h3x0r írta:Velem multkor elhitettek eb-n hogy a szineszkedessel Neymar (meg a tobbi jatekos) csak a biroi hibakat javitjak ki
Ez nagyon jó...... rengeteg a beteg ember.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 14., hétfő 21:55
h3x0r írta:Velem multkor elhitettek eb-n hogy a szineszkedessel Neymar (meg a tobbi jatekos) csak a biroi hibakat javitjak ki
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 14., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 14., hétfő 21:47
Ha az ellenfél játékosától látok hasonlót és is színészkedést mondok ha az én csapatom játékosa csinál hasonlót akkor dörzsölt csibész stb. Egyébként egyetértek veled!R.M.C.F írta:Ne veszekedjetek....na. Neymar nagyobb színész mint vágási feri, ennek a megállapitásához nem kell még ész sem,elég ha látsz a szemeddel,és ránézel a barca meccseire. Kis testi attakoknál is esik, ugrik,dől,rogy.
Nagy szinész....jó mókamester.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 14., hétfő 21:30
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 14., hétfő 21:23
"jaj ne magyarázzátok már ki" "a végén még ti is elhiszitek" te kiről beszélsz? Kik azok a "TI" ?????? Aki szerint céronaldo ugyan ezt csinálta19-20 évesen az h.e.h.e. mester volt és tudtommal őt nem lehet elfogultsággal vádolni.Galacticos írta:jaj ne magyarázzátok már ki ezt is. már nem tudom ki írta hogy céronaldo ugyanezt csinálta annó 19-20évesen a premier leagueben. csak ne magyarázzátok ki, mert a végén még ti is elhiszitek.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 14., hétfő 19:59
jaj ne magyarázzátok már ki ezt is. már nem tudom ki írta hogy céronaldo ugyanezt csinálta annó 19-20évesen a premier leagueben. csak ne magyarázzátok ki, mert a végén még ti is elhiszitek.Drake írta:Mondj egy olyan játékost,aki soha nem színészkedik...
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. október 14., hétfő 19:51
Mondj egy olyan játékost,aki soha nem színészkedik...És egyébként Neymart sokkal többet aprítják a védők mint mást.(Van is róla statisztika) Amióta Barcelonában játszik igyekszik a fault után egyből felkelni,és nem hisztizni.Nem a jútúbos Santosos videókról kéne megítélni...R.M.C.F írta:Xavi aszongya hogy neymar nem színészkedik. Szokta xavi nézni a meccseiket vajon?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 14., hétfő 19:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 14., hétfő 18:23
lesznek akkor gondok a hazaadásokkalGT37 írta: Viszont Ter Stegen egyre valószínűbbnek tűnik, de nem akarom elkiabálni a dolgot.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 14., hétfő 17:09
Tényleg kár, nagy formában tolja eddig a szezonban, ha májusig nem veszít a lendületéből, akkor valóban sajnálni fogom, hogy elmegy.Realista24 írta:Valdes félig(?) behódolt a Monacónak, és a francia ligának. Kár, hogy elveszítjük.
Ne törődj ezekkel.R.M.C.F írta:Szánalmasak ez a köznépi real elleni bóhozat megint........addig olvasom egy cikket amig nem kezdenek el özilezni, ha igen, akkor csak annyit mondok, na egy újabb ember, akinek fogalma sincsen miről beszél,csak akar mondani valamit hátha durran egyet.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 14., hétfő 15:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 14., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 12., szombat 19:13
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. október 12., szombat 17:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 12., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 12., szombat 16:29
Engem például nem érdekel, hogy ha képeket linkelnek be róluk. Shutter vagy GT... max röhögök egy jót egy Alvesen vagy Neymaron. Szerintem ezzel semmi gond nincs.Marci77 írta: Ők pedig Barca játékosok... Nehogy már ez is baj legyen. Nem sok kép ez.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. október 12., szombat 16:22
Most kitörölted Shutter hsz-ét? Tényleg te linkeltél először,ők még linkeltek párat,mi ezzel a baj? Ott a címben az is hogy Barcelona. Ők pedig Barca játékosok... Nehogy már ez is baj legyen. Nem sok kép ez.Realista24 írta:Srácok. Ezek az eb-n biztos nagyon menők, de itt maradjunk a topic címénél, ha kérhetem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 11., péntek 21:24
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 11., péntek 21:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 11., péntek 14:22
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem