a mai világban ez már csodarealistahuni írta: A Bilbao-Villarreal meccsen mindkét kezdő full spanyol.
Jim, zsepi betárazva?
nem semmi
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. március 1., vasárnap 19:36
a mai világban ez már csodarealistahuni írta: A Bilbao-Villarreal meccsen mindkét kezdő full spanyol.
Jim, zsepi betárazva?
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. március 1., vasárnap 17:54
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. március 1., vasárnap 14:08
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. február 29., szombat 15:33
Mint riporter rendben van, mint kommentátor a legalja.nálacsak faragó ricsi,horti,gundel meg knézy szarabb.reeed_ati írta: [Teljes terjedelem 257 feat. Farkas Norbert] Megállíthatatlan rekorder
Nagyon jó kis adás lett, meglepett a Messi vs Maradona kérdésben, de egyetértek vele..
Azon meg szakadtam, amit Kubóról mondott a végén..
Rájöttem, hogy nekem nincsen bajom ezzel a palival, teljesen normális arc, egyszerűen a közvetítései irritálnak csak.. Leginkább az zavar, hogy túl sok infóval bombáz meccs közben, ahelyett hogy a játékra koncentrálna, baromira idegesítő, hogy megy pl. a támadás, ő meg éppen sztorizgat az egyik játékosról..
Mondja is, hogy készül meccsekre a legfrissebb hírekből.. és ugye ezt kapjuk az arcunkba a közvetítés alatt megállás nélkül, de szerintem egy igazi drukkernek ezekre nincs szüksége, tudunk mindenről, akár innen, akár a nemzetközi oldalakról..
Nyilván, jöhet azért pár érdekes infó, de a kevesebb több lenne szerintem.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. február 29., szombat 14:29
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. február 29., szombat 14:17
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. február 26., szerda 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 21., péntek 19:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. február 20., csütörtök 12:40
Meg is rakom. (szóval nem fog végül. )Toti írta: clasicon mibe, h gólt szerez
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. február 20., csütörtök 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 20., csütörtök 11:54
Nem volt most más opciójuk.reeed_ati írta:Áruljátok már el nekem, hogy egy Barcelonában hogyan merül fel egy ilyen pali?
8-10 gólokat rugdos idényenként.., gyanítom kezdőként.
Én cserecsatárnak ilyen Mandzukic, Cavani, Aspas szintű játékosokat vennék.
Na mindegy, tetszik egyelőre, amit odaát művelnek "csapatépítés" terén..
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. február 20., csütörtök 11:52
Amennyire emlékszem Leganes elleni meccsekre viszonylag jó volt ellenünk és tavaly a kupában lőtt is egy flipper gólt nekünk.reeed_ati írta:Áruljátok már el nekem, hogy egy Barcelonában hogyan merül fel egy ilyen pali?
8-10 gólokat rugdos idényenként.., gyanítom kezdőként.
Én cserecsatárnak ilyen Mandzukic, Cavani, Aspas szintű játékosokat vennék.
Na mindegy, tetszik egyelőre, amit odaát művelnek "csapatépítés" terén..
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 20., csütörtök 11:46
Amennyiben Marcit nyugdíjazzuk....úgy tehermentesítésre jó lehetne Regu.Kerlon írta:Reguilón egy LV a posztján kb. vagy egy kicsivel jobb.mocsok írta: Nézem. Borzalmas meccs, amiről nagyrészt a bíró tehet.
Nem csak az volt a hibás döntés tőle.
Egyébként egy kicsit sem bánom, hogy mendy van nálunk és nem reguilon.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. február 20., csütörtök 11:44
Áruljátok már el nekem, hogy egy Barcelonában hogyan merül fel egy ilyen pali?
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. február 20., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. február 20., csütörtök 11:19
Tökös dolog most Wuhanba igazolniHivatalos: Carriçót elpasszolta a Sevilla Kínába!
A Sevilla éppen most jelentette be, hogy a csapat második kapitánya elhagyja a Nerviónt és a kínai Wuhan Zall-ban folytatja.
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. február 19., szerda 14:49
balhátvéd cserének pont jó lenneKerlon írta: Reguilón egy LV a posztján kb. vagy egy kicsivel jobb.
HozzászólásSzerző: istimester » 2020. február 19., szerda 11:43
Mendy mögé pont jó lesz.ziro4vr írta:Régóta mondom de sokan itt többet belelátnak mint ami
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. február 19., szerda 10:05
Nem az ítéletnek kell ezeket tartalmaznia, hanem a kétes szituációnak. Nyilván azt az ítéletet kell ezután meghozni, ami a videó alapján helyes, még akkor is ha nem igazolódik be a tizi vagy a piros. Nem láttam az esetet, nemtudom mi a jó döntés ott, de ilyen nincs, hogy nem lehet szabadrúgást meg sárgát adni.gaborz1 írta: Sevilla meccset nézi valaki?
Volt egy szituáció az 1. félidőben, ahol nem sikerült a VAR-ra vonatkozó szabályokat alkalmazni.
A sevillai védő felrúgta az Espanyol csatárát éppen a tizenhatoson kívül (egy másik sevillai védő még érkezett oldalról), de nem fújta le a spori.
Ezután nem sokkal megállt a játek, meg is nézték, hogy mi történt.
Szabálytalan szerelés a 16oson kívül egyértelműen. Hogy utolsó ember vagy sem az nehezen eldönthető.
Erre mit ítelnek VAR-ozás után?
Sárgalap és szabadrúgás.
A VAR-t, ugye gól/nemgól, 11es/sem, piroslap/sem és téves azonosításnál lehet használni, sima mezőnyszabálytalanságnál nem.
A helyes ítélet lehetett volna, piroslap és szabadrúgás vagy labdaejtés és semmi más.
A megítélt szabadrúgásból az Espanyol gólt szerzett.
Hihetetlen amit arrafelé játékvezetés néven művelnek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. február 16., vasárnap 17:46
Régóta mondom de sokan itt többet belelátnak mint amimocsok írta: Nézem. Borzalmas meccs, amiről nagyrészt a bíró tehet.
Nem csak az volt a hibás döntés tőle.
Egyébként egy kicsit sem bánom, hogy mendy van nálunk és nem reguilon.
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem