utána kellett volna ott kettétörni ahol a legvastagabb.Realista24 írta: https://twitter.com/Ahmed07Mahdi/status ... 60738?s=19
#goodboy
Real Madrid vs. Barcelona
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Teljesen egyertelmu, h biroi segitseget kapnak. Persze idejonnek,majd a hungarokatalanok es kiokitanak,h a spanyol birok szarok, a var szar, mindenki szar igazabol oda-vissza megy a dolog es minden kiegyenlitodik. Ahha,a nagy faszt,ezt a maszlagot remelem semelyik modi nem engedi majd itt leirni.
Tokosebb lenne belatni,h igen segitenek titeket a birok,foleg ha szar van a palacsintaban.
Tokosebb lenne belatni,h igen segitenek titeket a birok,foleg ha szar van a palacsintaban.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Most nézem, egyszerűen nincsenek erre szavak.Realista24 írta: https://twitter.com/Ahmed07Mahdi/status ... 60738?s=19
#goodboy
Ezt nemkell magyarázni, több ilyen eset van már,ami másnak piros (Ramos) az nála semmi,multkori Classicon is mikor kontránál alávágott Casemironak hátulról, képzeljük el hogy Ramos csúszik oda Messinek...
Megtesznek mindent a La Ligánál hogy versenyben maradjanak. Ami megy a Liga social mediajan,hányinger.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Pad'em
Mi is megkapnánk az x-es meccseinken a Bernabeuban ezt a segitséget amit katalánék (pl a Betis elleni 0-0-án otthon volt a tegnapinál 1000-szer egyértelműbb vendég kezezés 16oson belül amit persze nem fújtak be) akkor már 5-6 ponttal vezetnénk.
Így nehéz lesz, mindkét nagy elég gyenge, de mi sztem többet teszünk a címért, jobban megérdemelnénk, márcsak a klasszikuson szerzett 4 pont miatt is, túloldalt max Messi érdemelné meg, + a bíró cimbik
Nagyon remélem hogy behúzzuk végül
Így nehéz lesz, mindkét nagy elég gyenge, de mi sztem többet teszünk a címért, jobban megérdemelnénk, márcsak a klasszikuson szerzett 4 pont miatt is, túloldalt max Messi érdemelné meg, + a bíró cimbik
Nagyon remélem hogy behúzzuk végül
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealMadridFanatic
Vicces ez az eneso is meg mindig.
Real gyozelem utan minden szerencse volt, biro hibazott, alarendelt jatek, akarmi. A tegnapi utan meg sem emlitik a legalabbis velemenyes buntetot, a Sociedadrol lefitymaloan annyit, hogy kontrakbol probalkoztak. Nem sokat lattam a meccsbol, talan a 70. perctol, hat ott volt Sociedad helyzet siman.
Mas kerdes, hogy a botlabu Isak ellenunk mindent bever, itt meg nyilegyenesen telibeveri a reklamtablat ziccerben...
Mindenesetre nagyon zavaro lesz, ha ez ellen a Barca ellen nem tudunk bajnoksagot nyerni, Messi ide vagy oda.
Real gyozelem utan minden szerencse volt, biro hibazott, alarendelt jatek, akarmi. A tegnapi utan meg sem emlitik a legalabbis velemenyes buntetot, a Sociedadrol lefitymaloan annyit, hogy kontrakbol probalkoztak. Nem sokat lattam a meccsbol, talan a 70. perctol, hat ott volt Sociedad helyzet siman.
Mas kerdes, hogy a botlabu Isak ellenunk mindent bever, itt meg nyilegyenesen telibeveri a reklamtablat ziccerben...
Mindenesetre nagyon zavaro lesz, ha ez ellen a Barca ellen nem tudunk bajnoksagot nyerni, Messi ide vagy oda.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Azért illik jobban ide a karaktere mert mi fehér mezben játszunk no rasz.dzsi91 írta:Karakterre gondoltam.Nálunk se játszuk túl sok német de Tónit kb mintha ide teremtették volna. Nekem terstegen egy ilyen tipik bayern/bundesliga forma.davi10 írta:
Ezt fejtsd már ki jobban légyszíves.
A csávó lábbal ügyesebb, mint a legtöbb spanyol kapus, a legideálisabb kapus a Barca számára.
Vagy csak azért, mert német és mi nem bővelkedünk német játékosokban?
Gyanítom a bayern akkor se fizetne 100 felett érte ha nem vettek volna mar kapust.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Karakterre gondoltam.Nálunk se játszuk túl sok német de Tónit kb mintha ide teremtették volna. Nekem terstegen egy ilyen tipik bayern/bundesliga forma.davi10 írta:Ezt fejtsd már ki jobban légyszíves.dzsi91 írta:Valahogy nekem nem illik úgy oda mint hozzánk kroos.
A csávó lábbal ügyesebb, mint a legtöbb spanyol kapus, a legideálisabb kapus a Barca számára.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Ezt fejtsd már ki jobban légyszíves.dzsi91 írta:Valahogy nekem nem illik úgy oda mint hozzánk kroos.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Barsza szempontjabol nyilvan óriási faszság lenne eladni.Ter stegennek viszont a bayern sokkal jobb lenne minden szempontból.Valahogy nekem nem illik úgy oda mint hozzánk kroos.Emellé megnyert már mindent spanyolban németben viszont nem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Mi is csak remenykedunk benne..Berti írta:Aranyos, hogy még reménykedtek ebbendavi10 írta: vagy MBappéért
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Aranyos, hogy még reménykedtek ebbendavi10 írta: vagy MBappéért
- davi10
Griezmann nem a csapat legjobbja, nincs itt ~5 éve és így külső szemmel azért annyira nem az öltöző oszlopos tagja.Realista24 írta: Majd amikor látod nyáron Griezmannt is csomagolni és Neymart érkezni, gondolj vissza erre a mondatra.
De sajnos én is látok esélyt erre a forgatókönyvre, vagy őt vagy Coutinho-t be fogják áldozni Neymar-ért. Vagy MBappéért
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Teszem hozzá, hogy Neymar jobban passzolna oda mint Griezmann, szóval érthető lenne a csere. Eddig a francia nem váltotta meg a világotRealista24 írta:davi10 írta: nem hiszem, hogy Messi-nek annyi esze és hatalma lenne, hogy kiszekálja a játékost, akivel konkrétan 2-en összehozták az elmúlt 2 bajnoki címünket.
Naiv vagy.
Majd amikor látod nyáron Griezmannt is csomagolni és Neymart érkezni, gondolj vissza erre a mondatra.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
davi10 írta: nem hiszem, hogy Messi-nek annyi esze és hatalma lenne, hogy kiszekálja a játékost, akivel konkrétan 2-en összehozták az elmúlt 2 bajnoki címünket.
Naiv vagy.
Majd amikor látod nyáron Griezmannt is csomagolni és Neymart érkezni, gondolj vissza erre a mondatra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem kell mindent elhinni. Nálunk is voltak elégedetlen játékosok, aztán mégis megegyeztek. Lehet most van egy kis zavar az erőben, de ameddig szerződése van egy ilyen játékosnak nem fogják csak úgy eladni, ha valami baja van majd elmúlik idővel.
- davi10
Még 2 évig él a szerződése, a csapat egyik legjobb játékosa, a világ egyik, ha nem a legjobb kapusa.
Amikor hallani lehet olyanról, hogy előrehozott választásokat akarnak, olyankor nem engedheti meg magának az elnökség, hogy elengedjen egy ilyen játékost.
Szerintem is kacsa, nyáron hosszabbítunk vele. Max ha valaki lerakja a kivásárlási árát, de akkor se hiszem, hogy elmenne, többször mondta, hogy nagyon jól érzi magát Barcelonában, faszán megtanulta a nyelvet (mondjuk ha Angliába menne, akkor nem lenne nagy meló újra), meg most vett házat is.
Nálam Ő az érinthetetlen kategória, nem hiszem, hogy Messi-nek annyi esze és hatalma lenne, hogy kiszekálja a játékost, akivel konkrétan 2-en összehozták az elmúlt 2 bajnoki címünket.
Amikor hallani lehet olyanról, hogy előrehozott választásokat akarnak, olyankor nem engedheti meg magának az elnökség, hogy elengedjen egy ilyen játékost.
Szerintem is kacsa, nyáron hosszabbítunk vele. Max ha valaki lerakja a kivásárlási árát, de akkor se hiszem, hogy elmenne, többször mondta, hogy nagyon jól érzi magát Barcelonában, faszán megtanulta a nyelvet (mondjuk ha Angliába menne, akkor nem lenne nagy meló újra), meg most vett házat is.
Nálam Ő az érinthetetlen kategória, nem hiszem, hogy Messi-nek annyi esze és hatalma lenne, hogy kiszekálja a játékost, akivel konkrétan 2-en összehozták az elmúlt 2 bajnoki címünket.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nehéz eldönteni, hogy most akkor mi a szitu, mert katalán oldalról meeg azt írják, hogy a jó teljesítmény miatt szerződéshosszabbítás előtt áll.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha messinek gondja van vele akkor az elso jo lehetosegre igent mond ne h aztan rosszabbak maradjanak csakGalacticos írta:Nem az a kerdes ki erosodne vele mert az atleticon kivul mindenki. Hanem hogy hova erne meg elmennie.wZoLee7 írta: De Geanak lefott, a legtobb csapat siman erosodne egy Ter Stegen kaliberu kapussal