illgner írta:
numberone1 írta:
Egy Pippo Inzaghi 2.0,ugyanugy leshataron el, ures teruletekre jol mozog be, jol hasznalja ki ziccereit es ugyanugy gyenge a kominativ jatekhoz.
Eltekintve, hogy Pippoval ellentétben rendkívül gyors, fizikálisan erős, és sokkal komplexebb játékos már most, mint az olasz volt valaha is.
Ja es az egyik szoke a masik fekete haju.
portillo írta:
whitemadrid írta:
Szerintem Inzaghi-tól már most fényévekre van.
Ruud-ra is jópáran ezt írták, aztán ott maradtak sokszor a fotelben meccs után.
Nekem is inkább Nistelrooy, Ibrahimovic fizikumával. Kíváncsi leszek, hogy ha jön a hullámvölgy, akkor hogy tud majd kijönni belőle, eddig egészen elképesztő.
Nistelrooy sokkal finomabb volt Haalandnal, holland iskola termeke. Haaland kontra foci csucstermeke, allandoan a vedok vonalaban helyezkedik. Nem latom benne benne a magassagan es a fizikai erejen kivol semmi hasonlosagot. Ibrarol nem is beszelve, sokkal jobb labda erzeke volt mar ennyi idosen.
Mbappenal is nagyon szép ,hogy ő neki túl nagy ugrás lett volna a monaco-Real de gyakorlatilag stagnál a srác amióta ott van.
szerintem nem stagnalt. Johetett volna hozzank is, es jobbszelsokent ellehetett volna. De nam az az igazi posztja. Elso PSG-s eveben jobbszelsokent jatszott, masodikban mar tobbet kozepen parban, most mar van hogy egyedul van kozepen, hadd szokja. De mar ne maradjon tovabb, johet hozzank iden vagy jovore.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
numberone1 2020. február 18., kedd 23:20-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK