A piros lapnál az volt?ziro4vr írta: Én azt gondolom ez nem volt érdemleges kontakt, Ramos elszámolta, ennyi.
Értékeld a legutóbbi meccset
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Hát sajnos megvan az esély rá.KAG írta:Spanyol kúp majd hétvégén lesz.
Ennek a generációnak lefőtt a kávé, ideje új arcokat hozni és a fiatalokat beépíteni. Bár nem éppen Viniciusra meg Rodrygora gondolok Mai napig nem értem miért kell erőltetni ezeket a buta brazilokat, amikor belga/holland/német/francia ligákból sokkal jobb játékosokat lehetne kukázni.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Spanyol kúp majd hétvégén lesz.Sierra írta:Szép kilátások amúgy.Yazid írta: ha akarunk még bajnokságért küzdeni az a legjobb ha minél hamarabb kiesünk blből, felejtsük is el. ha a barca is megcsap a hétvégen onnan felejtős az is
Még jó hogy legalább a spanyol kup... ja nem.
ZIDANE
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mármint a beadásokra gondolsz? Mert az a játékunk.dzsi91 írta: Szerintem jók voltunk.Hoztuk amit tudunk.Ebben a keretben ennyi van.Barsza ellen is ezkell csak ne kapjunk gólt ha lehet
nem igazán érzem azt,hogy ezt a city nyerte volna. Simán ennyit bírtunk fejben. Ez a keret nem a 0-0ákhoz 1-0ákhoz van szokva de most kénytelen vagyunk erre játszani és legtöbbször ez a vége. Clasicon is ugyanez kell csak megkell próbálni ott 90ig percig ezt nyomni.
Volt egy időszak idén is, amikor fociztunk, de az csak egy fellángolás volt úgy tűnik, mert se előtte se utána semmi, csak a céltalan beadások.
Nevetseges az egesz. Barcsak meglepodnek,de nem. Vissza lehet nezni a szombat esti kommenteket azt annyi. Hetvegen ez meg csunyabb lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem jók voltunk.Hoztuk amit tudunk.Ebben a keretben ennyi van.Barsza ellen is ezkell csak ne kapjunk gólt ha lehet
nem igazán érzem azt,hogy ezt a city nyerte volna. Simán ennyit bírtunk fejben. Ez a keret nem a 0-0ákhoz 1-0ákhoz van szokva de most kénytelen vagyunk erre játszani és legtöbbször ez a vége. Clasicon is ugyanez kell csak megkell próbálni ott 90ig percig ezt nyomni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Pontosan. Meg lehet nézni, hogy mennyi hiányzott neki a labdához.ToniKroos írta:Igen, lehet nem volt nagy lökés, de pont azt a pár centit nyerte vele, ami ahhoz kellett, hogy ne érje el.Csabi írta: de szerintem ilyet nem csinálhat egy csatár amit jesus az első gólnál. a kezével nem szerezhet előnyt, márpedig ő ezt tette, ha nem is óriásit, de pont eleget a gólhoz. kitámasztotta ramost és ez elég is volt, hogy ne érje el. a var ma is megbukott. szerintem vissza se nézték.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
hát ezaz, még a legmélyebb 2005-2006-os szezonban is volt elöl egy Robinho, Ronaldo duo, akit megtámogatott Cassano, Zidane, Guti stb...petiamadridista írta: Ettől a sortól a Schuster-féle Realban is erősebb arcok nyomták elől.
Utána meg egy jó RvN... kurvára ráférne a csapatra egy van Nistelrooy kaliber.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én azt gondolom ez nem volt érdemleges kontakt, Ramos elszámolta, ennyi.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Hagyjuk már, éppen hogy megsimogatta Ramost... kb. négy ember között adták be a szélről, Ramos meg azt se tudta hol az embere. Nem kell szépíteni.Csabi írta: szarok voltunk. igen. carvajal meg ramos agyhalottak. achraf és ödegaard már ma is jöhetnének vissza.
de szerintem ilyet nem csinálhat egy csatár amit jesus az első gólnál. a kezével nem szerezhet előnyt, márpedig ő ezt tette, ha nem is óriásit, de pont eleget a gólhoz. kitámasztotta ramost és ez elég is volt, hogy ne érje el. a var ma is megbukott. szerintem vissza se nézték.
Igen, lehet nem volt nagy lökés, de pont azt a pár centit nyerte vele, ami ahhoz kellett, hogy ne érje el.Csabi írta: de szerintem ilyet nem csinálhat egy csatár amit jesus az első gólnál. a kezével nem szerezhet előnyt, márpedig ő ezt tette, ha nem is óriásit, de pont eleget a gólhoz. kitámasztotta ramost és ez elég is volt, hogy ne érje el. a var ma is megbukott. szerintem vissza se nézték.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ramos kiallitasaval ki is estunk. Innen nem forditjuk meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kiestünk.
Egyszerűen top.támadók nélkül nincs sansz.
A bajnokságban is meleg a pite.
Megintcsak. Top gópvágók nélkül lófaszbaz egész.
Ettől a sortól a Schuster-féle Realban is erősebb arcok nyomták elől.
Egyszerűen top.támadók nélkül nincs sansz.
A bajnokságban is meleg a pite.
Megintcsak. Top gópvágók nélkül lófaszbaz egész.
Ettől a sortól a Schuster-féle Realban is erősebb arcok nyomták elől.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szarok voltunk. igen. carvajal meg ramos agyhalottak. achraf és ödegaard már ma is jöhetnének vissza.
de szerintem ilyet nem csinálhat egy csatár amit jesus az első gólnál. a kezével nem szerezhet előnyt, márpedig ő ezt tette, ha nem is óriásit, de pont eleget a gólhoz. kitámasztotta ramost és ez elég is volt, hogy ne érje el. a var ma is megbukott. szerintem vissza se nézték.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sajnos a mixes jinx se jött most...
Mondjuk én ezt vártam, illetve nem ezt, mert simább meccset. Gólunknál még el is hittem, hogy talán-talán... de nem.
Barcát kéne ütni, más idén nem számít kis túlzással. Kell a bajnoki cím.
Mondjuk én ezt vártam, illetve nem ezt, mert simább meccset. Gólunknál még el is hittem, hogy talán-talán... de nem.
Barcát kéne ütni, más idén nem számít kis túlzással. Kell a bajnoki cím.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Szép kilátások amúgy.Yazid írta: ha akarunk még bajnokságért küzdeni az a legjobb ha minél hamarabb kiesünk blből, felejtsük is el. ha a barca is megcsap a hétvégen onnan felejtős az is
Még jó hogy legalább a spanyol kup... ja nem.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én már nyugodt vagyok, mert az is felejtős lesz, ilyen felállással és játékkalYazid írta: ha akarunk még bajnokságért küzdeni az a legjobb ha minél hamarabb kiesünk blből, felejtsük is el. ha a barca is megcsap a hétvégen onnan felejtős az is
ha akarunk még bajnokságért küzdeni az a legjobb ha minél hamarabb kiesünk blből, felejtsük is el. ha a barca is megcsap a hétvégen onnan felejtős az is
Szerintem meg az a jó vicc, hogy mindenki ideböfögi, hogy ez szar meg azt adjuk el, aztán ha már építő kritikát kéne megfogalmazni, akkor megáll a tudomány.Anthony írta:Jó vicc.pluszegy írta:
Például?
A jelenlegi forma alapján a fél csapatot el lehetne adni csak éppen az semmire sem megoldás addig, amíg nincs megfelelő ember a pótlásukra. Isco abszolút nem létszám feletti, hanem inkább egy hasznos kiegészítő játékos a jelenlegi csapatban.
Aki létszám feletti és el kéne küldeni anélkül, hogy a pótlásán kéne gondolkozni, az nálam James és Mariano. Plusz ott van Bale és Marcelo, akiknek szintén lefőtt ennél a csapatnál, viszont a helyükre kellene igazolni valakit. Marcelo helyett Reguilont vissza lehetne hozni, Bale helyére meg vagy igazolunk egy klasszis jobb oldali támadót, amiből nem sok van jelenleg a piacon (Salah, Mbappé) vagy megpróbáljuk beépíteni a már megszerzett fiatalokat, akik közül talán Brahim a legígéretesebb azon a poszton.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
pacsiRealista24 írta: Akkor mehetnék én is, meg a fórum fele. Ár érték arányban a legjobb helyen van. Nem sír, nem rí, amikor pályán van, odateszi magát. Isco a legkisebb gondunk. Ja és spanyol. Pacsi Jim!
én is mondtam korábban hogy menjen,
de jelenleg tényleg több sokkal problémásabb játékos van jelenleg a keretben mint ő
tűri a padot is úgy néz ki, nem balhés maradjon