Hát nem tudom, én azért kellő fenntartásokkal kezelném ezt a hírt, nyáron ugyanez volt, "ráhajt a Barça Hummelsre, most tényleg ő a prioritás", satöbbi.
Mondjuk Hummels azt nyilatkozta korábban, hogy kevés olyan klub van, amelyik érdekelné - a Borussián kívül - de a Barça ezek közé tartozik.
Én már 2012 nyarán is örültem volna, ha megszereztük volna, ez most sincs másképp, szerintem hatalmas erősítés lenne Mats.
Így lenne öt középhátvédünk (Hummels, Piqué, Bartra, Mascherano, Puyol), ami elsőre talán kissé soknak tűnik, de Puyol gyakorlatilag az év háromnegyedében nem bevethető és a Piqué-Mascherano páros is igen sérülékeny, szóval jól jönne az a plusz ember Hummels személyében.
Nem láttam ugyan olyan sokat játszani, de abból a pár meccsből azt szűrtem le, hogy talán van olyan technikai szinten, hogy ne okozzon neki komoly problémákat a Barça-játékrendszerbe való beilleszkedés, a sokpasszos játék.
A 35 pedig nem kis összeg, de ebben az esetben tényleg nem kell garasoskodni.
Szóval jó lenne.
(Egyébként azt írják, hogy a Dortmund a Basel 21 éves svájci középhátvédjével, Fabian Schärrel pótolhatja majd Hummelst.