Spanyol bajnokság
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Spanyol bajnokság
Vagy legyen az a csapat idén a bajnok aki már nyert veretlenül bajnokságot
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Amúgy, ha ma lefújják a bajnokságot, akkor az első kettő között döntsön az egymás elleni eredmény
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nemtudtam énse. :O Hát akkor nincsismiről beszélni Egy ujabb fegyver a tarsolyomban ezaz info.Realista24 írta:Amúgy dzsi, ha már mindig olyan sokat lovagolsz az Aranykupa témán, azt tudtad, hogy 1932-ben veretlenül lett bajnok a Real? Egyedüli spanyol csapat a történelem sorándzsi91 írta:
Gyerek minden héten szerdán megveszi a Képes Sportot vagy mit, és abban volt országonként, hogy kinek sikerült. Én nem vágtam.
Kérdés vajon barszáék elismerik-e ,hogy létezett a football 2009 előtt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hm, megnézem este a KS-t, hogy én voltam a vak vagy ők hagyták le___Samy___ írta:hatharomAthletic Club, 1929/30
18 meccs / 12 győzelem, 6 döntetlen / 63 lőtt - 28 kapott gól
A spanyol bajnokság története során az Athletic volt az első csapat, amely veretlen szezont produkált. Statisztikájuk nem olyan lenyűgöző, mint a Prestoné, de ettől még történelmet írtak. Az új kiírás első meccsén egyből zakóba futottak.
Real Madrid, 1931/32
18 meccs / 10 győzelem, 8 döntetlen / 37 lőtt - 15 kapott gól
Mindössze két évre az Atheletic Club sikere után a királyi gárda aktuális csapata is bevonult a történelembe. Bár veretlenül hozták le a kiírást, a statok annyira nem kiemelkedőek, ettől függetlenül persze jár a tisztelet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
mondjuk 18 meccsen nem vészes összehozni.
Illetve mondhatjuk, hogy a Bilbaoiak baszkok, és akkor mi voltunk az elsö spanyolok
(mint ahogy katalánéknál is mendnki sajátnevelés )
Illetve mondhatjuk, hogy a Bilbaoiak baszkok, és akkor mi voltunk az elsö spanyolok
(mint ahogy katalánéknál is mendnki sajátnevelés )
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ___Samy___
hatharomAthletic Club, 1929/30
18 meccs / 12 győzelem, 6 döntetlen / 63 lőtt - 28 kapott gól
A spanyol bajnokság története során az Athletic volt az első csapat, amely veretlen szezont produkált. Statisztikájuk nem olyan lenyűgöző, mint a Prestoné, de ettől még történelmet írtak. Az új kiírás első meccsén egyből zakóba futottak.
Real Madrid, 1931/32
18 meccs / 10 győzelem, 8 döntetlen / 37 lőtt - 15 kapott gól
Mindössze két évre az Atheletic Club sikere után a királyi gárda aktuális csapata is bevonult a történelembe. Bár veretlenül hozták le a kiírást, a statok annyira nem kiemelkedőek, ettől függetlenül persze jár a tisztelet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy dzsi, ha már mindig olyan sokat lovagolsz az Aranykupa témán, azt tudtad, hogy 1932-ben veretlenül lett bajnok a Real? Egyedüli spanyol csapat a történelem sorándzsi91 írta:
Gyerek minden héten szerdán megveszi a Képes Sportot vagy mit, és abban volt országonként, hogy kinek sikerült. Én nem vágtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Eibar elleni meccsünket megvárják és péntek este 11kor eredményhirtedésKAG írta:Lezárják igy ahogy van es nyertest hirdetnek.Realista24 írta: Holnap ülésezik a szövetség meg a liga a hátralévő fordulókról. Esélyes az off.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Lezárják igy ahogy van es nyertest hirdetnek.Realista24 írta: Holnap ülésezik a szövetség meg a liga a hátralévő fordulókról. Esélyes az off.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Holnap ülésezik a szövetség meg a liga a hátralévő fordulókról. Esélyes az off.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mallorca meg jó lenne ha a barca ellen is villantana ha már ellenünk rajok voltak.Toti írta: Eibar ma este bajnokit jatszik a sociedaddal,penteken meg jonnek hozzank. Ha igy sem tudunk gyozni es megverni egy faradt,heten mar egyszer jatszo kiscsapat eibart otthon ugy hogy mi rapihenunk a meccsre akkor le lehet huzni az egeszet a retyon.
Vasárnap meg sevillai derbi, annyira adná magát egy betis zakó miután ellenünk végig szántották a pályát.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jó de pénteken már nem lesz meccs.Toti írta: Eibar ma este bajnokit jatszik a sociedaddal,penteken meg jonnek hozzank. Ha igy sem tudunk gyozni es megverni egy faradt,heten mar egyszer jatszo kiscsapat eibart otthon ugy hogy mi rapihenunk a meccsre akkor le lehet huzni az egeszet a retyon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Eibar ma este bajnokit jatszik a sociedaddal,penteken meg jonnek hozzank. Ha igy sem tudunk gyozni es megverni egy faradt,heten mar egyszer jatszo kiscsapat eibart otthon ugy hogy mi rapihenunk a meccsre akkor le lehet huzni az egeszet a retyon.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ez már korábban is jellemezte a ZZ csapatot. Alsóházi csapatok ellen ezek a mindent megnyert emberkék nem teszik oda magukat. Tegnap is olyan pontatlan volt a nagy része, amilyet ritkán látni. Amikor elég erős volt a pad és a BL miatt megkapták a bajnokikat, akkor bajnokok is lettünk.Rabiosa írta: Három idegenbeli vereség, Mallorca (18.), Levante (13.) és Betis (12.). Négy hazai döntetlen Valladolid, Betis, Bilbao, Celta Vigo. közülük a 10. helyezett Bilbao áll legelőrébb.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Három idegenbeli vereség, Mallorca (18.), Levante (13.) és Betis (12.). Négy hazai döntetlen Valladolid, Betis, Bilbao, Celta Vigo. közülük a 10. helyezett Bilbao áll legelőrébb.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Kőkemény rasszizmus. Az indián fojtogatja a kínait miközben senki nem játszik az afroval.Toti írta: ez mi ez?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
poronty írta: https://streamja.com/akkLW
Lőtt egy másodikat is tiziből, amivel meg is nyerték a meccset. Kíváncsi vagyok nyáron kap-e esélyt a bizonyításra vagy elküldjük megint.
Most akartam írni, Óscar, a fullgyenge, kiesőjelölt Leganesnél, 2 gólpassz, 7 gól.
Ödegaard a szárnyaló Sociedadban - 4 gól, 5 gólpassz.
Mindkettő 21 éves, természetesen kölcsönben, tőlünk.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Dede lásd lentebb. Viszont ermészetesen az állítás ilyen formában isigaz, sőt objektívebben meg lehet állapítani, hogy a labda mozgott a kéz felé (is)illgner írta:Nem arra gondoltál, hogy még mozgott is a labda felé a kéz?babaking írta: Sima tizi. Még mozgott is a kéz felé a labda.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.