Nem jöhetnek be az országba Olaszországból érkezők, határellenőrzés lesz/van a szlovén és osztrák határokon.lordgabi írta: Szerintem nagyobb veszélyt rejt majd a Magyarországon keresztül Romániába haza utazó vendégmunkások hada Olaszországból.
Tegnapi hivatalos információ szerint 1 regisztrált beteg van az országban.
OFF
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Re: OFF
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ukrajnában április 6-ig karantén minden egyes oktatási intézményben, óvodától kezdve. Voltak pletykák a határátkelők bezárásával kapcsolatban is, de korainak ítélték + idő-nap előtt ne uralkodjon el a pánik, mégis úgy néz ki éjféltől érvénybe lép:
Szerintem nagyobb veszélyt rejt majd a Magyarországon keresztül Romániába haza utazó vendégmunkások hada Olaszországból.Kárpátalján öt határátkelőhely zárhat be ideiglenesen, abból három a magyar-ukrán határszakaszon.
Amint arról a KISZó Online a nap folyamán már tudósított, a kormány bejelentése szerint bezárhatják a határátkelőhelyek döntő többségét, a 219-ből csupán 49 maradhat nyitva az utazók előtt. Az UA-Zakarpattya értesülése szerint megyénkben öt átkelőn zárhatja be ideiglenesen kapuit a koronavírus terjedésének megakadályozása miatt hozott kormányzati intézkedések keretében.
Eszerint a Tiszaújlak–Tiszabecs, a Mezőkaszony–Barabás és a Harangláb–Lónya átkelőkön szünetelni fog a forgalom. Emellett Szlovákia irányába Kisszelmencnél és Kisbereznánál áll le az átkelők működése.
Március 11-én, szerdán még rendesen működött valamennyi határállomás, de akár már holnap megérkezhet Kijevből az utasítás. Ha ez így lesz, Magyarország irányába csupán Asztélynál és Csapnál lehet majd átlépni az országhatárt, s értelemszerűen belépni is csak Beregsuránynál, valamint Záhonynál lesz lehetőség.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Jaja, koreai ferfi.DinhoL írta:Már volt olyan ázsiai aki duplán fertőződött, ha jól emlékszem.Sierra írta:
ez még mindig talány, mert hogy új fajta koronavírus ez, és senki nem tudja hogy fog reagálni a melegebb időre. remélhetőleg úgy, ahogy pl az influenza.
Viszont amiről sehol nem olvastam kb semmit, az az, hogy mivan ha vki megfertőződik, simán meggyógyul, az vajon később ismét elkaphatja? Vagy az immunrendszere már védi.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Már volt olyan ázsiai aki duplán fertőződött, ha jól emlékszem.Sierra írta:ez még mindig talány, mert hogy új fajta koronavírus ez, és senki nem tudja hogy fog reagálni a melegebb időre. remélhetőleg úgy, ahogy pl az influenza.'shutterisland írta: btw korabban arrol volt szo, hogy ahogy melegszik az ido, ezeknek a virusoknak annyi.
remelem valoban le is cseng aprilissal.
Viszont amiről sehol nem olvastam kb semmit, az az, hogy mivan ha vki megfertőződik, simán meggyógyul, az vajon később ismét elkaphatja? Vagy az immunrendszere már védi.
Som i Serem!
6oat
6oat
ez még mindig talány, mert hogy új fajta koronavírus ez, és senki nem tudja hogy fog reagálni a melegebb időre. remélhetőleg úgy, ahogy pl az influenza.'shutterisland írta: btw korabban arrol volt szo, hogy ahogy melegszik az ido, ezeknek a virusoknak annyi.
Ugyan, legfaszabb dolog lesz ami tortenhet.
- ateeemadrid
csgo, tf2.A kérdés mi a jó istent fogok én csinálni ha azt hozza a helyzet hogy ki se lehet majd menni otthonról. Ti ezen gondolkoztatok már?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Meg annyit se, easy peasy. Lagzi meg amugy se lesz.
Apropo melegedo ido, milyen “mokas” hogy ket-harom hete nem olvad az Antarktisz es nem eroszakoljak mrg migransok asszonyainkat. Vegre egy globalis szarsag amihez meg nem parositottak ideologiat.
Apropo melegedo ido, milyen “mokas” hogy ket-harom hete nem olvad az Antarktisz es nem eroszakoljak mrg migransok asszonyainkat. Vegre egy globalis szarsag amihez meg nem parositottak ideologiat.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2020. március 11., szerda 19:06-kor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gondolom a rip neked szolt, nem a lakodarenak.
amugy belegondolva, mennyi eskuvo, stb megy most a levesbe.
btw korabban arrol volt szo, hogy ahogy melegszik az ido, ezeknek a virusoknak annyi.
amugy belegondolva, mennyi eskuvo, stb megy most a levesbe.
btw korabban arrol volt szo, hogy ahogy melegszik az ido, ezeknek a virusoknak annyi.
Legalább, ha csak 80 főt akarsz meghívni, akkor megvan a jó érv.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Há csak nem basszameg. Mondjuk engem nem zavarna ha csak ketten lennenk.sanko. írta:ripha nem nyaron lenne az eskuvom
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Van idehaza egy rahedli melós melóFaust írta: Azaz, lehet otthon edzeni, filmezni, olvasni, kutyaval foglalkozni, ha nem nyaron lenne az eskuvom, meg orulnek is hogy ma mondtak le negy munkamat.
Már kezdtem róla megfeledkezni.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Azaz, lehet otthon edzeni, filmezni, olvasni, kutyaval foglalkozni, ha nem nyaron lenne az eskuvom, meg orulnek is hogy ma mondtak le negy munkamat.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Erre adott a gazdaság, nem kell tartani a semmittevéstől.füst írta: Nálunk bezár az iroda a napokban és onnantól kezdve itthonról dolgozok távoli asztali kapcsolaton keresztül.... a képzés amit csinálok valszeg megy a levesbe mert egyetemet nem lehet látogatni. Hát már most is elég sok fejfájással jár ez az egész, és gondolom még hetekig nem fog javulni a szitu, sőt. A kérdés mi a jó istent fogok én csinálni ha azt hozza a helyzet hogy ki se lehet majd menni otthonról. Ti ezen gondolkoztatok már?
Emberekkel sem sűrűn találkozni.
Meg aztán akad még pia kaja egyebek elvan a gyerek, ha játszik. egyébként sem árt némi regeneráció a testnek.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
call of duty mobilefüst írta: Nálunk bezár az iroda a napokban és onnantól kezdve itthonról dolgozok távoli asztali kapcsolaton keresztül.... a képzés amit csinálok valszeg megy a levesbe mert egyetemet nem lehet látogatni. Hát már most is elég sok fejfájással jár ez az egész, és gondolom még hetekig nem fog javulni a szitu, sőt. A kérdés mi a jó istent fogok én csinálni ha azt hozza a helyzet hogy ki se lehet majd menni otthonról. Ti ezen gondolkoztatok már?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kormanyzati szinten szerintem eddig ezt peldaertekuen kezelik. Fletoekkal mar tombolna az anarchia.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálunk bezár az iroda a napokban és onnantól kezdve itthonról dolgozok távoli asztali kapcsolaton keresztül.... a képzés amit csinálok valszeg megy a levesbe mert egyetemet nem lehet látogatni. Hát már most is elég sok fejfájással jár ez az egész, és gondolom még hetekig nem fog javulni a szitu, sőt. A kérdés mi a jó istent fogok én csinálni ha azt hozza a helyzet hogy ki se lehet majd menni otthonról. Ti ezen gondolkoztatok már?