Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. február 27., csütörtök 9:14

Az van, hogy ez a RM jelenleg olyan, mint a kicsit kivénhedt, 45 éves milf feleség. A kapcsolat megfáradt már, lehetne fiatal kurvákat szerezni, de azok nagyon drágák, inkább a feleségre adunk csipkés bugyit meg zsákot a fejére.

Néha még megvillan a milf, megmutatja mit tudott egykor, de ez már nem az a szerelem, jönnie kell a fiatal új hölgynek, ez már csak nosztalgia.

Nyáron el kell engedni a haverok kezét, kölcsönből visszahozni akik érdemesek rá, versenyeztetni a nemrég vásároltakat és 1-2 ütős igazolást meglépni.

Nekem tetszik a ZZ projekt, senkire nem cserélném el, max Kloppra. Azért meg-megvillant mit tud kezdeni a csapattal, nekem az a foci tetszett. Csak kell bele pár friss új fej és test.
Nem illik.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. február 27., csütörtök 9:07

alig várom, csodás lesz, hétvégén kezdődhet is :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 27., csütörtök 9:06

Toti írta:
Kerlon írta: Korral jár szerintem, plusz megtanítottak a fiúk minket a csalódásokat is kezelni. :kalapos:
:D :D

ramos is olyan nyugodtan sétált le a piros után, semmi szájhúzás vagy mutogatás. érzi ezt ő is, h szar van a palacsintában, el kell engedni.

egyébként nem úgy volt, h tavaszra lett időzítve a forma, meg a temérdek sérülés is azért volt ősszel, h most basszunk meg mindenkit?
dede, tavasszal robbantunk. addig még van 3 nap. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. február 27., csütörtök 9:04

Kerlon írta: Korral jár szerintem, plusz megtanítottak a fiúk minket a csalódásokat is kezelni. :kalapos:
:D :D

ramos is olyan nyugodtan sétált le a piros után, semmi szájhúzás vagy mutogatás. érzi ezt ő is, h szar van a palacsintában, el kell engedni.

egyébként nem úgy volt, h tavaszra lett időzítve a forma, meg a temérdek sérülés is azért volt ősszel, h most basszunk meg mindenkit?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 27., csütörtök 9:01

pheco írta: En amugy kicsit kiegtem a BL triplazas ota :lol: Elotte egy dontetlen is felcseszett a bajnoksagban, meg masnap is ideges voltam tole. Most meg meccs kozben mergelodok, aztan vege kikapcsolom, elolvasom itt a forumon a sok hulyeseget es kesz :kalapos:
Korral jár szerintem, plusz megtanítottak a fiúk minket a csalódásokat is kezelni. :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2020. február 27., csütörtök 8:53

En amugy kicsit kiegtem a BL triplazas ota :lol: Elotte egy dontetlen is felcseszett a bajnoksagban, meg masnap is ideges voltam tole. Most meg meccs kozben mergelodok, aztan vege kikapcsolom, elolvasom itt a forumon a sok hulyeseget es kesz :kalapos:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 27., csütörtök 7:32

sebydani írta:
Realista24 írta: A triplazas soran itt mindenki eladta a lelkét a gyozelemert, most meg csodalkoztok :mrgreen:
Egyébként ez nekem is eszembe szokott jutni. :lol: Csak arra nem emlékszem ki hány évre adta el a lelkét az ördögnek. Én talán 5. Hát, van még belőle :mrgreen:
Én félek, hogy tízet mondtam :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. február 27., csütörtök 7:26

Realista24 írta: A triplazas soran itt mindenki eladta a lelkét a gyozelemert, most meg csodalkoztok :mrgreen:
Egyébként ez nekem is eszembe szokott jutni. :lol: Csak arra nem emlékszem ki hány évre adta el a lelkét az ördögnek. Én talán 5. Hát, van még belőle :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 27., csütörtök 6:30

A triplazas soran itt mindenki eladta a lelkét a gyozelemert, most meg csodalkoztok :mrgreen:

Nyugodjatok meg, ez csak jatek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. február 26., szerda 23:43

Hát meg mondjuk ott biztos kezdő, míg pl nálunk vagy a nagy klubboknál csak padot hegyezné.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 26., szerda 23:42

illgner írta: Sanchot már 150 millió alatt nem fogja odaadni a Dortmund, Haaland meg 75 millióért leghamarabb jövő nyáron mozdítható. Az is a gond ezekkel, hogy fiatal tehetségként nekik egy Dortmund sokkal nagyobb perspektíva, mert ott nincs akkora nyomás, eredménykényszer, és nagyon faszán tudnak fejlődni. Amikor meg befutnak, már nagyon drágák. Kicsit ördögi kör ez.
Hát igen, nem lesz egyszerű dolgunk. És jelenleg egy Real Madrid sajnos nem túl vonzó. Amikor azt látja mindenki, hogy igazolunk egy csatárt 60 millióért és nem játszik. Vagy Bale, aki meg állandóan játszik, holott mindenki látja hogy hülyének nézi az edzőt meg a klubot is. Ez eléggé visszatartó lehet egy ambíciózus fiatalnak (már ha vannak még egyáltalán ilyenekek, akik nem a pénzre hajtanak). Szóval baromi nehéz lesz úgy alakítani a keretet, hogy az jó is legyen. Fura korszak elé nézünk így Céronaldo, meg lassan a többi klasszis után.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. február 26., szerda 23:42

Marcelo, Modric, Bale, Asensio, Lucas, Hazard, Jovic, Odriozola.

8 név akik augusztusban ott voltak a keretben, és azt mondtad név és múlt alapján, hogy ezekkel számolunk, ezek jók lesznek. Nézzünk már végig ezen a névsoron...

Használhatatlanok. 8 ember. Ezt milyen keret bírná el?
Ehhez hozzajön még Ramos, Carvajal, Benzema, Isco ingadozó formája.
És akkor kit teszel ki egy city ellen? Marad Vinicus elől is... Én felmenteném az edzőt...Darabra van 14 használható játékos. Akire büszkék lehetünk meg egy erős 7 játékos.
Egyébként meg törvényszerű egy ilyen csapat ellen, ha elől nem izzasztod meg őket és dominálsz akkor jönnek ők, és akkor hátul is jön a hiba... Azért az ahogy Sterling megverte Carvajalt. Hát az a gyerek is bárkivel megcsinálja ezt a világon... Benne van.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. február 26., szerda 23:39

Sierra írta:
illgner írta: De te kukázásról írtál, ami azt jelenti, hogy olcsón elhozni másutt megbukott játékosokat.
Miért jelentené azt? Nincs ez sehol definiálva.
Azt is jelentheti hogy noname arcokat veszünk fillérekért, akik 1-2 év múlva világklasszis szinten nyomják, vagy legalábbis hirtelen berobbannak (pl Bappe, Dembele, most a Barcás éveitől függetlenül).
De ez, hogy súlyos eurómilliókat kiadnak olyan brazil kölkökre, akik 3 cselt megcsináltak egy youtube videóban, hát az elég erős sztem.
Az utolsó bekezdéssel maximálisan egyetértek, ezek a brazilok abszolút a lutri kategória.

Sanchot már 150 millió alatt nem fogja odaadni a Dortmund, Haaland meg 75 millióért leghamarabb jövő nyáron mozdítható. Az is a gond ezekkel, hogy fiatal tehetségként nekik egy Dortmund sokkal nagyobb perspektíva, mert ott nincs akkora nyomás, eredménykényszer, és nagyon faszán tudnak fejlődni. Amikor meg befutnak, már nagyon drágák. Kicsit ördögi kör ez.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. február 26., szerda 23:35

Zsebben volt a meccs, erre megint jött a rövidzárlat és kuka lett minden.
Az a Jesus fejes is nevetséges volt, a többi meg már jött utána....
Rutinból le kellett volna hozni 1-0ra, erre 1-2+piros.... Hagyjuk is.
Szép volt 1-0ig, de PSG elleni leeresztésnél is túltett ez

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 26., szerda 23:34

illgner írta: De te kukázásról írtál, ami azt jelenti, hogy olcsón elhozni másutt megbukott játékosokat.
Miért jelentené azt? Nincs ez sehol definiálva.
Azt is jelentheti hogy noname arcokat veszünk fillérekért, akik 1-2 év múlva világklasszis szinten nyomják, vagy legalábbis hirtelen berobbannak (pl Bappe, Dembele, most a Barcás éveitől függetlenül).
De ez, hogy súlyos eurómilliókat kiadnak olyan brazil kölkökre, akik 3 cselt megcsináltak egy youtube videóban, hát az elég erős sztem.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. február 26., szerda 23:30

Sierra írta:

Nem tudom, mindig lehet hallani 1-1 játékosról, akik kiemelkednek 1-1 szezont

Ott van pl Bappé, Monaco naggyá tette.
Németektől simán elférne itt Werner szerintem, évek óta stabilan hozza a gólokat. Dortmundból ott a Sancho gyerek, vagy ott volt Pulisic is nem rég.
Hollandoknál is van pár arc, Luuk De Jong is termelt már 20 gólokat nem egyszer. Vagy az ex-Ajaxos fiatal, Kasper Dolberg.
És akkor Haaland még szóba se került, igaz ő Ausztriából ment Németországba. De pl őt miért nem akarták most télen leigazolni? Biztos hogy látta mindenki h fossa a gólokat a bajnokságban, és a BL-ben is rengeteg gólt szerzett.

Szóval akiket ezért fizetik, biztos vagyok benne hogy találtak volna jobb (akár bejáratott) játékosokat is a két brazil csillag helyett. Akár olcsóbban is.
De te kukázásról írtál, ami azt jelenti, hogy olcsón elhozni másutt megbukott játékosokat. Ezek nem éppen bukott játékosok, ellenben pl. Sancho 150 millió alatt egészen biztosan nem mozdítható.

Sancho és Haaland hosszú távon megoldás lehet, de Luuk de Jong meg Dolberg nem tudom, hogy kerül ide, ők nem ez a szint.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 26., szerda 23:24

ToniKroos írta:Mint például?
Nem tudom, mindig lehet hallani 1-1 játékosról, akik kiemelkednek 1-1 szezont

Ott van pl Bappé, Monaco naggyá tette.
Németektől simán elférne itt Werner szerintem, évek óta stabilan hozza a gólokat. Dortmundból ott a Sancho gyerek, vagy ott volt Pulisic is nem rég.
Hollandoknál is van pár arc, Luuk De Jong is termelt már 20 gólokat nem egyszer. Vagy az ex-Ajaxos fiatal, Kasper Dolberg.
És akkor Haaland még szóba se került, igaz ő Ausztriából ment Németországba. De pl őt miért nem akarták most télen leigazolni? Biztos hogy látta mindenki h fossa a gólokat a bajnokságban, és a BL-ben is rengeteg gólt szerzett.

Szóval akiket ezért fizetik, biztos vagyok benne hogy találtak volna jobb (akár bejáratott) játékosokat is a két brazil csillag helyett. Akár olcsóbban is.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. február 26., szerda 23:22

Én azt hittem Agüero és Sterling ma kezdeni fog, de így is sikerült kikapni otthon, hogy Bernardo és Mahrez nagyon gyengék voltak.
Visszavágó csúnya is lehet ha az előbbi kettő területhez jut.

A focink nézhetetlen, lassú, kapkodó, izzadtságszagú. Nem csak a klasszikussal van baj, ha azt valami csoda folytán még be is húznánk, ilyen játékkal minden bajnokin csak szenvedés lesz és egy rakás botlás.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 26., szerda 23:14

Mendy, Courtois és Vini jó volt.

Mankaszterben majd továbbhúzzuk magunkat. :agree:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. február 26., szerda 23:12

Sierra írta: belga/holland/német/francia ligákból sokkal jobb játékosokat lehetne kukázni.
Mint például?

Vissza: