Nem értem mi a bajod vagy miért sírsz. Hazard sérülése kurva szerencsétlen eset, de nem a vezetőség hibája, Mendy bevált és biztos vagyok benne, hogy a fontos meccseken ő fog játszani, Militao ígéretes és kellett is, de még Ramos és Varane mellett nem jut neki annyi szerep, de a tavalyi felálláshoz képest előrelépés, Rodrygo a jövőnek szól, Jovic meg kellett Benzema mögé, de nem igazán vált be. Egyértelműen tömködtük a lyukakat, de valahol mellé nyúltak, van ilyen. Sokkal jobb, ha ezt csináljuk, mint a Barca, akik eltapsoltak több 100 milliót sztárokra és egyik sem igazán jött be nekik ráadásul egy csomó poszton öregednek ki és a pótlásuk még nem is látszik, mint pl nálunk.Csabi írta: jovityot küldtem a lelátóra, militaot meg padra, de ezt is elfogadom.
magyarul cr elvesztése és 300 millió után 1-et akartunk kezdőbe küldeni, azt se tudtuk csak vagy 10 meccsre
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azért nem csak Valverde. Mendy így tavaszra egyértelmű, hogy bejátszotta magát a kezdőbe (legalábbis nálam). Courtois is hiába tavaly jött, mostanra lehet mondani, hogy oké a teljesítménye és az ő példája is bizonyítja, hogy kell idő, hogy egy váltás után a itt is a megfelelő szinten legyél. Szóval még Jovic kezét se kell elengedni, ennél tuti jobb lesz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
300 milio az manapsag egy dembele meg egy coutinho. Csoda ,hogy ennyi játékost tudtunk venni belőle. Ezekből Ázár world class de lesérült egy évre,Mendy stabil,militao használtható a többi nem.Ez egy 4es alá ha megnézem más topklubok,hogy jönnek ki hasonló költekezésekből.
Engem jobban zavar,hogy van egy csomo oldschool arcunk akik csak a slotokat foglalják mint James vagy a golfozó.
+hogy a fiataljaink akikre a jövő csapata épülhetne mind kölcsönben vannak vagy párizsban.Így ,hogy Hazard lesérült lényegében ez az év építkezés szempontjából egyedül valverdéről szól. Szóval kénytelenek leszünk trófeákat nyerni,hogy értelme legyen ennek a szezonnak.
Engem jobban zavar,hogy van egy csomo oldschool arcunk akik csak a slotokat foglalják mint James vagy a golfozó.
+hogy a fiataljaink akikre a jövő csapata épülhetne mind kölcsönben vannak vagy párizsban.Így ,hogy Hazard lesérült lényegében ez az év építkezés szempontjából egyedül valverdéről szól. Szóval kénytelenek leszünk trófeákat nyerni,hogy értelme legyen ennek a szezonnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nézni kellene a korukat is. Mind a jövő embere, akiknek első éve egy ilyen nagy csapatban. Csapatépítés zajlik jelenleg, az pedig nem megy egyik pillanatról a másikra. Nem értem mit gondoltatok. A barca csapata az utolsókat rúgja, szerintem ott sokkal árnyaltabb a jövőkép, mint nálunk. 1-2 évet kell adni a mieinknek, hogy beérjenek.
A pool 2016-ban nem jutott be a BL-be, most meg farokra húzza az egész PL-t, meg tavaly a BL mezőnyt.
Szóval igen a generáció váltás egy több éves folyamat, amibe vannak fájó pillanatok sajnos.
A pool 2016-ban nem jutott be a BL-be, most meg farokra húzza az egész PL-t, meg tavaly a BL mezőnyt.
Szóval igen a generáció váltás egy több éves folyamat, amibe vannak fájó pillanatok sajnos.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
KAG írta: Lehet itt unalmasozni ,de csabinak full igaza van.
fél év után mindenki tud okos lenni..... és szerintetek a vezetőség ezt látta előre???
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jovityot küldtem a lelátóra, militaot meg padra, de ezt is elfogadom.
magyarul cr elvesztése és 300 millió után 1-et akartunk kezdőbe küldeni, azt se tudtuk csak vagy 10 meccsre
- Galacticos
Hazard a sanitas, rodrygo a castilla, militao a lelato, jovic a pad es mendy a neha kezdo.kodo írta:Kár. Kár. Kár.Csabi írta: elvertünk nyáron 300 millát, abból:
1 sanitas
1 castilla
1 lelátó
1 pad
1 néha kezdő, ha az edző aznap nem akar infarktust kapni.
csodás munka. nyáron jöhet a következő 300.
Unalmas már.
Amúgy meg Hazard, Jovic, Militao, Mendy, Rodrygo. Melyik melyik?
Kár. Kár. Kár.Csabi írta: elvertünk nyáron 300 millát, abból:
1 sanitas
1 castilla
1 lelátó
1 pad
Unalmas már.
Amúgy meg Hazard, Jovic, Militao, Mendy, Rodrygo. Melyik melyik?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
elvertünk nyáron 300 millát, abból:
1 sanitas
1 castilla
1 lelátó
1 pad
1 sanitas
1 castilla
1 lelátó
1 pad
Azért messze nem kilátástalan a helyzet. A "gála" támadósor úgy kuka, ahogy van. Benzemának van még maximum 2 éve, de tőle egyébként sem lehet 15-20 gólnál többet várni, Hazard talán helyrejön jövőre. Rodriba vagy Vinibe simán benne van, hogy 12-13. embernek jók lesznek évek múlva. Emellett van egy beton középpálya, egy kissé foghíjasnak tűnő, de simán befoltozható (Hakimi és Marcelo helyére vki) hátvédsor. A Barca sokkal nagyobb gázban van, 3 éven belül elveszítik Suarezt, Messit, Piquét, Busquetst, Albát, és semmi nem utal arra, hogy tudatosan készülnének erre.Anthony írta:Az a baj, hogy benne van sok száz millió, és kilátástalan az egész:petiamadridista írta: Szar.
Nem minden szar.
Csak a támadósor, de az legendásan szar.
- Hazard: nomen est omen
- Benzema: már nem lesz fiatalabb
- Bale: nincs mit mondanom
- Jovics: még a nevén is gondolkodnom kellett
- Vinicius, Rodrygo, Reinier: egyszerűen nem értem Perezt, nem lesz egyikükből sem kezdő játékos
- Asensio, Lucas: ők is ilyen padra való emberek kb.
Tehát nincs egy darab támadónk, akiben bízni lehetne, hogy na majd jövőre jó lesz, ha hozunk mellé valakit (max. Hazard).
Sőt, inkább az a kérdés hogyan fogunk megszabadulni tőlük.
Egyikük sincs még 20 éves sem, de te ezt már most tudod?- Vinicius, Rodrygo, Reinier: egyszerűen nem értem Perezt, nem lesz egyikükből sem kezdő játékos
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az a baj, hogy benne van sok száz millió, és kilátástalan az egész:petiamadridista írta: Szar.
Nem minden szar.
- Hazard: nomen est omen
- Benzema: már nem lesz fiatalabb
- Bale: nincs mit mondanom
- Jovics: még a nevén is gondolkodnom kellett
- Vinicius, Rodrygo, Reinier: egyszerűen nem értem Perezt, nem lesz egyikükből sem kezdő játékos
- Asensio, Lucas: ők is ilyen padra való emberek kb.
Tehát nincs egy darab támadónk, akiben bízni lehetne, hogy na majd jövőre jó lesz, ha hozunk mellé valakit (max. Hazard).
Sőt, inkább az a kérdés hogyan fogunk megszabadulni tőlük.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Szar.
Nem minden szar.
Nem minden szar.
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Zidane altatja a világot hogy ne úgy menjünk neki a City és Barca meccsnek h überklasszis formában vagyunk...különben vért innának a meccs előtt.. láthattak hiányosságokat az elmúlt meccseken bőven, aztán majd lesz meglepi mikor mindenki koncentrál rendesen..
Hazard nem jött jól az igaz..
Na majd jövök hogy én megmondtam
VAMOS!
Hazard nem jött jól az igaz..
Na majd jövök hogy én megmondtam
VAMOS!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Utolsó mondat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk,ha azt nezzuk,h nelkule is behuztunk egy szuperkupat,x a noucampban,vertuk otthon az atleticot,sbtstb..En annyira ezen nem akadok fent. Persze,szar,meg minden,jobb lenne ha lenne,de nelkule is tudtunk honapokon keresztul jatszani,mondhatni hozzaszoktunk,aztan visszatert es buktunk 5pontotRealista24 írta: Plusz ugye a belga benezte a lövést. Shit happens, Hazard elvesztése a legnagyobb baj.
Sokkal aggasztobb,h a letezo legrosszabbkor jott a hullamvolgy, a goltalansag es zz nehai megmagyarazhatatlan dontesei,ramos one man show akcioi,stb. Sok ez igy egyszerre,sok lesz a jovohet is.
Egyebkent ramos szepen kiakadt a birora es teljesen jogosan,vegre lett hang emelve a balfaszkodas mellett normalis hangenmben,nem pikésen..ez a tegnapi is egy igazi ripacs volt,tenyleg nem lehetett hozzaszolni,hat menjen mar az anyjaba,ki ő? Szulei is bazdmeg olyan kreativak voltak hogy hernandez hernandez,menjen a faszba
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Első félidőben Karimnak volt két helyzete, majd Casemironak üres kapura a fejese, aztan ott van Hazard ziccere.
Negy nagy helyzet. Máskor elég, most nem volt. De lehet szidni Marcelot például.
Plusz ugye a belga benezte a lövést. Shit happens, Hazard elvesztése a legnagyobb baj.
Negy nagy helyzet. Máskor elég, most nem volt. De lehet szidni Marcelot például.
Plusz ugye a belga benezte a lövést. Shit happens, Hazard elvesztése a legnagyobb baj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
realistahuni írta:Milyen 10 percek?. Hatalmas csalódás a 60 millás igazolás eddig, de basszus nyomatni kellett volna többet, nem tíz percekre betenni.
Szuperkupa időszakban 3 meccsen volt kezdő egymás után.
Az a két gólja is 3-1-es és 4-1-es vezetésnél jött, a világverő Osasuna és Leganes ellen.
Csak azelőtt a 3 meccs előtt játszott augusztustól kb. 20 percet.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nálatok tizenegyesnek számít, ha 1 méterről valaki ráfejeli vagy rárúgja a labdát a védő játékos kezére, akinek esélye sincs elhúzni a kezét?
Nálam ez nem tizenegyes. Ez kivédhetetlen dolog. Csak akkor lenne tizi, ha egyértelmű gólhelyzetet akadályozna a kezezéssel. Tegnap nem volt ilyen.
Nálam ez nem tizenegyes. Ez kivédhetetlen dolog. Csak akkor lenne tizi, ha egyértelmű gólhelyzetet akadályozna a kezezéssel. Tegnap nem volt ilyen.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.