Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Az van, hogy ez a RM jelenleg olyan, mint a kicsit kivénhedt, 45 éves milf feleség. A kapcsolat megfáradt már, lehetne fiatal kurvákat szerezni, de azok nagyon drágák, inkább a feleségre adunk csipkés bugyit meg zsákot a fejére.
Néha még megvillan a milf, megmutatja mit tudott egykor, de ez már nem az a szerelem, jönnie kell a fiatal új hölgynek, ez már csak nosztalgia.
Nyáron el kell engedni a haverok kezét, kölcsönből visszahozni akik érdemesek rá, versenyeztetni a nemrég vásároltakat és 1-2 ütős igazolást meglépni.
Nekem tetszik a ZZ projekt, senkire nem cserélném el, max Kloppra. Azért meg-megvillant mit tud kezdeni a csapattal, nekem az a foci tetszett. Csak kell bele pár friss új fej és test.
Néha még megvillan a milf, megmutatja mit tudott egykor, de ez már nem az a szerelem, jönnie kell a fiatal új hölgynek, ez már csak nosztalgia.
Nyáron el kell engedni a haverok kezét, kölcsönből visszahozni akik érdemesek rá, versenyeztetni a nemrég vásároltakat és 1-2 ütős igazolást meglépni.
Nekem tetszik a ZZ projekt, senkire nem cserélném el, max Kloppra. Azért meg-megvillant mit tud kezdeni a csapattal, nekem az a foci tetszett. Csak kell bele pár friss új fej és test.
Nem illik.
alig várom, csodás lesz, hétvégén kezdődhet is
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
dede, tavasszal robbantunk. addig még van 3 nap.Toti írta:Kerlon írta: Korral jár szerintem, plusz megtanítottak a fiúk minket a csalódásokat is kezelni.
ramos is olyan nyugodtan sétált le a piros után, semmi szájhúzás vagy mutogatás. érzi ezt ő is, h szar van a palacsintában, el kell engedni.
egyébként nem úgy volt, h tavaszra lett időzítve a forma, meg a temérdek sérülés is azért volt ősszel, h most basszunk meg mindenkit?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kerlon írta: Korral jár szerintem, plusz megtanítottak a fiúk minket a csalódásokat is kezelni.
ramos is olyan nyugodtan sétált le a piros után, semmi szájhúzás vagy mutogatás. érzi ezt ő is, h szar van a palacsintában, el kell engedni.
egyébként nem úgy volt, h tavaszra lett időzítve a forma, meg a temérdek sérülés is azért volt ősszel, h most basszunk meg mindenkit?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Korral jár szerintem, plusz megtanítottak a fiúk minket a csalódásokat is kezelni.pheco írta: En amugy kicsit kiegtem a BL triplazas ota Elotte egy dontetlen is felcseszett a bajnoksagban, meg masnap is ideges voltam tole. Most meg meccs kozben mergelodok, aztan vege kikapcsolom, elolvasom itt a forumon a sok hulyeseget es kesz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En amugy kicsit kiegtem a BL triplazas ota Elotte egy dontetlen is felcseszett a bajnoksagban, meg masnap is ideges voltam tole. Most meg meccs kozben mergelodok, aztan vege kikapcsolom, elolvasom itt a forumon a sok hulyeseget es kesz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én félek, hogy tízet mondtamsebydani írta:Egyébként ez nekem is eszembe szokott jutni. Csak arra nem emlékszem ki hány évre adta el a lelkét az ördögnek. Én talán 5. Hát, van még belőleRealista24 írta: A triplazas soran itt mindenki eladta a lelkét a gyozelemert, most meg csodalkoztok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Egyébként ez nekem is eszembe szokott jutni. Csak arra nem emlékszem ki hány évre adta el a lelkét az ördögnek. Én talán 5. Hát, van még belőleRealista24 írta: A triplazas soran itt mindenki eladta a lelkét a gyozelemert, most meg csodalkoztok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A triplazas soran itt mindenki eladta a lelkét a gyozelemert, most meg csodalkoztok
Nyugodjatok meg, ez csak jatek.
Nyugodjatok meg, ez csak jatek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Hát meg mondjuk ott biztos kezdő, míg pl nálunk vagy a nagy klubboknál csak padot hegyezné.
Hát igen, nem lesz egyszerű dolgunk. És jelenleg egy Real Madrid sajnos nem túl vonzó. Amikor azt látja mindenki, hogy igazolunk egy csatárt 60 millióért és nem játszik. Vagy Bale, aki meg állandóan játszik, holott mindenki látja hogy hülyének nézi az edzőt meg a klubot is. Ez eléggé visszatartó lehet egy ambíciózus fiatalnak (már ha vannak még egyáltalán ilyenekek, akik nem a pénzre hajtanak). Szóval baromi nehéz lesz úgy alakítani a keretet, hogy az jó is legyen. Fura korszak elé nézünk így Céronaldo, meg lassan a többi klasszis után.illgner írta: Sanchot már 150 millió alatt nem fogja odaadni a Dortmund, Haaland meg 75 millióért leghamarabb jövő nyáron mozdítható. Az is a gond ezekkel, hogy fiatal tehetségként nekik egy Dortmund sokkal nagyobb perspektíva, mert ott nincs akkora nyomás, eredménykényszer, és nagyon faszán tudnak fejlődni. Amikor meg befutnak, már nagyon drágák. Kicsit ördögi kör ez.
Marcelo, Modric, Bale, Asensio, Lucas, Hazard, Jovic, Odriozola.
8 név akik augusztusban ott voltak a keretben, és azt mondtad név és múlt alapján, hogy ezekkel számolunk, ezek jók lesznek. Nézzünk már végig ezen a névsoron...
Használhatatlanok. 8 ember. Ezt milyen keret bírná el?
Ehhez hozzajön még Ramos, Carvajal, Benzema, Isco ingadozó formája.
És akkor kit teszel ki egy city ellen? Marad Vinicus elől is... Én felmenteném az edzőt...Darabra van 14 használható játékos. Akire büszkék lehetünk meg egy erős 7 játékos.
Egyébként meg törvényszerű egy ilyen csapat ellen, ha elől nem izzasztod meg őket és dominálsz akkor jönnek ők, és akkor hátul is jön a hiba... Azért az ahogy Sterling megverte Carvajalt. Hát az a gyerek is bárkivel megcsinálja ezt a világon... Benne van.
8 név akik augusztusban ott voltak a keretben, és azt mondtad név és múlt alapján, hogy ezekkel számolunk, ezek jók lesznek. Nézzünk már végig ezen a névsoron...
Használhatatlanok. 8 ember. Ezt milyen keret bírná el?
Ehhez hozzajön még Ramos, Carvajal, Benzema, Isco ingadozó formája.
És akkor kit teszel ki egy city ellen? Marad Vinicus elől is... Én felmenteném az edzőt...Darabra van 14 használható játékos. Akire büszkék lehetünk meg egy erős 7 játékos.
Egyébként meg törvényszerű egy ilyen csapat ellen, ha elől nem izzasztod meg őket és dominálsz akkor jönnek ők, és akkor hátul is jön a hiba... Azért az ahogy Sterling megverte Carvajalt. Hát az a gyerek is bárkivel megcsinálja ezt a világon... Benne van.
Az utolsó bekezdéssel maximálisan egyetértek, ezek a brazilok abszolút a lutri kategória.Sierra írta:Miért jelentené azt? Nincs ez sehol definiálva.illgner írta: De te kukázásról írtál, ami azt jelenti, hogy olcsón elhozni másutt megbukott játékosokat.
Azt is jelentheti hogy noname arcokat veszünk fillérekért, akik 1-2 év múlva világklasszis szinten nyomják, vagy legalábbis hirtelen berobbannak (pl Bappe, Dembele, most a Barcás éveitől függetlenül).
De ez, hogy súlyos eurómilliókat kiadnak olyan brazil kölkökre, akik 3 cselt megcsináltak egy youtube videóban, hát az elég erős sztem.
Sanchot már 150 millió alatt nem fogja odaadni a Dortmund, Haaland meg 75 millióért leghamarabb jövő nyáron mozdítható. Az is a gond ezekkel, hogy fiatal tehetségként nekik egy Dortmund sokkal nagyobb perspektíva, mert ott nincs akkora nyomás, eredménykényszer, és nagyon faszán tudnak fejlődni. Amikor meg befutnak, már nagyon drágák. Kicsit ördögi kör ez.
Zsebben volt a meccs, erre megint jött a rövidzárlat és kuka lett minden.
Az a Jesus fejes is nevetséges volt, a többi meg már jött utána....
Rutinból le kellett volna hozni 1-0ra, erre 1-2+piros.... Hagyjuk is.
Szép volt 1-0ig, de PSG elleni leeresztésnél is túltett ez
Az a Jesus fejes is nevetséges volt, a többi meg már jött utána....
Rutinból le kellett volna hozni 1-0ra, erre 1-2+piros.... Hagyjuk is.
Szép volt 1-0ig, de PSG elleni leeresztésnél is túltett ez
Miért jelentené azt? Nincs ez sehol definiálva.illgner írta: De te kukázásról írtál, ami azt jelenti, hogy olcsón elhozni másutt megbukott játékosokat.
Azt is jelentheti hogy noname arcokat veszünk fillérekért, akik 1-2 év múlva világklasszis szinten nyomják, vagy legalábbis hirtelen berobbannak (pl Bappe, Dembele, most a Barcás éveitől függetlenül).
De ez, hogy súlyos eurómilliókat kiadnak olyan brazil kölkökre, akik 3 cselt megcsináltak egy youtube videóban, hát az elég erős sztem.
De te kukázásról írtál, ami azt jelenti, hogy olcsón elhozni másutt megbukott játékosokat. Ezek nem éppen bukott játékosok, ellenben pl. Sancho 150 millió alatt egészen biztosan nem mozdítható.Sierra írta:
Nem tudom, mindig lehet hallani 1-1 játékosról, akik kiemelkednek 1-1 szezont
Ott van pl Bappé, Monaco naggyá tette.
Németektől simán elférne itt Werner szerintem, évek óta stabilan hozza a gólokat. Dortmundból ott a Sancho gyerek, vagy ott volt Pulisic is nem rég.
Hollandoknál is van pár arc, Luuk De Jong is termelt már 20 gólokat nem egyszer. Vagy az ex-Ajaxos fiatal, Kasper Dolberg.
És akkor Haaland még szóba se került, igaz ő Ausztriából ment Németországba. De pl őt miért nem akarták most télen leigazolni? Biztos hogy látta mindenki h fossa a gólokat a bajnokságban, és a BL-ben is rengeteg gólt szerzett.
Szóval akiket ezért fizetik, biztos vagyok benne hogy találtak volna jobb (akár bejáratott) játékosokat is a két brazil csillag helyett. Akár olcsóbban is.
Sancho és Haaland hosszú távon megoldás lehet, de Luuk de Jong meg Dolberg nem tudom, hogy kerül ide, ők nem ez a szint.
Nem tudom, mindig lehet hallani 1-1 játékosról, akik kiemelkednek 1-1 szezontToniKroos írta:Mint például?
Ott van pl Bappé, Monaco naggyá tette.
Németektől simán elférne itt Werner szerintem, évek óta stabilan hozza a gólokat. Dortmundból ott a Sancho gyerek, vagy ott volt Pulisic is nem rég.
Hollandoknál is van pár arc, Luuk De Jong is termelt már 20 gólokat nem egyszer. Vagy az ex-Ajaxos fiatal, Kasper Dolberg.
És akkor Haaland még szóba se került, igaz ő Ausztriából ment Németországba. De pl őt miért nem akarták most télen leigazolni? Biztos hogy látta mindenki h fossa a gólokat a bajnokságban, és a BL-ben is rengeteg gólt szerzett.
Szóval akiket ezért fizetik, biztos vagyok benne hogy találtak volna jobb (akár bejáratott) játékosokat is a két brazil csillag helyett. Akár olcsóbban is.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én azt hittem Agüero és Sterling ma kezdeni fog, de így is sikerült kikapni otthon, hogy Bernardo és Mahrez nagyon gyengék voltak.
Visszavágó csúnya is lehet ha az előbbi kettő területhez jut.
A focink nézhetetlen, lassú, kapkodó, izzadtságszagú. Nem csak a klasszikussal van baj, ha azt valami csoda folytán még be is húznánk, ilyen játékkal minden bajnokin csak szenvedés lesz és egy rakás botlás.
Visszavágó csúnya is lehet ha az előbbi kettő területhez jut.
A focink nézhetetlen, lassú, kapkodó, izzadtságszagú. Nem csak a klasszikussal van baj, ha azt valami csoda folytán még be is húznánk, ilyen játékkal minden bajnokin csak szenvedés lesz és egy rakás botlás.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mendy, Courtois és Vini jó volt.
Mankaszterben majd továbbhúzzuk magunkat.
Mankaszterben majd továbbhúzzuk magunkat.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Mint például?Sierra írta: belga/holland/német/francia ligákból sokkal jobb játékosokat lehetne kukázni.