Bajnokok Ligája
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Ez a nagy iram nem biztos, hogy fekszik az Atleticonak. Ennyire nem technikásak, hogy ilyen tempó mellet pontosak legyenek.
Jobban tennék ha lassítanák a játékot, akkor le tudják parkolni a buszt
Jobban tennék ha lassítanák a játékot, akkor le tudják parkolni a buszt
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
azt hiszi héber a Salah, és nyomni kell a végén a H-betűt.dzsi91 írta: Knézy miért hivja száláknak szalaht
engem is idegesít hogy harácsol.
iram jó amúgy, mi ennyi sprintet mint ez a két csapat 15 perc alatt letolt, 90 perc alatt nem szoktunk.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en el is feledkeztem a meccsekrol, ezt a bl szezont mar elengedtem.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hakimi zseniális védekezése, 1:0 a PSG-nek
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Knézy miért hivja száláknak szalaht
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- babaking
Kb felkészülési meccs színvonal volt. Iram sem volt. Olyan nagy. Valencia próbálkozott Atlanta lazára vette.Remy írta:Egy 7 gólos meccsel mi volt a probléma semleges nézőként? (nem láttam)babaking írta: Pool meccs már most jobb mint tegnap a Valencia
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Egy gólt kell rúgjanak és akkor továbbmennek. Nem úgy nézki,hogy kihúzzák kapott gól kélkül de 2-3at biztos nem kapnak.ikelemen5 írta: Miért nincs MBappe?
Mondanám, hogy az atleticot is odaszegezik, és nem sokáig húzzak, de ismerjük őket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy 7 gólos meccsel mi volt a probléma semleges nézőként? (nem láttam)babaking írta: Pool meccs már most jobb mint tegnap a Valencia
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Beteg, még koronavírusra is tesztelték, de nem az a baja.ikelemen5 írta: Miért nincs MBappe?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Miért nincs MBappe?
Mondanám, hogy az atleticot is odaszegezik, és nem sokáig húzzak, de ismerjük őket.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- dzsi91
Én nézem. Vírus ide vagy oda a poolnak vesznie kell.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nézi valaki?
A Dortmundot eddig eléggé odaszegezik a kapuhoz, sokáig nem fogják húzni ahogy nézem.
A Dortmundot eddig eléggé odaszegezik a kapuhoz, sokáig nem fogják húzni ahogy nézem.
- babaking
Pool meccs már most jobb mint tegnap a Valencia
Nekem nem kéne, mert ahogy mondtam ők mennek sípszóig, de ez a bizonytalanabb játékos. Lehet egy meccsen egy lehetősége van, ami döntő és elszabja.kiserik írta:Wernert annyira nem követem, de van ilyen arc nálunk is... a lelátón... néha a padon...Kerlon írta:
Adok-kapok fociba pont jó az ilyen arc, darál, eszetlenül megy előre, aztán a sok próbálkozásból csak összejön neki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Wernert annyira nem követem, de van ilyen arc nálunk is... a lelátón... néha a padon...Kerlon írta:Adok-kapok fociba pont jó az ilyen arc, darál, eszetlenül megy előre, aztán a sok próbálkozásból csak összejön neki.ziro4vr írta: Azért ez a Nagelsman nem rossz edző, elég jó volt ez a felállás.
Werner viszont nem győzött meg, gyenge 1v1, rossz döntések, sztem Liverpoolba is kevés lenne.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- babaking
Valencia meccsen olyan hangulatom volt mint egy nyári felkészülési meccsen. Színvonal is hasonló volt.
Adok-kapok fociba pont jó az ilyen arc, darál, eszetlenül megy előre, aztán a sok próbálkozásból csak összejön neki.ziro4vr írta: Azért ez a Nagelsman nem rossz edző, elég jó volt ez a felállás.
Werner viszont nem győzött meg, gyenge 1v1, rossz döntések, sztem Liverpoolba is kevés lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért ez a Nagelsman nem rossz edző, elég jó volt ez a felállás.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Lehet, mert a zárt kapuknak nem sok értelme van, ha a szurkolók összegyűlnek a stadion előtt, mint tegnap Valenciaban.ikelemen5 írta:Szerintem is törlés, elhalasztás lesz ebből.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem is törlés, elhalasztás lesz ebből.
Csak a labdarúgást húzzak ennyire, a jégkorong bajnokságait például már felfüggesztettek több országban.
Mondjuk abban nincs akkora pénz.
Csak a labdarúgást húzzak ennyire, a jégkorong bajnokságait például már felfüggesztettek több országban.
Mondjuk abban nincs akkora pénz.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”