A felsoroltak mellett én még tudom ajánlani a petvet klinikát pesten. Nagyon jól felszereltek és az orvosaik nagyrésze ortopéd területen mozognak. Főleg dr bánfi andrás. Mögötte elég erős szakmai út van.dzsi91 írta: Csipőizületi diszplaziaról van-e itt valakinek tapasztalata? 8 éves németjuhászról van szó. Voltunk röntgenen a doki aztmondta súlyos de lényegében semmit nemtudott rá mondani azon kívül,hogy adott egy C-11 nevű gyógyszert ami porckopásra van és ha rosszabb lesz az állapota akkor vigyem vissza.(utána olvastam tényleg jó gyógyszer) Valaki tud esetleg valami nagyon jó állatklinikát az országban bárhol? A röntgen felvételeket megkaptam a a pénz nem számít családtagról van szó nem házőrzőről vagy láncos kutyáról.
A doki nagyon kedves volt csak olyan szinten csendes a tag,hogy feszítővassal kellett kihúzni belőle szinte mindent így elmennék egy másik helyre is röntgenképekkel.Esetleg ha bárkinek van ebben tapasztalata szivesen meghalgatok bármilyen tanácsot.
A kutya jókedvű,van étvágya de nagyobb sétàkat nem bírja már,nehezen kell fel egy hosszabb fekvésből, hátsó lábaira nagyon kacskán megy néha össze is csuklik séta közben de minden másban ugyanúgy viselkedik mint az elmúlt 8 évben.
A lényeg, hogy ha időd engedi és valahol elutasítanak ne add fel. keress mást.
-------------
faust-nak teljesen igaza van. Ugyan ebbe a kategóriába sorolható a golden retriever és a husky is. Ugyan ezek a problémák jönnek elő magas számban.
A kutyatartók 90%ának nem is való kutya. Elég erősen szabályozni kellene és papírhoz kötni az állattartást.