KösziRemy írta:Getafén kívül senki. Na bumm. De ők meg kevesek ahhoz.ateeemadrid írta: Rettentő gyenge ez a csapat, nem érdemlunk bajnoki címet...
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Benzema és Ramos volt ma a kulcs. Mármint a Betisé. Bár az is sokat elmond, hogy akció gólt ma sem értünk el.
Egész csapatot lehet szidni, ZZ sara, ha mindenki ennyire gyenge.
Egész csapatot lehet szidni, ZZ sara, ha mindenki ennyire gyenge.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2020. március 8., vasárnap 22:58-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Getafén kívül senki. Na bumm. De ők meg kevesek ahhoz.ateeemadrid írta: Rettentő gyenge ez a csapat, nem érdemlunk bajnoki címet...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ateeemadrid
Rettentő gyenge ez a csapat, nem érdemlunk bajnoki címet...
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Ennyit ért a barca elleni győzelem, egy kalap szart se. De a negatív szériánk megszakadt ellenünk, arra legalább jó volt.
real vs valencia, sociedad. barca vs mallorca, leganes. lehet matekozni egy utolsót na jóéjt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cserék ünneplése Vini góljánál:
https://twitter.com/RMPIay/status/12347 ... 96674?s=20
https://twitter.com/RMPIay/status/12347 ... 96674?s=20
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carvajal sokszor magasan visszatámad és kergeti a labdát, amivel nem lenne baj, ha a többiek is követnék, amúgy védekezésben ő is sokszor rossz helyre vált és elég gyakran beáll középsővédőnek feladva az oldalát. Alba-Griezman helyzetnél is ez volt tegnap.___Samy___ írta: Jo, hát ez most olyan, hogy Carvajal meg csatárt meg kkp-t nyomott többször is.
Ramos kilépései érdekesek voltak, de többször volt hasznos, mint sem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azért azt is észre lehet venni, hogy milyen szituációkban hagyja el a játékos a helyét.
Tegnap Carvajalnak több olyan szituja volt, mikor a fogott ember miatt mozdult be középre vagy a passzsávok takarása miatt mozdult befele és Valverde pedig tartotta az emberét addig.
Ugyan úgy Ramos is sokszor mikor felszalad, Case egyből lép be a helyére és középre a brazil helyére meg egy másik kp-s zár vissza.
A modern fociban rendre tolódnak a pozíciók, szóval nem kéne teljesen fekete-fehér kezelni a jelenséget.
Tegnap Carvajalnak több olyan szituja volt, mikor a fogott ember miatt mozdult be középre vagy a passzsávok takarása miatt mozdult befele és Valverde pedig tartotta az emberét addig.
Ugyan úgy Ramos is sokszor mikor felszalad, Case egyből lép be a helyére és középre a brazil helyére meg egy másik kp-s zár vissza.
A modern fociban rendre tolódnak a pozíciók, szóval nem kéne teljesen fekete-fehér kezelni a jelenséget.
- ___Samy___
Jo, hát ez most olyan, hogy Carvajal meg csatárt meg kkp-t nyomott többször is.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
De ő nem olyankor lépett ki, amikor kellett, hanem random kb. a középpályásaikra. PL Casemirot megelőzve stb... Mondom, kétszer is ki lépett a helyén Messi.ziro4vr írta:Egyértelműen, Ramosé a kilépő szerep, Varane pedig biztosít, ezzel akkor van baj ha Marcelo van mellette, mert akkor ott egy nagy kövér lyuk van hátul. Ezt a két embert fontos meccsen azért már nem nagyon játszatnám, annyit nem bír el a csapat. Vagyis tegnap elbírt de komoly ellenfelek ellen.___Samy___ írta:
Sztem edzői utasítás volt, hogy lépjen ki a labdás emberre.
K
K
- ___Samy___
Ramossal alaphangon nincs gond, ha Mendy van mellette. De mikor nagy területeket kell bejatszania a brazil miatt, akkor már kijön rajta a kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyértelműen, Ramosé a kilépő szerep, Varane pedig biztosít, ezzel akkor van baj ha Marcelo van mellette, mert akkor ott egy nagy kövér lyuk van hátul. Ezt a két embert fontos meccsen azért már nem nagyon játszatnám, annyit nem bír el a csapat. Vagyis tegnap elbírt de komoly ellenfelek ellen.___Samy___ írta:Sztem edzői utasítás volt, hogy lépjen ki a labdás emberre.Kerlon írta: Messinek két ziccere volt, mindkétszer Ramos helyén. Én nem tudom, hogy Sergio mit gondolt tegnap, de borzalmas volt, amit csinált. Állandóan kirontott a falból, aztán üres volt a helye.
Nem illik.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
FN szerint kiválóan játszott, szerintem rég voltam ennyire nyugott, ha a harapós játszott volna tegnap, az első félidő meleg lett volna. De a francia egyelőre nulla, szerintem ő Messi mellé a létező legrosszabb fit.realistahuni írta: Ez a grízes remélem jó nagy bukta lesz nekik, ma is egy lecsúszott lövésére emlélszem.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marianónál a makkfaktor az, hogy lepattant a labda a földre, így ugrotta át TS lábát.Mester77 írta: Mindent leírtatok már, ( meccs előtt főleg, grat a picihez! )
én csak annyit tennék hozza, h egy rakat visszajátszást megnéztem és
Vini gólja ugyan megpattant, de nem akart Ô beadni. A hosszúra akarta vna eltekerni, ami, ismerjük nem jött volna össze. Kellett a megpattanás, de nem beadni akarta ez 100%
Másik. Mariano. Valaki írta, ( talan pheco, de nem biztos, )
csúszás közben a támaszkodó lábára rúgta. Ez sem igaz, senki sem jött közepén, tsg mégis kijjebb mozdult. Mariano direkt rúgta a rövidre és egyáltalán nem ért a másik lábához sem. Abban semmi makk nem volt
Brávo mindenkinek, ezt így kell!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezt én is írtam pár napjaRealista24 írta:Gyerek kérdezte itthon, ez jó bíró? Barcás, Realos? Mondom ez csak szerepelni szeret aztán megértette, hogy miről beszéltem.p.csabi1 írta: Ha már szoktuk szidni a bírókat akkor el lehet mondani szerintem hogy ha minden spanyol bíró úgy fújna mint tegnap Lahoz akkor nem lennének annyira emlegetve.
Amúgy az elején Carvajalnak meg Albanak kiszórt egy egy sárgát azzal hogy bicsicskította a játékosokat?
imádja a kamerát, a teátrális mozdulatokat. umtitivel azthittem táncolni is fog
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mester77
Mindent leírtatok már, ( meccs előtt főleg, grat a picihez! )
Vini gólja ugyan megpattant, de nem akart Ô beadni. A hosszúra akarta vna eltekerni, ami, ismerjük nem jött volna össze. Kellett a megpattanás, de nem beadni akarta ez 100%
csúszás közben a támaszkodó lábára rúgta. Ez sem igaz, senki sem jött közepén, tsg mégis kijjebb mozdult. Mariano direkt rúgta a rövidre és egyáltalán nem ért a másik lábához sem. Abban semmi makk nem volt
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gyerek kérdezte itthon, ez jó bíró? Barcás, Realos? Mondom ez csak szerepelni szeret aztán megértette, hogy miről beszéltem.p.csabi1 írta: Ha már szoktuk szidni a bírókat akkor el lehet mondani szerintem hogy ha minden spanyol bíró úgy fújna mint tegnap Lahoz akkor nem lennének annyira emlegetve.
Amúgy az elején Carvajalnak meg Albanak kiszórt egy egy sárgát azzal hogy bicsicskította a játékosokat?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha már szoktuk szidni a bírókat akkor el lehet mondani szerintem hogy ha minden spanyol bíró úgy fújna mint tegnap Lahoz akkor nem lennének annyira emlegetve.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ősszel is minimum egy félidőben lefociztuk őket, mentek a sarkazások meg ilyenek, csak akkor nem sikerült betalálni.Realista24 írta: Szerencse ide vagy oda, nézd meg a második félidőt. Nagybetűs focit kapott elő a félidőben ZZ.
Most is kellett nem kis szerencse, de ez már duplán járt is nekünk.