá reális esélyt most nyáron, ha szereznek is valakit, akkor se lesz szükségük az eladására (FFP-t kiröhögik és megoldják máshogy), 21 nyarán bőven elég nekik leülni tárgyalni a kérőkkel. Akkor is csiliárdokat kérhetnek érte, de akkor legalább már lesz alkupozíció az egy év múlva lejáró szerződése miatt. Azért a sejk se hagy veszni 200-250+ milliót reméljük. Persze feltéve, hogy nem tudják rávenni a hosszabbításra. Amúgy belegondolni is szörnyű mennyi lehet a vételára majd..
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Van néhány komolyabb játékos, aki idén nyáron több mint valószínű, hogy csapatot fog váltani és a PSG is reális a megszerzésükben. Auba, Coutinho, Sancho, Depay, Havertz, Lautaro. Ha valamelyiket beszerzi a PSG backupként vagy már előre gondolva, akkor még idén is esély lehet Mbappera. Ezt leszámítva én is 21 nyarára látok nagyobb esélyt.Pad'em írta: As’s Cover | “The Golden Boy: Madrid are confident Mbappé will not give in to PSG’s renovation offer and will tempt him with an irresistable contract in 2021.”
Minden jel és logika arra mutat hogy csak 21-ben lesz reális esély rá, úgyhogy reméljük, hogy Bale és LV még összekapják magukat erre a másfél évre Amúgy az a durva, hogy a kölcsön játékosaink visszajövetelével, gyakorlatilag 0 igazolással is nem kicsit erősödnénk (+ de Beek azért jöhet). Egyedül az a fránya jobb oldal, ahova azért nem ártana jövőre szerezni valami normális megoldást, de nincs ötletem Mpabbén kívül
Pep meg már kelti a hangulatot; ha nem ver ki minket akkor kirúgják. Remélem ez a mieinket jobban fogja motiválni mint a City játékosokat
Amúgy érdekes, mert Mbappe középen szeretne inkább játszani, mint szélen és úgy az elmúlt 1-1,5 év alapján sokkal veszélyesebben játszik szélen, ha a bal oldalról tör be. Itt ide nekünk van Hazard meg Vini meg Rodrygo is, akik jobban érzik magukat ezen az oldalon, szóval felejtős. Jobb oldalra más épkézláb variáns nem is nagyon van. Sanchoért nem szállunk be, meg amúgyis ő a PLbe igazolna. Adama Traore meg egy rossz vicc volt. Vagy Mbappe vagy inkább senki. Lehúzza a következő szezont ott Rodrygo és Asensio (ésvagy Martin).
- Pad'em
As’s Cover | “The Golden Boy: Madrid are confident Mbappé will not give in to PSG’s renovation offer and will tempt him with an irresistable contract in 2021.”
Minden jel és logika arra mutat hogy csak 21-ben lesz reális esély rá, úgyhogy reméljük, hogy Bale és LV még összekapják magukat erre a másfél évre Amúgy az a durva, hogy a kölcsön játékosaink visszajövetelével, gyakorlatilag 0 igazolással is nem kicsit erősödnénk (+ de Beek azért jöhet). Egyedül az a fránya jobb oldal, ahova azért nem ártana jövőre szerezni valami normális megoldást, de nincs ötletem Mpabbén kívül
Pep meg már kelti a hangulatot; ha nem ver ki minket akkor kirúgják. Remélem ez a mieinket jobban fogja motiválni mint a City játékosokat
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Teljesen jó lehet hátul a helyzet...
Amennyiben kiegészülünk Hakimivel ( Regu még pluszban ) .
Nacho-Militao-Hakimi-Regu ( Marci ) ...bőven rendben leszünk sztm.
Persze Odri is benen van még a képletben, őt is intézni kell. De Odri és Vallejo gondolom nem lesz tervben később.
Amennyiben kiegészülünk Hakimivel ( Regu még pluszban ) .
Nacho-Militao-Hakimi-Regu ( Marci ) ...bőven rendben leszünk sztm.
Persze Odri is benen van még a képletben, őt is intézni kell. De Odri és Vallejo gondolom nem lesz tervben később.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
NSO-n olvastam, nem Watzke nyilatkozta, hanem sajtoertesules, ezert irtam pletykat.Kerlon írta:Ezen mi a pletyka? Watzke elmondta, hogy nem nagyon fogják tudni megtartani, azóta még egy fokkal jobban teljesít. A MU-t írják nagyon btw.RealAsensio írta: Azt pletykaljak az angolok, hogy Jadon Sancho a nyaron biztosan tavozik Dortmundbol.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Látszik is a bekapott gólokon, soha nem kaptunk még ilyen sokat. Oh wait....Whiteheart írta: https://www.calciomercato.com/en/news/r ... ason-80120
Jééé, ti tudtátok hogy rohadtul megbántuk h Theo Hernández eladtuk????????
De azért EKKORA BAROMSÁGOT is csak az olaszok tudnak leközölni........
Annyira kiszabottul megbántam h eladtuk mint amennyire megbántam h nem a Milannak szurkoltam az elmúlt 5 évben
Csak ennyi a szint különbség a két csapat között h ott még a mi hulladékunk is arany
Komolyra fordítva a szót, valóban elég vékony jégen táncolunk hátul, ha az alap négyesből kettő kiesik akkor azért akadnak problémák, de erre nem ő a megoldás
Egyébként mit várunk attól a csapattól aki egy 38 éves Ibrától várja (és egyébként kapja is) a csodát? Mint amikor a a válogatottbam az utolsó évében Gera volt a legjobbunk. Zseni a pali, de a többiekre nézve ciki, hogy tőle kell várni a megváltást
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Ezen mi a pletyka? Watzke elmondta, hogy nem nagyon fogják tudni megtartani, azóta még egy fokkal jobban teljesít. A MU-t írják nagyon btw.RealAsensio írta: Azt pletykaljak az angolok, hogy Jadon Sancho a nyaron biztosan tavozik Dortmundbol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
mu,city,barcaRealAsensio írta: Azt pletykaljak az angolok, hogy Jadon Sancho a nyaron biztosan tavozik Dortmundbol.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azt pletykaljak az angolok, hogy Jadon Sancho a nyaron biztosan tavozik Dortmundbol.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
https://www.calciomercato.com/en/news/r ... ason-80120
Annyira kiszabottul megbántam h eladtuk mint amennyire megbántam h nem a Milannak szurkoltam az elmúlt 5 évben
Csak ennyi a szint különbség a két csapat között h ott még a mi hulladékunk is arany
- Mickey
Semmi különös, csak találgatás alapon megy a dolog.h3x0r írta:Mirol van szo?Mickey írta:Hakimi meg köti az ebet...
Mi lenne ha.....Hakimivel nem úgy alakulna, Odri is kiesne a képből.
Én is arra számítok, hogy majd jön és méltó ellenlábasa lesz Carvajalnak, de ha kell, várja ki a sorát.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hakimi ugy nez ki jovore kerettag lesz. ez nem rajta mulik, ha a klub ugy dont hogy kell akkor itt lesz a kovetkezo szezonba, szerzodese van szoval ebbe nem nagyon van beleazolasa szerintem. A szerzodeshosszabbitas mar mas kerdes.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
Mirol van szo?Mickey írta:Hakimi meg köti az ebet...
- Mickey
Valladolid ellen Nacho is jól megvolt jobboson, góljával nyertünk.
De, HA Odrinak meszeltek...Hakimi meg köti az ebet...akkor sztm meredek lesz Nacho-Marci-Militao hármas a köv idényre.
Hakimit jó lenne kipróbálni.
Aztán lehet más is képbe kerül.
De, HA Odrinak meszeltek...Hakimi meg köti az ebet...akkor sztm meredek lesz Nacho-Marci-Militao hármas a köv idényre.
Hakimit jó lenne kipróbálni.
Aztán lehet más is képbe kerül.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Odrinak meszeltek, Militao megoldja, ha kell.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema