Nem az a kerdes ki erosodne vele mert az atleticon kivul mindenki. Hanem hogy hova erne meg elmennie.wZoLee7 írta: De Geanak lefott, a legtobb csapat siman erosodne egy Ter Stegen kaliberu kapussal
Real Madrid vs. Barcelona
- Galacticos
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De Geanak lefott, a legtobb csapat siman erosodne egy Ter Stegen kaliberu kapussal
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
DDG a PSG-be? Az szep tortenet lenne. Keylor varna a parizsi repteren hogy odaer-e a fax Manchesterbol idoben.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
PL legjobb kapusa idén Henderson, és õ a MUtól van kölcsönben, ha elengedik Davidot akkor nem igazolnak szerintem.Galacticos írta:Nincs jo formaban, de csk meg kozonsegkedvenc nem fognak szerintem a nyakara hozni valakit.Realista24 írta:
Mondjuk DDG egy raklap fos.
Bar ha jol tudom lejaro, es szoba jott a psgnel, igy viszont ebben az esetben a mu mar kepbe johet de a barcanal akarmennyire is rossznak tunik most a kozeli jovokep, de a munal meg mindig jobb opcio.
Ha Messi kiadja valakinek az útját, akkor ott menni kell, mindegy, hogy milyen a jövőkép.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Galacticos
Nincs jo formaban, de csk meg kozonsegkedvenc nem fognak szerintem a nyakara hozni valakit.Realista24 írta:Mondjuk DDG egy raklap fos.Galacticos írta: Nekem inkabb az a kerdes hogy hova menne amo elorelepes lehetne neki.
Orszagon belul nem fog eligazolni szerintem, bayernn ott van neuer, mas nemet csapat aligha johetnr szoba mert visszalepes lenne.
City, pool kapusa adott nem reg vettek oket, united egyik klasszisa pont kapus..
Bar ha jol tudom lejaro, es szoba jott a psgnel, igy viszont ebben az esetben a mu mar kepbe johet de a barcanal akarmennyire is rossznak tunik most a kozeli jovokep, de a munal meg mindig jobb opcio.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk DDG egy raklap fos.Galacticos írta: Nekem inkabb az a kerdes hogy hova menne amo elorelepes lehetne neki.
Orszagon belul nem fog eligazolni szerintem, bayernn ott van neuer, mas nemet csapat aligha johetnr szoba mert visszalepes lenne.
City, pool kapusa adott nem reg vettek oket, united egyik klasszisa pont kapus..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Neuerrel most fog két évvel hosszabbítani a Bayern.
Annyira nem kicsi, 23 éves, a schalkenál van, de nyáron lejár a szerződése. Nagy tehetségnek tartják, nem hinném, hogy oda kellene TS.kodo írta:Most vettek oda valami kisgyereket.
Most vettek oda valami kisgyereket.
Bayernbe letolatják Neuert vele a pályájáról, pl.kodo írta: A Catalunya Ràdio megszellőztetett egy érdekes hírt Ter Stegen kapcsán, amit az egyik katalán újságíró, Lluis Canut tárt a közönség elé.
A zsurnaliszta ugyanis bejelentkezett a kapus ügynökénél, hogy szerene vele interjút készíteni egy jövőre megjelenő Barca-könyv kapcsán, amit a német játékos állítólag azzal az indokkal utasított vissza, hogy nem szeretne a könyvben szerepeni, mivel nem biztos, hogy a következő szezonban is a gránátvörös-kékeknél fog játszani...
Hapog nekem, vagy max így akar jobb fizut kicsikarni.
Mégis hova menne? A legtöbb csapat megvan kapusposzton, max Juveba tudnám elkepzelni, foleg ha Pep odamegy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
egy ts-mbappé cserébe benne lennék bármikor hiába kedvencem a német. 35 milliónk meg csak lesz hogy cillessent visszahozzuk a valenciából
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csóri Navas jól megszívná! Bár, ahogy néztem, ott már nincs olyan szinten, mint nálunk.Bencze írta: Gyors kereses utan 180 milliot talaltam kivasarlasi arkent. Mbappé eladasaval ugyis lesz penz a psgnel.
Majd megy a Chelsea-be. Ott úgyis kapus kavarodás van, a 70 (?) millás Kepa elég bajos
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Gyors kereses utan 180 milliot talaltam kivasarlasi arkent. Mbappé eladasaval ugyis lesz penz a psgnel.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
hát én simán kinézem belőle. és ha váltani akar más opció nem nagyon van, szerintem se.Galacticos írta:Nekem o profibbnak tunik annal minthogy oda menjen.sanko. írta: psg.
- Galacticos
Nekem o profibbnak tunik annal minthogy oda menjen.sanko. írta:psg.Galacticos írta: Nekem inkabb az a kerdes hogy hova menne amo elorelepes lehetne neki.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
psg.Galacticos írta: Nekem inkabb az a kerdes hogy hova menne amo elorelepes lehetne neki.
- Galacticos
Nekem inkabb az a kerdes hogy hova menne amo elorelepes lehetne neki.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem nem hápog, mert pár hetes hír, hogy Messivel összebalhézott.kodo írta: A Catalunya Ràdio megszellőztetett egy érdekes hírt Ter Stegen kapcsán, amit az egyik katalán újságíró, Lluis Canut tárt a közönség elé.
A zsurnaliszta ugyanis bejelentkezett a kapus ügynökénél, hogy szerene vele interjút készíteni egy jövőre megjelenő Barca-könyv kapcsán, amit a német játékos állítólag azzal az indokkal utasított vissza, hogy nem szeretne a könyvben szerepeni, mivel nem biztos, hogy a következő szezonban is a gránátvörös-kékeknél fog játszani...
Hapog nekem, vagy max így akar jobb fizut kicsikarni.
Mégis hova menne? A legtöbb csapat megvan kapusposzton, max Juveba tudnám elkepzelni, foleg ha Pep odamegy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem értem, azt hittem a németről van szó, hogy jön most ide a belga?Csabi írta: akárhová, mivel a világ legjobb kapusa.