OFF
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Meglátjuk. Vidéken szerencsére máshogy viszonyulnak egymáshoz az emberek, ott szerintem nem lesz nagy fennforgás. A pesti az más állatfaj, márpedig a gond is ott lesz legnagyobb. Hát a saját érdekük lesz az embereknek, hogy normálisak maradjanak, aztán majd kiderül.
Szeretnék idézni valakit:füst írta:Ja nem, akkor abban reménykedek, hogy megkövezzük azt akit meghallunk köhögni. Miféle kérdés ez?Kerlon írta:
Ezt poénnak szántad?
Fust, hat, hagyjuk. Az a csoda hogy ez a nep meg nem irtotta ki sajat magat.
Itt senki se azt nézi, hogy másokon segítsen, hanem, hogy a saját valagát mindenáron mentse.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
Ja nem, akkor abban reménykedek, hogy megkövezzük azt akit meghallunk köhögni. Miféle kérdés ez?Kerlon írta:Ezt poénnak szántad?füst írta: Remélem kitesz magáért a magyar, segítünk egymáson, és rendezetten, türelmesen viszonyulunk egymáshoz, mert most aztán mindannyiunknak ugyanaz az érdeke.
En az indexet emiatt zaroltam orokre, amugy is tele volt mar a tokom veluk, de ez elkepesztoen undorito amit muvelnek. Gatlastalan teljesen, a hiteles tajekoztatas helyett konkret felelmet generalni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2020. március 11., szerda 13:15-kor.
Ezt poénnak szántad?füst írta: Remélem kitesz magáért a magyar, segítünk egymáson, és rendezetten, türelmesen viszonyulunk egymáshoz, mert most aztán mindannyiunknak ugyanaz az érdeke.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
akkor még az index nem hozott le semmi cikket kb erről.füst írta:
Bőven tett arról az index ~800 cikkel, meg az összes többi hasonszőrű, hogy így legyen. Nagyon haragszom az összesre amiért nem tényszerű híreket írnak, hanem wuhan óta ijesztegetnek. Fele annyit is lehetne írni, és csak a lényeget, nem szenzációt hajhászva.
Jóhogy sokan úgy reagáltak, ahogy...
csak a fb volt tele videókkal, meg rémhírekkel, konteokkal.
de teljesen mindegy, mert Te is tudod, hogy a magyar ember arra született, hogy spájzoljon, főleg a kommunizmusban felnőtt vagy élt réteg.
ők egy pénteki boltbezárásnál is elmennek venni 5 kiló kenyeret, meg karton tejet, biztos ami biztos.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- füst
Bőven tett arról az index ~800 cikkel, meg az összes többi hasonszőrű, hogy így legyen. Nagyon haragszom az összesre amiért nem tényszerű híreket írnak, hanem wuhan óta ijesztegetnek. Fele annyit is lehetne írni, és csak a lényeget, nem szenzációt hajhászva.valószínűleg pont ellenkezőleg fog történni.
már 3 hete fellöktek a vérnyuggerek 10 kiló liszttel, most majd még inkább megbolondul az egyszerű hányada a magyaroknak.
Jóhogy sokan úgy reagáltak, ahogy...
- csababarca
füst írta: Remélem kitesz magáért a magyar, segítünk egymáson, és rendezetten, türelmesen viszonyulunk egymáshoz, mert most aztán mindannyiunknak ugyanaz az érdeke.
valószínűleg pont ellenkezőleg fog történni.
már 3 hete fellöktek a vérnyuggerek 10 kiló liszttel, most majd még inkább megbolondul az egyszerű hányada a magyaroknak.
mi most várunk, szerintem hétfőtől bezárják az iskolákat.
ma egyelőre ami hivatalos, hogy az összes külföldi-hazai programot törölték (Határtalanul, ERasmus, stb, versenyek, színházak, kirándulások).
- füst
Én lelkiismeretesen otthon maradtam két hétig, nem kóricáltam semerre, miután a bnőm hazajött Milánóból. Ő volt szűrésen is, de szerencsére semmi, és így én is megúsztam eddig.Mi a helyzet pupakok? Karantenban van mar mindenki?
Szerintem eddig jól teljesít a kormány, napi szinten felülvizsgálják a helyzetet, és hallgatnak is a stábra.
Gondolom ha eljön az idő, be lesznek zárva a közintézmények, de elkapkodni se szabad.
Nem az a cél, hogy megússzuk, mert nem lehet, ez bizony át fog menni rajtunk, a cél, hogy ne egyszerre kapják el tömegesen az emberek, mert azt a terhelést semmilyen egészségügy nem lenne képes ellátni, nem csak a magyar, egyik se. Akkor sajnos sokan nem kaphatnák meg a szükséges segítséget. Viszont ha eléggé lelassítják a fertőzést, hogy lassabban terjedjen el, akkor nem kap egyszerre akkora terhelést az egészségügyi ellátás, és hosszabban, de kevesebb áldozattal túl leszünk rajta.
Eddig nincs para, de napok, hetek múlva fog eldőlni hogy muzsikálunk ezen a téren. Remélem kitesz magáért a magyar, segítünk egymáson, és rendezetten, türelmesen viszonyulunk egymáshoz, mert most aztán mindannyiunknak ugyanaz az érdeke.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en most megyek "otthonrol haza", lehet, hogy meg szerencsem van, nem tudom mikor jutunk el odaig, hogy lebenitjak a legikozlekedest.
egyebkent erdekesseg, hogy 4x voltam az elmult hetekben kulonbozo reptereken es ha az emberek 1-2 %-a visel maszkot, akkor sokat mondok.
pedig azt hittem, ha valahol, akkor ott lesz hiszteria.
egyebkent erdekesseg, hogy 4x voltam az elmult hetekben kulonbozo reptereken es ha az emberek 1-2 %-a visel maszkot, akkor sokat mondok.
pedig azt hittem, ha valahol, akkor ott lesz hiszteria.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De a migránsok terjesztik a vírust, nem érted? Csak a határokat kell jobban védeni (még több kerítés), és megoldódik a helyzet.
Magyar ember nem hordozhat korona vírust, miről beszélsz?
Magyar ember nem hordozhat korona vírust, miről beszélsz?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mi a helyzet pupakok? Karantenban van mar mindenki? Mennyire vagytok tuszok? Sorhoz odafertek?
Viccet felreteve, melegszik a pite. A kormany akar mar ma kihirdetheti a veszhelyzetet, szigoritani fognak az ellenorzeseken.
Viszont ismet szanalmasan teljesitenek a vezetok, a SOTE-t nem hajlandoak bezarni, mikozben onnan indult a virus Magyarorszagon. Mar peticio is van, gyujtik az alairasokat, akinek van 1-2 perce, irja ala!
https://www.peticiok.com/oktatasi_szune ... s=67923773
Baratnom azt mondja, fogalmuk sincs mit kellene csinalni, ossze vissza tajekoztatnak, nincs megfelelo intezkedes. Ismet csak a fejvakaras megy. Miert nem lepodok meg?
Viccet felreteve, melegszik a pite. A kormany akar mar ma kihirdetheti a veszhelyzetet, szigoritani fognak az ellenorzeseken.
Viszont ismet szanalmasan teljesitenek a vezetok, a SOTE-t nem hajlandoak bezarni, mikozben onnan indult a virus Magyarorszagon. Mar peticio is van, gyujtik az alairasokat, akinek van 1-2 perce, irja ala!
https://www.peticiok.com/oktatasi_szune ... s=67923773
Baratnom azt mondja, fogalmuk sincs mit kellene csinalni, ossze vissza tajekoztatnak, nincs megfelelo intezkedes. Ismet csak a fejvakaras megy. Miert nem lepodok meg?
- csababarca
köszi szépen!Fenoo írta:
Én 3 éve kezdtem újra horgászni, akkor vizsgáztam le és akkor 32 felelet választós kérdés volt és utána 10 halfelismerés. A halfelismerés elvileg szóbeli lett volna de nálunk ugyanúgy kivetíttették a képet a halról és csak le kellet írni a nevét.
Van egy vizsgára felkészítő könyv amit ha egyszer elolvasol simán átmész. Ide kattintva le is tudod tölteni
-
csababarca írta:Igen, ez lenne az egyszerűbb, de milyen jellegű egy vizsga, ha mégis meg kellene jelenni rajta? Ilyen horogkötős technikai dolgok, meg halismeret, fajismeret, stb dolgok, gondolom.Realista24 írta:
Jo ez, csinald így. Szabalyos lesz, csak nem kell visszakeresésekre válaszolni meg horgot kötni. Fogasi naplót vezesd es tartsd be a tilalmakat.
Én 3 éve kezdtem újra horgászni, akkor vizsgáztam le és akkor 32 felelet választós kérdés volt és utána 10 halfelismerés. A halfelismerés elvileg szóbeli lett volna de nálunk ugyanúgy kivetíttették a képet a halról és csak le kellet írni a nevét.
Van egy vizsgára felkészítő könyv amit ha egyszer elolvasol simán átmész. Ide kattintva le is tudod tölteni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amennyire tudom, igen. De en mar regen mozogtam ebben a korben. Biztos van itt naprakesz hohoho.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
Igen, ez lenne az egyszerűbb, de milyen jellegű egy vizsga, ha mégis meg kellene jelenni rajta? Ilyen horogkötős technikai dolgok, meg halismeret, fajismeret, stb dolgok, gondolom.Realista24 írta:
Jo ez, csinald így. Szabalyos lesz, csak nem kell visszakeresésekre válaszolni meg horgot kötni. Fogasi naplót vezesd es tartsd be a tilalmakat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo ez, csinald így. Szabalyos lesz, csak nem kell visszakeresésekre válaszolni meg horgot kötni. Fogasi naplót vezesd es tartsd be a tilalmakat.csababarca írta: szeretnék kiváltani horgász engedélyt.
haverom bement egy helyre, majd közölték, hogy tegnap levizsgáztál, itt a pecsét, és kapta kézbe az engedélyt.
na most gondolom, nem mindig ilyen egyszerű a dolog.
ha igen, akkor egy vizsga miből áll?
Nem vagyok rutinos horgász, de szeretnék évi kb 10 alkalommal horgászni, szeretném szabályosan űzni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
igen, ezt néztem, de tavasz-ősz lenne amikor pecáznék, nyáron nem pl.revolver írta: ha csak szezonalisan pecazol, erdemes a turista jegyet kivaltanod, amit egy online vizsga utan kapsz meg 3 honapra, ezzel egy bottal horgaszhatsz. fontos, hogy evente csak egyszer lehet, szoval jol valaszd meg a kezdodatumot (pl nezd meg mikor van tilalom ahova jarnal, stb). persze napijegyet ugyanugy venni kell, de az az eves engedelynel is fennall.
azt meg nem adja ki a matek így.
ezért gondoltam hogy jobban járok az engedéllyel.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
ha csak szezonalisan pecazol, erdemes a turista jegyet kivaltanod, amit egy online vizsga utan kapsz meg 3 honapra, ezzel egy bottal horgaszhatsz. fontos, hogy evente csak egyszer lehet, szoval jol valaszd meg a kezdodatumot (pl nezd meg mikor van tilalom ahova jarnal, stb). persze napijegyet ugyanugy venni kell, de az az eves engedelynel is fennall.
- csababarca
szeretnék kiváltani horgász engedélyt.
haverom bement egy helyre, majd közölték, hogy tegnap levizsgáztál, itt a pecsét, és kapta kézbe az engedélyt.
Nem vagyok rutinos horgász, de szeretnék évi kb 10 alkalommal horgászni, szeretném szabályosan űzni.