Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
Zz magyarazatara kivancsi lennek,h miert kezdo megint ez a szerencsetlen. Egyszeruen nincs olyan dolog ami e mellett szolna, semmi. Sztem ez a bohoc sem erti,h lehet kezdo megint, latszik a zavar az arcan.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sérülten be sem kell mennie
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Így még gyorsabban fog kiérni a stadionból?RaúlCF írta: meghúzta a kezén a kisujját és neki is kötés van rajta mint Benzemának
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
meghúzta a kezén a kisujját és neki is kötés van rajta mint Benzemának
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nekem tetszett nagyon az interjú, köszi a fordítást. Tök érdekes dolgokat mondott el Barnett, vérprofi lehet az öreg. Nekem tetszik az önbizalma, sokat tanult az öreg Tywintól.
https://www.youtube.com/watch?v=8s0eMrUE1Bg
https://www.youtube.com/watch?v=8s0eMrUE1Bg
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Egyébként tényleg!Kerlon írta: Ettől a Bale temanal mar a ki milyen dezodort hasznal tema is erdekesebb
Se nem bosszant, se nem izgat kicsit sem ez a téma. Igazából csak annyi, hogy jó lenne letudni ezt a sztorit.
A Realnak egyébként még jót is tesz Bale. Mert őt ahogy az ügynöke írta túlzottan nem izgatja és a sajtónak meg mindig kell valami fekete bárány. Addig sem mást cseszegetnek.
Remélem Bale mihamarabb talál magának egy jól fizető másik klubbot, ha az úgy jobb neki.
Ettől a Bale temanal mar a ki milyen dezodort hasznal tema is erdekesebb
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Szívesen írnék egy hosszabb kis esszét, de ez tipikusan az az ember aki le google transletezik és lepereli a gyerek szaros pelenkáját is.
Amúgy csak röviden:
Pontosan az ilyen emberek miatt tart ott a futball, ahol.
Balenek pedig kívánom, hogy teljesüljön az aktuális új álma és legyen a Föld legjobban fizetett játékosa és tegye le a nevét a kínai fociban.
Mindezt lehetőleg már jövőre!
Sok sikert és köszönjük a pár szép pillanatot, amit hozzátett a CR és az atom Real sikeréhez!
Amúgy csak röviden:
Pontosan az ilyen emberek miatt tart ott a futball, ahol.
Balenek pedig kívánom, hogy teljesüljön az aktuális új álma és legyen a Föld legjobban fizetett játékosa és tegye le a nevét a kínai fociban.
Mindezt lehetőleg már jövőre!
Sok sikert és köszönjük a pár szép pillanatot, amit hozzátett a CR és az atom Real sikeréhez!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Számára mindenképp ez lenne a büntetés, ha nem kapna egy percet sem és a válogatottban ezért nem tudna jól teljesíteni. Wales behívná így is úgy is ez biztos.
Csak úgy nem tenném ki, ezt a két évet kifizessük és kész, addig meg nézze a meccseket otthonról.
Számát elvenni? Hülyeség Mezeladások többet érnek.
Szarrá nyerve elmehetett volna amikor rájött, hogy őt ez már nem érdekli...
Csak úgy nem tenném ki, ezt a két évet kifizessük és kész, addig meg nézze a meccseket otthonról.
Számát elvenni? Hülyeség Mezeladások többet érnek.
Szarrá nyerve elmehetett volna amikor rájött, hogy őt ez már nem érdekli...
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Egészen a kinai részig egész komolyan vehető, nyílt és őszintènek tűnő interjú volt. Aztán az a bullshit hogy majd ő felemeli a kínai focit
De örülök hogy jó ember és jó apa, sajnos pár éve jellemtelen atléta.
De örülök hogy jó ember és jó apa, sajnos pár éve jellemtelen atléta.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Modnjuk, ha nem vár el tőle semmit, akkor már értem.Realista24 írta: Itt csak arra utal nem túl szimpatikus módon, hogy senki nem tudja mi folyik edzésen, vagy mit kér és vár el ZZ, így minek pofáznak róla.
- h3x0r
Jo kis interju volt, a lenyeget elmondta az ugynoke: Bale fizikailag tropa, mar edzeni se tud heti 5x. Europabol senkinek sem kell, de volt egy kinai ajanlata, megszabadulhattunk volna tole, megsporolhattuk volna a fizeteset, de Perez nemet mondott. Szepen kitolti majd a szerzodeset, esetleg neha jatszik, ha szerencsenk van, akkor egy fontos meccsen villan egyet, de a legtobb esetben a lelaton fog ulni es 10 perccel korabban elindul haza. Nem is ertem hogy tudtok ezen meg mindig felhaborodni, eleve a vezetoseg valasztotta ezt az utat.BlancoMark írta: Rossz kérdést tettek fel neki. Azt kellett volna kérdezni, hogy mit gondol arról, hogy Balenek láthatólag már nem prioritás a futball és ezzel párhuzamosan a kezdeti szint tizedére esett vissza minden mutatója.
- BlancoMark
Rossz kérdést tettek fel neki. Azt kellett volna kérdezni, hogy mit gondol arról, hogy Balenek láthatólag már nem prioritás a futball és ezzel párhuzamosan a kezdeti szint tizedére esett vissza minden mutatója.
Ez a kérdés tényleg egy fassag volt, és meg is kapta a méltó választ rá az ügynöktől.
Ez a kérdés tényleg egy fassag volt, és meg is kapta a méltó választ rá az ügynöktől.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Itt csak arra utal nem túl szimpatikus módon, hogy senki nem tudja mi folyik edzésen, vagy mit kér és vár el ZZ, így minek pofáznak róla.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Barnett ma sem lett szimpatikusabb, és egyértelmü, hogy hülyítí Balet is, mert ö akkor keres a legjobban ha a világ legjobbját adja veszi.
Viszont: mint szakember továbbra is tartom, hogy kitünö munkát végez, és jól képviseli a játékosait. Csak nekünk szar miatta.
Azt én is tartom, hogy Bale megérte a pénzét, mert valóban sok trófeában volt vitathatatlan szerepe, de ideje lenne, ha lezárulna a Madridi karrierje.
Viszont: mint szakember továbbra is tartom, hogy kitünö munkát végez, és jól képviseli a játékosait. Csak nekünk szar miatta.
Azt én is tartom, hogy Bale megérte a pénzét, mert valóban sok trófeában volt vitathatatlan szerepe, de ideje lenne, ha lezárulna a Madridi karrierje.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
komoly ügynöke vanMit üzen azoknak, akik szerint Bale csak azokon a meccseken játszik, melyeken kedve van?
Be kéne fogniuk a szájukat, mert nem tudják, miről beszélnek. Jobb lenne csöndben maradni és hagyni, hogy idiótának gondoljanak, mint megszólalni és tudatni másokkal, hogy idióta vagy. Ezek az emberek pont ilyenek. Idióták, akik kinyitják a szájukat.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Utolsó centig megérte, ez nem lehet vitás. Viszont CR helyett neki kellett volna akkor lelépnie a BL után és úgy lett volna kerek a története. Bár már akkor is sok fejfájást okozott, de összességében nem gondolnék rá úgy, ahogy ma, ha eszembe jut ez az ember.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
a sokban tudnánk vitatkozni, hozzátett pont annyit, hogy ne vasvillákkal üldözzék el MadridbólRealista24 írta: Szerintem megeri megerte, sokat hozzatett a sikerkorszakhoz és a kupakhoz.
viccet félre téve megérni tényleg megérte mert Ő is a csapat tagja volt a sikerkorszakban, kezdőként többnyire, így nehéz elvenni tőle bármit, de azzal nagyon is vitába lehet szállni, hogy azt hozta e amit vártunk tőle( én speciel egyáltalán nem gondoltam future cr-nek) egy munkás, erős, jól lövő, gyors szélső volt valamikor, és az tetszett is a játékában, de abból semmi nem maradt meg mára. a labdát is úgy veszi át, hogy legalább 5 méterre pattan el tőle. annyi izmot pakolt magára, hogy az a robbanékonysága ami neki védjegye volt meg gyilkos fegyvere is full eltűnt. Akkor 100%ban megérte volna ha CRel távozik ő is vagy CR helyett..
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pluszegy, felhuzni magam meg nemtudom rajta nem az én pénzemet viszi. Persze lehetne belőle más játékost fizetni de Perezék majd tudják azt ennyi.Realista24 írta: Szerintem megeri megerte, sokat hozzatett a sikerkorszakhoz és a kupakhoz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams