Mozi, filmek
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Mozi, filmek
Tegnap megnéztem a Véres gyémántot, Jennifer Connellly olyan gyönyörű nő volt basszus. Ha van csaj, aki felveszi a versenyt Angelina Jolieval, akkor az ő. Nálatok ki viszi a pálmát ilyen téren?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez pontosan így igaz.istimester írta: Szerintem Michael Keaton batmobiljánál nem volt jobb azóta sem.
Ettől függetlenül, tetszik az új is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem Michael Keaton batmobiljánál nem volt jobb azóta sem.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Senki.
De tényleg senki.
Remy: Christopher Lambert maraton.
TARZAN, A MAJMOK URA: Egy igényesen összerakott, szívvel megáldott történet Tarzanról, ami ha egy kicsivel több lendülettel rendelkezik, akkor felérhetett volna a csúcsra. A 3 Oscar-jelölés így is szép, Ralph Richardson zseni, Lambert pedig elkönyvelhette az első sikerét.
BIZÁNCI TŰZ: Nem számítottam, hogy ennyire tv-film minőségű ostoba humorú ökörködés lesz. Fura, hogy egy ilyen filmre képesek voltak megnyerni Christopher Lambert-et és Christopher Lloyd-ot.
NIRVÁNA: Ez egy tök király cyberpunk mozi lehetett volna. Kreatív ötletekkel van tele, a sztoriban is van fantázia, de annyira zs-kategóriás a kivitelezés, hogy esélye nem volt célt találni.
VÉRES VIRÁGOK: Tök jó nevekkel volt tele a film; Lambert, David Arquette, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Christopher McDonald, de ez valószínűleg az az alkotás, amelyikre egyik se gondol szívesen vissza. Töketlen agresszió.
ÖLD, AHOGY ÉRED: Ezt valószínűleg még Lambert is letagadja. Ez tipikusan az a film, amit papír DVD tokban kapsz meg a Blikk mellé. Szar minden benne, de főleg Ice-T, a sztori és a kivitelezés. Hulladék.
METRÓ: Egy korai Luc Besson, ami kultmozi is lehetett volna, ha pár évvel később készül el. Egészen kiváló atmoszférával bemutatott, király zenékkel ellátott subway kultúra, de papírvékony történettel ellátva. Lambert jó, Reno jópofa, de a show-t Isabelle Adjani viszi.
A PRÉDA: Ez az a Lambert film, amit már a nézése közben elfelejtesz. Kár, mert az, hogy Japánban játszódott, többet ígért.
GYILKOSSÁG LÓLÉPÉSBEN: Kár az utolsó 20 percért, mert addig elég jól működött a film. Kellő rejtélyesség és kellő dráma, jó sztori. Lambert mellett Tom Skerritt és Diane Lane is feltűnt.
FELTÁMADÁS: Christopher Lambert egy kicsivel komolyabb vizekre evezett ezzel a filmjével, és meg kell hagyni, jól tette! A szegény ember HETEDIKje.
FORTRESS - 33 EMELET MÉLYEN A POKOLBAN: A sztori és az ötletek tetszettek benne, de itt a B-érzés sokszor átcsapott már gagyiba is. Kurtwood Smith-t viszont mindig jó rosszfiúnak látni.
FENEGYEREKEK: Meglepően szórakoztató B-mozi, egy jól működő Christopher Lambert - Mario Van Peebles párossal. Könnyen csúszik, viszont bármennyire próbálkozik, akkor is csak B marad.
De tényleg senki.
Remy: Christopher Lambert maraton.
TARZAN, A MAJMOK URA: Egy igényesen összerakott, szívvel megáldott történet Tarzanról, ami ha egy kicsivel több lendülettel rendelkezik, akkor felérhetett volna a csúcsra. A 3 Oscar-jelölés így is szép, Ralph Richardson zseni, Lambert pedig elkönyvelhette az első sikerét.
BIZÁNCI TŰZ: Nem számítottam, hogy ennyire tv-film minőségű ostoba humorú ökörködés lesz. Fura, hogy egy ilyen filmre képesek voltak megnyerni Christopher Lambert-et és Christopher Lloyd-ot.
NIRVÁNA: Ez egy tök király cyberpunk mozi lehetett volna. Kreatív ötletekkel van tele, a sztoriban is van fantázia, de annyira zs-kategóriás a kivitelezés, hogy esélye nem volt célt találni.
VÉRES VIRÁGOK: Tök jó nevekkel volt tele a film; Lambert, David Arquette, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Christopher McDonald, de ez valószínűleg az az alkotás, amelyikre egyik se gondol szívesen vissza. Töketlen agresszió.
ÖLD, AHOGY ÉRED: Ezt valószínűleg még Lambert is letagadja. Ez tipikusan az a film, amit papír DVD tokban kapsz meg a Blikk mellé. Szar minden benne, de főleg Ice-T, a sztori és a kivitelezés. Hulladék.
METRÓ: Egy korai Luc Besson, ami kultmozi is lehetett volna, ha pár évvel később készül el. Egészen kiváló atmoszférával bemutatott, király zenékkel ellátott subway kultúra, de papírvékony történettel ellátva. Lambert jó, Reno jópofa, de a show-t Isabelle Adjani viszi.
A PRÉDA: Ez az a Lambert film, amit már a nézése közben elfelejtesz. Kár, mert az, hogy Japánban játszódott, többet ígért.
GYILKOSSÁG LÓLÉPÉSBEN: Kár az utolsó 20 percért, mert addig elég jól működött a film. Kellő rejtélyesség és kellő dráma, jó sztori. Lambert mellett Tom Skerritt és Diane Lane is feltűnt.
FELTÁMADÁS: Christopher Lambert egy kicsivel komolyabb vizekre evezett ezzel a filmjével, és meg kell hagyni, jól tette! A szegény ember HETEDIKje.
FORTRESS - 33 EMELET MÉLYEN A POKOLBAN: A sztori és az ötletek tetszettek benne, de itt a B-érzés sokszor átcsapott már gagyiba is. Kurtwood Smith-t viszont mindig jó rosszfiúnak látni.
FENEGYEREKEK: Meglepően szórakoztató B-mozi, egy jól működő Christopher Lambert - Mario Van Peebles párossal. Könnyen csúszik, viszont bármennyire próbálkozik, akkor is csak B marad.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Sötét vizeken.
Nem tudom, hogy volt e olyan film az utóbbi pár évben ahol ne forgolódtam volna. Itt ez nem történt meg. Végig nagyon lebilincselő és felháborító.
A 21. század egyik legfontosabb filmje.
Nem tudom, hogy volt e olyan film az utóbbi pár évben ahol ne forgolódtam volna. Itt ez nem történt meg. Végig nagyon lebilincselő és felháborító.
A 21. század egyik legfontosabb filmje.
- Remy
- Kapcsolat:
Simán beleillene a képletbe. Rocky szériát is mindig tudták fokozni. Plusz Mr. T visszatérhetne!P. Krisz írta: Készül a Creed 3
Ha kitalálják, hogy Clubber Langnek is van egy kölke és azzal kell megvívni , én eret vágok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Készül a Creed 3
Ha kitalálják, hogy Clubber Langnek is van egy kölke és azzal kell megvívni , én eret vágok.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ha már Batman
legjobb vígjáték sorozat ever
legjobb vígjáték sorozat ever
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tescooooooban volt a harc!!!ziro4vr írta:SZerintem ez R24, ahogy megy a fehérvári media marktba verekedni a tv-ért.Kerlon írta: batman
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
SZerintem ez R24, ahogy megy a fehérvári media marktba verekedni a tv-ért.Kerlon írta: batman
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
megneztem a jokert, kisse felemasak az erzeseim.
igy sem volt rossz, hogy nem vagyok kepben kulonosen a comic vilagaval es a batmennel sem, gondolom fanoknak azert jobban atjott.
kelloen nyomaszto hangulat megvolt es phoenix is ult.
viszont van hianyerzetem, en ennek adtam volna minim 3 orat vagy inkabb egy 4x1 oras mini sorozatot, hogy jobban kibontsak es menjenek bele a reszletekbe, szvsz egy ilyen karakter dramat nem jo osszecsapni kb 2 oraban.
volt egy feelingje de a hajpot es a felallva tapsot azert tulzonak erzem korulotte.
igy sem volt rossz, hogy nem vagyok kepben kulonosen a comic vilagaval es a batmennel sem, gondolom fanoknak azert jobban atjott.
kelloen nyomaszto hangulat megvolt es phoenix is ult.
viszont van hianyerzetem, en ennek adtam volna minim 3 orat vagy inkabb egy 4x1 oras mini sorozatot, hogy jobban kibontsak es menjenek bele a reszletekbe, szvsz egy ilyen karakter dramat nem jo osszecsapni kb 2 oraban.
volt egy feelingje de a hajpot es a felallva tapsot azert tulzonak erzem korulotte.
- Remy
- Kapcsolat:
Szerintem fasza!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
tessék minőségi fotó
az a szemüveg, remélem csak valami motors kellék, mert amúgy borzalom.
hát nem tudom, számomra nagyon nincs meg az összkép eddig
amúgy ő tuti nem Pattinson, hanem valami dublör
az a szemüveg, remélem csak valami motors kellék, mert amúgy borzalom.
hát nem tudom, számomra nagyon nincs meg az összkép eddig
amúgy ő tuti nem Pattinson, hanem valami dublör
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi a gond vele amúgy?
Felőlem Affleck is lehetne, meg nem tudnám különböztetni
Felőlem Affleck is lehetne, meg nem tudnám különböztetni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Mintha az egyik Batman dublőr a Sötét Lovagból kapott volna egy spin-off filmetKerlon írta: batman
#happyshitting
- P. Krisz
Nekem bejön, kivéve a maszkot a motoron, az kurvára ratyi.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
hát igen, egy fekete tűsarkúban szerintem sokkal hihetőbb lett volnaFaust írta: Ennel jobban csak a Jurassic worldben eroszakoltak meg a gyerekkoromat, amikor piros tusarkuban lefutnak egy Tyrannosaurust bazdmeg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema