Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Helguera, Valverde, Higuain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid FC, Newcastle United
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Visszahuzza a kezet... Miert?
Szerinted ez ezen a szinten nem lehetseges?
https://hu.wikipedia.org/wiki/2006-os_o ... tr%C3%A1ny
https://index.hu/sport/futball/2019/12/ ... -nyomozas/
Ez egy velemeny volt a reszemröl, ha ez nalad ilyen szintü reakciot valtott ki, hogy bekapcsolod ide ezt a gyikember temakört... Hat...
Szerinted ez ezen a szinten nem lehetseges?
https://hu.wikipedia.org/wiki/2006-os_o ... tr%C3%A1ny
https://index.hu/sport/futball/2019/12/ ... -nyomozas/
Ez egy velemeny volt a reszemröl, ha ez nalad ilyen szintü reakciot valtott ki, hogy bekapcsolod ide ezt a gyikember temakört... Hat...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Milyen 10 percek?. Hatalmas csalódás a 60 millás igazolás eddig, de basszus nyomatni kellett volna többet, nem tíz percekre betenni.
Szuperkupa időszakban 3 meccsen volt kezdő egymás után.
Az a két gólja is 3-1-es és 4-1-es vezetésnél jött, a világverő Osasuna és Leganes ellen.
Rossz lehet így élni az életet. Már ha egyáltalán te éled az életed?!el2222 írta:Mi a kapcsolat ember???A gyíkemberek köztünk élnek, mondom én!
Szerinted miröl szol a futball?
-
Milyen gyikemberek??A gyíkemberek köztünk élnek, mondom én!
Szerinted miröl szol a futball? Kell a penz Kylianra...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára el2222 2020. február 23., vasárnap 10:57-kor.
Még szerencse, hogy vannak, akik átlátnak a szitán! A gyíkemberek köztünk élnek, mondom én!el2222 írta: Színház az egész világ,
És színész benne minden férfi és nő:
Fellép és lelép: s mindenkit sok szerep vár
Életében.
Szerintem ennyire nem kell naivnak lenni. Itt azert a föbb szereplök szepen közremüködtek, hogy jok legyenek az oddsok a következö merközesekre. Vagy lehet mar ezt a merközest rakta meg valaki... Kihagyni az egy szem cserecsatart majd beküldeni a vegen Valverde-t mikor ott ül James. Modric is erdemtelenül van tolva. Nem csak ket balhatved van a csapatban, lehetne varialni Nacho-val is. Biro ur is szepen lehozta a kötelezö szerepet nem is beszelve inkabb lehuzom a kezem hatha nem tünik fel senkinek Thibaut-rol... Veber Gyuri Ur erre mit mondana vajon? Persze neki csak egy Harsanyija volt...
-
Színház az egész világ,
Életében.
Szerintem ennyire nem kell naivnak lenni. Itt azert a föbb szereplök szepen közremüködtek, hogy jok legyenek az oddsok a következö merközesekre. Vagy lehet mar ezt a merközest rakta meg valaki... Kihagyni az egy szem cserecsatart majd beküldeni a vegen Valverde-t mikor ott ül James. Modric is erdemtelenül van tolva. Nem csak ket balhatved van a csapatban, lehetne varialni Nacho-val is. Biro ur is szepen lehozta a kötelezö szerepet nem is beszelve inkabb lehuzom a kezem hatha nem tünik fel senkinek Thibaut-rol... Veber Gyuri Ur erre mit mondana vajon? Persze neki csak egy Harsanyija volt...
Életében.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mit lehet erre írni? Kikaptunk, nem vagyunk vészesen lemaradva, inkább az a gáz amit nem láttunk tegnap. Bárki bármit mond Marcelo tegnap stabilabb volt mint Carvajal. 2 kapuralövésből kaptunk egy gólt, amiben TBO teljes mértékben benne volt. A támadó jól kapta a labdát és nem szarakodott, védőnek esélye sem volt odaérni, lőtt egy szinte kiszorított helyzetből, azt a lövést TBO is 10-ből 9-szer kiszedi, most nemsikerült, benézte.
Ami nagyon aggasztó az a támadó részlegünk, jó, szép, de a kapuralövések erőtlenek voltak, vagy nem is voltak kapuralövések. A legnagyobb veszély Casemiro, Kroos, Modric távoli lövéseiben van.
Hazard meg, senki sem ezt várta. Ez az év kuka a számára, ha jövőre is ennyire lassan kezd, és ennyire sérülékeny lesz akkor el is lehet felejteni.
Az a nagy bajunk, hogy LV, Vinicius kalibereket tudunk beküldeni, akikben nagyon kevés lehetőség van. ZZ-nek valamit ki kell találnia a következő hétre.
Ami nagyon aggasztó az a támadó részlegünk, jó, szép, de a kapuralövések erőtlenek voltak, vagy nem is voltak kapuralövések. A legnagyobb veszély Casemiro, Kroos, Modric távoli lövéseiben van.
Hazard meg, senki sem ezt várta. Ez az év kuka a számára, ha jövőre is ennyire lassan kezd, és ennyire sérülékeny lesz akkor el is lehet felejteni.
Az a nagy bajunk, hogy LV, Vinicius kalibereket tudunk beküldeni, akikben nagyon kevés lehetőség van. ZZ-nek valamit ki kell találnia a következő hétre.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Jön két rangadó,de hazai pályán.
Meg kell őket nyerni, csak ennyi a feladat, és akkor megint minden happy.
Növesszenek tököket,basszanak oda Pep-nek szerdán, barcának meg a hétvégén.
Meg kell őket nyerni, csak ennyi a feladat, és akkor megint minden happy.
Növesszenek tököket,basszanak oda Pep-nek szerdán, barcának meg a hétvégén.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Én is jól felb@sztam az agyam szundi előtt..
ZZ kellene találjon arra megoldást, hogy legyen egyszerre támadójátékunk és góllövőnk is. Benz ismét a régi, Béla talán egy gólt lőtt egész bajnokságban, Eden eleve nem harminc gólos és 3 hónap után jött vissza, és megint ki tudja mennyi ideig.. A csodabrazilok legjobb esetben is a jövő zenéje ami a góllövést illeti. Az egyetlen arc a keretben akinek a vérében van a kapura törés az Jovity. Valahogy meg kell találni a módját, hogy kompenzáljuk azt a mínusz 1 embert támadásépítésben amit a szerb jelent, és tömjük labdákkal. Hatalmas csalódás a 60 millás igazolás eddig, de basszus nyomatni kellett volna többet, nem tíz percekre betenni. Ok, ZZ knows best, de én ezt látom. Volt tegnap 3 ziccerünk, mindet elszerencsétlenkedték, és ma nem mentették meg őket a hátsó emberek.
ZZ kellene találjon arra megoldást, hogy legyen egyszerre támadójátékunk és góllövőnk is. Benz ismét a régi, Béla talán egy gólt lőtt egész bajnokságban, Eden eleve nem harminc gólos és 3 hónap után jött vissza, és megint ki tudja mennyi ideig.. A csodabrazilok legjobb esetben is a jövő zenéje ami a góllövést illeti. Az egyetlen arc a keretben akinek a vérében van a kapura törés az Jovity. Valahogy meg kell találni a módját, hogy kompenzáljuk azt a mínusz 1 embert támadásépítésben amit a szerb jelent, és tömjük labdákkal. Hatalmas csalódás a 60 millás igazolás eddig, de basszus nyomatni kellett volna többet, nem tíz percekre betenni. Ok, ZZ knows best, de én ezt látom. Volt tegnap 3 ziccerünk, mindet elszerencsétlenkedték, és ma nem mentették meg őket a hátsó emberek.
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Megint olyan negatív a fórum, ami csak Real Madrid fanatikusoknál mérhető
Az első játékrészt uralta a csapat, csupán a kapu előtti hatékonyság hiányzott, de még így is húztunk be meccseket az idény során, tehát nem most lett a támadójáték vérszegény...
Két fő tényezőben látom - persze voltak más okok is - hogy miért következett be e pontvesztés: volt egy igen szép, de szerencsés lövés (mely párosult egy rossz kapushelyezkedéssel) és a keret fáradsága. A pályán lévők többsége csapágyasra van hajtva és ilyenkor a dekoncentráltság és a hiba benne a játékban... De Zizou abban a legnagyobb a jelen edzői közül, hogy ilyenkor is felkészíti a csapatot a kiemelkedő téttel bíró meccsekre, úgy hogy aggódjon a City és a Barca
Az első játékrészt uralta a csapat, csupán a kapu előtti hatékonyság hiányzott, de még így is húztunk be meccseket az idény során, tehát nem most lett a támadójáték vérszegény...
Két fő tényezőben látom - persze voltak más okok is - hogy miért következett be e pontvesztés: volt egy igen szép, de szerencsés lövés (mely párosult egy rossz kapushelyezkedéssel) és a keret fáradsága. A pályán lévők többsége csapágyasra van hajtva és ilyenkor a dekoncentráltság és a hiba benne a játékban... De Zizou abban a legnagyobb a jelen edzői közül, hogy ilyenkor is felkészíti a csapatot a kiemelkedő téttel bíró meccsekre, úgy hogy aggódjon a City és a Barca
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- BlancoMark
Tudom nem sok ertelme van parhuzamos univerzumokat gyartani, de realisan nezve CR-el kb 7-8 ponttal vezetnenk a bajnoksagot. Ez megint egy olyan meccs volt (sokadik iden) amin minden megvolt, csak baszo tamado nem.
Es amugy ezen Mbappe se fog segiteni (ha erkezik), neki se sok jelenlete van a 16oson belul.
Es amugy ezen Mbappe se fog segiteni (ha erkezik), neki se sok jelenlete van a 16oson belul.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
hunmadridista írta: A formaidőzítés bukta lett ahogy látom... Hazard-t idén már pályán sem látjuk, ugyanis rásérült a sérülésére... Ne legyen igazam, de szerintem jövő héten kiszállunk a maradék 2 kupából is... City és Messi is f@szrahúznak...
Kicsit korai volt a hurráoptimizmus...
Ne essünk azért pánikba (már megint...), nincs azért még semmi veszve.
Vannak bőven problémák, de máshol sem a kolbászból levő kerítést mossa ki a tejjel-mézzel folyó kánaán.
Azért ne toljuk ennyire depisen. Ezt csináltad azon években is, amikor 5 szezon alatt becsúszott 4 BL cím. Volt tán bajnokság, meg kupa is a Barca ellen.
Ráérünk majd Frontint kommersz szilvával fogyasztani, ha tényleg elszállt a győzelmi zászló.
Ha a barca ellen kikapunk itt utana olyan szarok bele stilus lesz a fel kerettol,h csak kotelezobol lesznek lejatszva a meccsek es megint olyan gyonyoru tavaszunk lesz,mint tavaly mikor szinte minden negativ rekordot megdontottunk
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Te bazdmeg meg állandóan vészmadárkodsz. Mindig, ha van vmi gyengébb eredmény mindig jössz és sírsz. Aztán amikor pont az ellenkezője történik, akkor meg kussolsz. Nagyon idegesítő vagy.hunmadridista írta: A formaidőzítés bukta lett ahogy látom... Hazard-t idén már pályán sem látjuk, ugyanis rásérült a sérülésére... Ne legyen igazam, de szerintem jövő héten kiszállunk a maradék 2 kupából is... City és Messi is f@szrahúznak...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A formaidőzítés bukta lett ahogy látom... Hazard-t idén már pályán sem látjuk, ugyanis rásérült a sérülésére... Ne legyen igazam, de szerintem jövő héten kiszállunk a maradék 2 kupából is... City és Messi is f@szrahúznak...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
A legnagyobb bajom, hogy úgy felb@sztam magam, hogy nem vagyunk képesek gólt rúgni, a bíró szétcsalta a meccset és így leadjuk ismét a barcának a ligát, hogy nem bírok aludni.
A gyerek meg majd kelt pár óra múlva.
Nem tudom mi hiányzitt igazán, de az első félidő tili-tolinál már nem volt jó előérzetem, de bíztam.
Már lassan tényleg megszokja az ember, hogy mi nem akarunk bajnokságot nyerni.
A gyerek meg majd kelt pár óra múlva.
Nem tudom mi hiányzitt igazán, de az első félidő tili-tolinál már nem volt jó előérzetem, de bíztam.
Már lassan tényleg megszokja az ember, hogy mi nem akarunk bajnokságot nyerni.
Mondjuk a citytől sem kell annyira tartani, nagy rakás szarok azok is idén. Bár a BL-re biztos felszívják magukat. Viszont ott legalább vannak épkézláb támadók, és aránylag sok gólt is szereznek.
Kerlon jósolt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Remalmaimban jon vissza az a tavalyi het a barca ellen mikor taknyosra szopattak par nap alatt 2x
Valami hasonlora szamitok jovoheten a city katalan duotol
Valami hasonlora szamitok jovoheten a city katalan duotol
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát... Így, hogy nincs egy épkézláb támadó elől Benzema-n kívül (már amikor berúgja a helyzeteit), nem sok jót jósolok magunknak a City ellen. Lehet beton védelem, meg tököm tudja milyen fasza középpálya, ha nem lövünk gólt, baszhatjuk. Rajta kívül senkire nem lehet számítani jelen állás szerint. Hazard is lassan megközelíti Bale sérülékenységét... Eléggé befürödtünk vele eddig.