Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Egy borzasztó szar meccsen nyerünk 1-0ra. És Vinícius ma is kihagy egy ziccert
- ___Samy___
2-1 ide.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Villámszavazas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Adom dzsit. Nagyon lenn vagyunk most, alairnam az x-et. - 2ről behúznánk szerintem, mert amúgy nem visszük rosszul ezt a bajnokságot.
Szeretnék végre egy olyan hidegvérű meccset ellenük, mint amilyet az elmúlt években a BLben mutattunk.
Az elején nyomjuk meg, aztán adjuk át kicsit a teret, és szép lassan daráljuk le őket, okos kontrákkal, biztos labdatartással.
Szeretnék végre egy olyan hidegvérű meccset ellenük, mint amilyet az elmúlt években a BLben mutattunk.
Az elején nyomjuk meg, aztán adjuk át kicsit a teret, és szép lassan daráljuk le őket, okos kontrákkal, biztos labdatartással.
4-0 ide, szétverjük őket balelel meg isco vezényletével
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Barssza tovabbmegy a blben mi nem. Fognak botlani dögivel. Kikapni nem szabad. Biztonsagi focit kérek, az x legyen meg ha meg van esély a győzelemre valaki rugjon egy golt.
2pont nemsok , nemkell kamikazezni.
2pont nemsok , nemkell kamikazezni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egyébként én is győzelmet érzek. Csak mostmár tényleg ne kavarjon Zidane feleslegesen, meg lehetne végre szerencsénk is. Már lerágott csont, de unalmas már, hogy mi a világ összes helyzetét kihagyjuk, a Barca meg elmegy 1x, azt' össze esünk a 'csába...pheco írta:Nyerunk este
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nyerunk este
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
AS: Barça have won 8 of their last 11 league visits to the Bernabéu. Whoever wins today will win the LaLiga H2H tiebreaker.
#ElClasico total H2H:
Madrid 95-96 Barça, D52
at the Bernabeu:
Madrid 49-26 Barça. D22
in LaLiga:
Madrid 72-72 Barça, D35
Goals:
Madrid 403-399 Barça
#ElClasico total H2H:
Madrid 95-96 Barça, D52
at the Bernabeu:
Madrid 49-26 Barça. D22
in LaLiga:
Madrid 72-72 Barça, D35
Goals:
Madrid 403-399 Barça
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nagyon komoly. Egyebkent nem azert a ket fillerert, de a Sanitassal miert hosszabbitanak mindig? Nem hiszem el, hogy mi a fotebol ezt szajkozzuk tizeniksz eve, de Madridban nem tunik fel senkinek, pedig emlekeim szerint anno meg Modric es Kroos(?) is inkabb elment egy maganorvoshoz. Bele sem merek gondolni, hany bajnoki cimunkbe kerulhetett ez a bagazs.
Májusban simán a pályán lesznek, ha nem előbb, aztán lehet tapsolni, hogy a Leganes csatár nélkül maradt.Toti írta:Ez komoly?realistahuni írta: Alba nyilván korábban felépült a vártnál, játszik holnap.
Már csak nevetni lehet ezeken.
Elmennek a faszomba. Remelem felepul suarez meg dembele is,semmi meglepo nem tortenne.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Meg sem lepődök, két gólpassz akkor Messi felé az fix. Még szerencse hogy Casemiro triplázik.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
1 hónapos sérülés 2 hét alatt rendbe jön. Nálunk az 1 hetes sérülések 2 hónap alatt jönnek rendbe. Ilyen nincs, attól függetlenül, hogy sérülést nem kívánok senkinek. Mondjuk ha lenne is ilyen, Zidane még 2 hétig a keretbe se nevezné biztonságból.
Tuti nyomnak valami cuccot.
Ez nem tűnik fel senkinek.
Ez nem tűnik fel senkinek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Ez komoly?realistahuni írta: Alba nyilván korábban felépült a vártnál, játszik holnap.
Elmennek a faszomba. Remelem felepul suarez meg dembele is,semmi meglepo nem tortenne.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Alba nyilván korábban felépült a vártnál, játszik holnap.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, CR, Kroos
Több mint egy klubRealista24 írta: Neymi újra beperelte a Barcát
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez kb. annyira szenzáció mostmár, mint hogy tegnap a Hargitán havazott. gyakorta megtörténik, cikkeznek róla, de senki nem lepődik már meg.Realista24 írta:Neymi újra beperelte a Barcát
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neymi újra beperelte a Barcát
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hogy viselkednek egymással?dzsi91 írta: Persze ha szerzodesbe van akkor nyilvan. De most erted ilyeneket beszelek utana edzesen sztem tök gáz a szitu. Hogy lehet hetkoznapokban normalisan viselkedni egymassal ha ilyeneket beszelsz valakirol hogy nem mosod ki a mezed mert megolelt meg ő az isten xd
A triplázó csapat kivételével szinte senkinek sincs kapcsolata Messivel.
Pár hete volt a Grizes interjú, míg legutóbb De Jong mondta el, hogy Messivel annyit szoktak beszélgetni, hogy elmondja neki az argentin, hogy mit csináljon majd a pályán. ennyi
Persze, hogy be akar nyalni neki, mert lehet akkor néha megkérdezi, hogy Hogy vagy? vagy nem csak akkor passzol neki, mikor már semmilyen más lehetőség már nincs.