Azért durva, hogy hova csúszott le emberünk...Realista24 írta: Ide teszem
Ronaldinho has been arrested in Paraguay for trying to enter the country with a fake Paraguayan passport...
He's probably one of the most famous Brazilians in history, how on earth did he ever think he'd ever get away with that..
OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ide teszem
Ronaldinho has been arrested in Paraguay for trying to enter the country with a fake Paraguayan passport...
He's probably one of the most famous Brazilians in history, how on earth did he ever think he'd ever get away with that..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Fasza, hat akkor neked is pacsi! Annyit tudsz tenni, hogy nem nagyon talalkoztok mostanaban. Vagy ha megis, ne igyatok ugyanabbol a korsobol.
Nyilvan, de nagyobb az esely, ha olyan helyen tartozkodtal ahol bizonyitottan volt fertozott ember. Raadasul az egyik 22-en erkezett haza, aminek mar lassan 2 hete... a masik 29-en. Mindketten jartak orakra, eltek az eletuket, utaztak, stb. Meglatjuk, milyen kovetkezmenyei lesznek.Lemész a matróba, felszállsz a buszra, bárhol elkaphatod. Gondolom az illető sem teleporttal közlekedik, szóval ahol járkált, már rég szétküldhette a vírust.
Annyit tudok még, hogy a másik 15-16 csoporttársát is karanténba zárták. Szóval jó a buli ott.RealAsensio írta:Nincs panik, de most nagyon korultekintonek kell lennunk. Megfordultak ugyanabban a laborban, de nem egyidoben, a fertozott diak angol nyelvu csoportba jar, a baratnom nem.ferni írta:
SOTE elég sok helyen tart órát, főleg ez a gyógyszerész kar tutira, sok épületbe járkálnak BPn. Nincs egy fix pont, hogy csak oda járnak
A legviccesebb, hogy sokszor több órájuk van az ELTE-en, mint a SOTE-en .
Szóval remélem sikerült még jobban beparáztatnom benneteket
Nincs kizarva, hogy tovabbpasszoltak a virust mas diakoknak, es igy tovabb novekszik az esely a megfertozodesre. Mivel hosszu a lappangasi ido, nem tudni, hogy most akkor tovabbment a virus vagy nem, sajnos elobbire nagy az esely. Es mire kijonnek a tunetek, mar reg tovabbfertoznek masokat is.
Nekem a legjobb barátom jár a SOTE ugyanez gyógyszerész karára, szóval pacsi neked, lehet mi leszünk a kövik
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lemész a matróba, felszállsz a buszra, bárhol elkaphatod. Gondolom az illető sem teleporttal közlekedik, szóval ahol járkált, már rég szétküldhette a vírust.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
Nincs panik, de most nagyon korultekintonek kell lennunk. Megfordultak ugyanabban a laborban, de nem egyidoben, a fertozott diak angol nyelvu csoportba jar, a baratnom nem.ferni írta:SOTE elég sok helyen tart órát, főleg ez a gyógyszerész kar tutira, sok épületbe járkálnak BPn. Nincs egy fix pont, hogy csak oda járnakRealAsensio írta: Baratnom a SOTE-ra jar. Kezdjek el parazni?
Nincs kizarva, hogy tovabbpasszoltak a virust mas diakoknak, es igy tovabb novekszik az esely a megfertozodesre. Mivel hosszu a lappangasi ido, nem tudni, hogy most akkor tovabbment a virus vagy nem, sajnos elobbire nagy az esely. Es mire kijonnek a tunetek, mar reg tovabbfertoznek masokat is.
SOTE elég sok helyen tart órát, főleg ez a gyógyszerész kar tutira, sok épületbe járkálnak BPn. Nincs egy fix pont, hogy csak oda járnakRealAsensio írta: Baratnom a SOTE-ra jar. Kezdjek el parazni?
- RealVazquez
Baratnom a SOTE-ra jar. Kezdjek el parazni?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Egy kicsit többet vásárolnak az emberek, az tény. De igazából év közben is üresek a polcok hétvégenként, főleg a nagyobb helyeken, mert nincs elég munkaerő olyan gyorsan visszatölteni az árut a polcokra. Tesco-nál is az éjjeli műszak kb abból áll ha jól tudom, mert nyitva vannak, nincs olyan sok vásárló, akkor van idő és hely feltölteni a polcokat. Én is észrevettem a lidl-ben, hogy 1-2 dolog nem volt már, pl müzli vagy nagy literes joghurt, üres volt a polc ott, de szerintem egyáltalán nem vészes. Legalább dübörög a gazdaság
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A tesco-t ilyen téren el kell engedni ott úgyis mindig minden üres szinte. És ezt tapasztalatból mondom, mert járok oda mint polcszervízes. Csoda, hogy egyáltalán meg tud élni az áruházlánc. De pl a sparokba jobb forgalmak voltak az elmúlt napokban mint karácsonykor.M1Ö írta:Az igen, ilyen képeket láttam. Egyik haver a szegedi tescoban lőtt egyet, ott se sok minden volt a konzerves részlegen. De egy raklap liszt, az már nagyon túlzó. Az minimum 5 mázsa, de szerintem több is van rajta, nem csak 50 tízes csomag. Annyiból évekre el vegetál_Bushido_ írta: alapélelmiszerek többségénél mind üres volt a polc. Liszt, olaj, rizs, száraztészták.
Meglepődnél milyen egyszerű a kenyérsütés. Na nem a hagyományos kovászos, de pl egy chiabatta elkészítése nagyon egyszerű és nem is sok időt vesz igénybe. Nem kell hozzá, csak víz, szárított élesztő, só, liszt meg egy kis olaj.babaking írta: Gondolom majd jó haszonnal el akarja adni. Egyenként nem tudom emberek minek visznek ennyi lisztet. Mindenki tud kenyeret sütni vagy mi? Vagy rántotthúsnak? (hús honnan lesz?) vagy üres főzelékem akarnak élni?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Gondolom majd jó haszonnal el akarja adni. Egyenként nem tudom emberek minek visznek ennyi lisztet. Mindenki tud kenyeret sütni vagy mi? Vagy rántotthúsnak? (hús honnan lesz?) vagy üres főzelékem akarnak élni?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az igen, ilyen képeket láttam. Egyik haver a szegedi tescoban lőtt egyet, ott se sok minden volt a konzerves részlegen. De egy raklap liszt, az már nagyon túlzó. Az minimum 5 mázsa, de szerintem több is van rajta, nem csak 50 tízes csomag. Annyiból évekre el vegetál_Bushido_ írta: alapélelmiszerek többségénél mind üres volt a polc. Liszt, olaj, rizs, száraztészták.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Nálunk több részletben csinálták ezt. Lidl, Aldi, Tesco, Auchan is ki voltak fosztva. Előbbi kettőbe be is mentem, de az alapélelmiszerek többségénél mind üres volt a polc. Liszt, olaj, rizs, száraztészták. Ma is full üres polcok fogadtak. Még szerencse, hogy a nagykerbe nem mennek be ezek a vészmadarakM1Ö írta:Ma, a csabai Pennyben, 1 raklap(!!!) lisztet vitt el egy csávó! Nem tudom, hogy lett lehetséges, mert voltam eladói gyakorlaton, akkor azt tanították, hogy van egy limit. Na de mindegy, elvitte. Nem tudom, hogy saját részre, vagy tovább hasznosítja, de ígyis-úgyis gáz. Egy raklapnyit...dennson írta: Ahol szüleim élnek /agglomeráció/ verekedés volt az egyik hipermarketben a lisztért és a cukorért...
Vas megyében dettó hasonló volt a helyzet.
- ___Samy___
Most komolyan, minek néztek tv-t?Yazid írta: már hányingerem van, akarmilyen hírcsatorna, korona vírus migráció, korona vírus, migráció. jaj 10ezer migráns már a görög határnál juj mi lesz, bontják a kerítést hát lőjenek már közéjuk azt meggondolnák lehet. mi ez a hülyeség én elkezdénék szökni átfele ausztriába le is lőnének rögtön.
Nálam csak a meccs miatt, meg este a Discovery/comedy central miatt van bekapcsolva. Semmi mást nem nézek. Nem is hiányzik.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Eljon majd az az ido is, csak a magyar honvedseg fogja visszatessekelnj a keritesen a magyarokat.
Biztos azt hiszi meg áll a vasfüggöny.Pipita írta:Mi van? Ki lőne le?Yazid írta: már hányingerem van, akarmilyen hírcsatorna, korona vírus migráció, korona vírus, migráció. jaj 10ezer migráns már a görög határnál juj mi lesz, bontják a kerítést hát lőjenek már közéjuk azt meggondolnák lehet. mi ez a hülyeség én elkezdénék szökni átfele ausztriába le is lőnének rögtön.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Mi van? Ki lőne le?Yazid írta: már hányingerem van, akarmilyen hírcsatorna, korona vírus migráció, korona vírus, migráció. jaj 10ezer migráns már a görög határnál juj mi lesz, bontják a kerítést hát lőjenek már közéjuk azt meggondolnák lehet. mi ez a hülyeség én elkezdénék szökni átfele ausztriába le is lőnének rögtön.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ma, a csabai Pennyben, 1 raklap(!!!) lisztet vitt el egy csávó! Nem tudom, hogy lett lehetséges, mert voltam eladói gyakorlaton, akkor azt tanították, hogy van egy limit. Na de mindegy, elvitte. Nem tudom, hogy saját részre, vagy tovább hasznosítja, de ígyis-úgyis gáz. Egy raklapnyit...dennson írta: Ahol szüleim élnek /agglomeráció/ verekedés volt az egyik hipermarketben a lisztért és a cukorért...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
már hányingerem van, akarmilyen hírcsatorna, korona vírus migráció, korona vírus, migráció. jaj 10ezer migráns már a görög határnál juj mi lesz, bontják a kerítést hát lőjenek már közéjuk azt meggondolnák lehet. mi ez a hülyeség én elkezdénék szökni átfele ausztriába le is lőnének rögtön.