Ennek aztán sok értelme van.Remy írta: Haalandnak több gólja van a BL-ben, mint Hazardnak.
Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Haalandnak több gólja van a BL-ben, mint Hazardnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szar meccse volt Trentnek, csomó labdát a lelátóra küldött.
Ettől függetlenül a szezon statjai azért komolyak. Aranylabda óriási túlzás, de posztján top 3 jelenleg.
Ettől függetlenül a szezon statjai azért komolyak. Aranylabda óriási túlzás, de posztján top 3 jelenleg.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tök mindegy... ki lett emelve egy meccs, ahol nem jött össze neki valami, de a szezon többi részén meg elit volt. Na, akkor most röhögjük ki vagy mi?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nézd vissza az összefoglalót és máris nem olyan száraz.Kerlon írta:Ez így szárazon komolyan vehetetlen. lehet az összes veszélyesen ment be, de éppen beleértek, kirúgták, kifejelték vagy 2 centi hiányzott. Carvajal meg rúgdossa ki 25 méter magasan a labdákat a hosszúra.ikelemen5 írta: Trent aranylabdátneki Alexander-Arnold beadásai tegnap.
És mi Carvajalt szidjuk.
Ez így szárazon komolyan vehetetlen. lehet az összes veszélyesen ment be, de éppen beleértek, kirúgták, kifejelték vagy 2 centi hiányzott. Carvajal meg rúgdossa ki 25 méter magasan a labdákat a hosszúra.ikelemen5 írta: Trent aranylabdátneki Alexander-Arnold beadásai tegnap.
És mi Carvajalt szidjuk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Én 300 eurért repültem velük és az is qrva szar voltRealista24 írta: A Poolt olyan divat szidni és utálni, mint a rynairt a hatezerért megvásárolt repjegy után
Frusztráló, elhiszem. Attól még nagyjából jellemezeted az Atléti legutóbbi 10 évét. Ez náluk mondhatni a rutin játék része. Egy ideig a Barca kifogása volt, hogy védekezett az ellenfél.Berti írta: Atleti megfog egy flipper góllal, utána meg kibekkeli az egész meccset úgy, hogy megöli a játékot..na az tényleg frusztráló.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem látom ezt ilyen élesen és kritikusan. Mondjuk pont nem nagyon érdekel
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem, nem. nézz körül kicsit a neten, épp, h mindenki védi őket meg szopkodják orrba szájba. aztán jön egy vereség a spanyol 4.-től és kloppnak az a baja, h megmerték ünnepelni, meg h a szurkolók hangulata ráragadt a sporira és úgy vezette a meccset.. hagyjál már, nagyon elszálltak, tisztelet a kivételnek.Realista24 írta: A Poolt olyan divat szidni és utálni, mint a rynairt a hatezerért megvásárolt repjegy után
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na, nem baj, hadd kapjanak ők is.Realista24 írta: A Poolt olyan divat szidni és utálni, mint a rynairt a hatezerért megvásárolt repjegy után
A Realnál senkit sem nagyobb divat szidni.
El kell viselni a címvédő státusszal járó utálatot is. Valamit valamiért.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Poolt olyan divat szidni és utálni, mint a rynairt a hatezerért megvásárolt repjegy után
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nagyképűek voltak, akik azt nehezményezték, hogy a hazai csapat örül a saját szurkolói előtt egy győzelemnek. mindezt olyan csapat játékosaként, akik pár éve még földön csúsztak volna azért is, hogy a 4. helyük meglegyen a bajnokságban. tisztán látszik hogy gyenge vesztesek. annyira hozzászoktak a győzelemhez, hogy nem tudják kezelni az ilyet.Berti írta: A nyilatkozatokat meg rohadtul túlfújjátok. Korrekt volt Virgilék és Klopp nyilatkozata is.
Mikor címvédőként mész a 16ba játszani és az Atleti megfog egy flipper góllal, utána meg kibekkeli az egész meccset úgy, hogy megöli a játékot..na az tényleg frusztráló. Persze, hogy ilyenkor a szurkolóknak reményt adsz és beígéred a visszavágót.
klopphoz meg annyit, hogy egy bl 16-ban ne magyarázkodjon már, hogy azért kell manét levenni félidőben, mert "az őt fogó játékos akkor is elesett, ha mané levegőt vett mellette". nevetséges teátrális túlzások.
Az atletit sosem lehetett beadásokkal megfogni. Emiatt nem venném elő.ikelemen5 írta: Trent aranylabdátneki Alexander-Arnold beadásai tegnap.
És mi Carvajalt szidjuk.
A nyilatkozatokat meg rohadtul túlfújjátok. Korrekt volt Virgilék és Klopp nyilatkozata is.
Mikor címvédőként mész a 16ba játszani és az Atleti megfog egy flipper góllal, utána meg kibekkeli az egész meccset úgy, hogy megöli a játékot..na az tényleg frusztráló. Persze, hogy ilyenkor a szurkolóknak reményt adsz és beígéred a visszavágót.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Trent aranylabdátneki Alexander-Arnold beadásai tegnap.
És mi Carvajalt szidjuk.
És mi Carvajalt szidjuk.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- RealMadridFanatic
Nálunk sem tetszik ugyanez. Az odaszólogatás benne van, de amikor Messi fejét lökdösi, vagy a végén ráesik a fazonra aztán vigyorog, az nekem már sok.Csabi írta:én ebben nem látok semmi rosszat. nálunk is vannak, voltak ilyen játékosok, akik belemásznak az ellenfélbe hogy kizökkentsék.RealMadridFanatic írta: "Youknow" Robertson amúgy is irritáló a pályán is.
Nálam ez már túlmutat a szimpla magabiztosságon, nem tudják kezelni a vereséget.
klopp viszont kurva irritáló. remélem kibekkeli az atletikó.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi a gond most Kloppal?
Meghallgattam egy interjút, nem volt semmi extra benne szerintem.
Meghallgattam egy interjút, nem volt semmi extra benne szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én ebben nem látok semmi rosszat. nálunk is vannak, voltak ilyen játékosok, akik belemásznak az ellenfélbe hogy kizökkentsék.RealMadridFanatic írta: "Youknow" Robertson amúgy is irritáló a pályán is.
Nálam ez már túlmutat a szimpla magabiztosságon, nem tudják kezelni a vereséget.
klopp viszont kurva irritáló. remélem kibekkeli az atletikó.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mindig ezt csinálja.Toti írta: kloppnak is sikerült telesírnia a sajtót a meccs után gyönyörűű
Rengeteg focis meme van errol.
Szanalmas.
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jellemileg nagyon mourinhói útra tért Klopp.
- rolandantal
Hagyjuk már, nem volt egy kaput eltaláló lövésük - hiába a nagy labdabirtoklás. Nem csak az a ''szerencsés'' szöglete volt az Atletinek, hanem két óriási ziccer is, amit Morata, tipikusan elcseszett, amivel lehetett volna 3-0 is az eredmény.RealMadridFanatic írta: "Youknow" Robertson amúgy is irritáló a pályán is.
A premier league-ben való menetelés után, biztos nagyon keserű ez a vereség most nekik.
Nem feltétlenül az Atletinek szorítottam, de végülis nem bánnám ha kiesne a Pool.