Bajnokok Ligája
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
ritka szar vesztesek. 3at lőttek idegenben még mennyi focit kellett volna tolniuk.
amit a bajnokságban csinálnak az kemény. de továbbra is tartom hogy csalóka. jött szembe 1 csapat ami nem feküdt le nekik taktikailag és oda vissza bukó volt. mérhetetlenül túlhypeoltak.
amit a bajnokságban csinálnak az kemény. de továbbra is tartom hogy csalóka. jött szembe 1 csapat ami nem feküdt le nekik taktikailag és oda vissza bukó volt. mérhetetlenül túlhypeoltak.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen, ezt tartom én is.
BTW, Oblak amúgy brutál kapus.
Egyértelműen Nnr1
Nem is nagyon emlékszem olyan megingásra tőle, mint amiket néha Ter Stegen vagy TBO hoz.
BTW, Oblak amúgy brutál kapus.
Egyértelműen Nnr1
Nem is nagyon emlékszem olyan megingásra tőle, mint amiket néha Ter Stegen vagy TBO hoz.
ZIDANE
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szerintem is, mert az az egy hiba hozta vissza az Atleticót a meccsbe. A túloldalon viszon Oblak brutálisan fogottRealista24 írta: Amúgy Allisonnal ez meglett volna szerintem nekik.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy Allisonnal ez meglett volna szerintem nekik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Cseszheted, mert rengetegen úgy vannak, h szerencse kérdése az egész BL. Lehet h épp tovabbjutottunk, de mi van, ha mas csapat ellen meg kiestunk volna? Nem egy ilyenbe futottam mar bele.M1Ö írta:Igen, de már rájuk lett aggatva. Ezért írtam, amit. Nagyon jó focit játszanak, azt nem lehet vitatni, de mentálisan szétestek tegnap. Meg mondjuk okos volt az Atléti, hogy kifárasztotta őket. Úgyhogy ezért gondolkodhatna el a sok károgó, hogy mit is vitt véghez a Real. Mert ezt a Pool-t pl, többe nézik, mint a triplázó Realt.Realista24 írta:Korszakos egy címvédéssel lehetett volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Iden azert erdekes lehet a tovabbjutok nevsora. Mas kerdes, hogy valoszinuleg lefujjak a bulit idenre mindenhol
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem is mentálisan, hanem fizikálisan - mondjuk a cseréken kívül az Atletico játékosok is. A végén lépni nem tudtak. Már Llorentére sem tudtak kilépni. Bár amilyen iramot toltak 90 percig nem csodálom. Brutál volt, és igazából jól tolták, élmény volt nézni.M1Ö írta:Igen, de már rájuk lett aggatva. Ezért írtam, amit. Nagyon jó focit játszanak, azt nem lehet vitatni, de mentálisan szétestek tegnap. Meg mondjuk okos volt az Atléti, hogy kifárasztotta őket. Úgyhogy ezért gondolkodhatna el a sok károgó, hogy mit is vitt véghez a Real. Mert ezt a Pool-t pl, többe nézik, mint a triplázó Realt.Realista24 írta:Korszakos egy címvédéssel lehetett volna.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Igen, de már rájuk lett aggatva. Ezért írtam, amit. Nagyon jó focit játszanak, azt nem lehet vitatni, de mentálisan szétestek tegnap. Meg mondjuk okos volt az Atléti, hogy kifárasztotta őket. Úgyhogy ezért gondolkodhatna el a sok károgó, hogy mit is vitt véghez a Real. Mert ezt a Pool-t pl, többe nézik, mint a triplázó Realt.Realista24 írta:Korszakos egy címvédéssel lehetett volna.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Fúú de örültem hogy kicsapták a Poolt tegnap.
Az a Henderson is olyan egy nagyképű visszataszító egy játékos.Közben meg egy favágó szinte.
A Virgil nem sírt azóta semmit esetleg?
Nagyképű bagázs.
A PSG meg szimplán fogyatékosok klubbja.Tegnap úgy örültek a továbbjutásnak mintha megnyerték volna a BL-elt.
Közben meg majd csak most jönne a java,bár szerintem nem lesz befejezve a sorozat.
Az a Henderson is olyan egy nagyképű visszataszító egy játékos.Közben meg egy favágó szinte.
A Virgil nem sírt azóta semmit esetleg?
Nagyképű bagázs.
A PSG meg szimplán fogyatékosok klubbja.Tegnap úgy örültek a továbbjutásnak mintha megnyerték volna a BL-elt.
Közben meg majd csak most jönne a java,bár szerintem nem lesz befejezve a sorozat.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Klopp: " Nem értem egyébként, hogy ilyen minőségi játékosokkal miért ilyen futballt játszanak – futballozhatnának szépen is, de mélyen visszahúzódnak és várnak a kontrára."
Nekem már lassan fétis de imádom mikor az atleti nem ellenünk játszik és az ilyen nagypofájú janikat kiüti mint Klopp vagy a bayern na meg a barca kétszer.
Kövezzetek meg de lassan bl-t érdemelnek.
Nekem már lassan fétis de imádom mikor az atleti nem ellenünk játszik és az ilyen nagypofájú janikat kiüti mint Klopp vagy a bayern na meg a barca kétszer.
Kövezzetek meg de lassan bl-t érdemelnek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Korszakos egy címvédéssel lehetett volna.M1Ö írta: Amúgy meg ha már korszakos csapat... Egy kapushiba után, Llorrente első góljánál, úgy megzuhant a Pool, hogy öröm volt nézni. Mi meg ha szar volt a levesbe, akkor is megcsináltuk. Úgyhogy elmehet a 'csába az összes Kassaizó, uefa-zó majom a francba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Amúgy meg ha már korszakos csapat... Egy kapushiba után, Llorrente első góljánál, úgy megzuhant a Pool, hogy öröm volt nézni. Mi meg ha szar volt a levesbe, akkor is megcsináltuk. Úgyhogy elmehet a 'csába az összes Kassaizó, uefa-zó majom a francba.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://twitter.com/nocontextfooty/stat ... 91618?s=20
Costa hülyebarom
Costa hülyebarom
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
létezik hasonló pool fan oldal, mint a miénk? csak mert amit kidobott a google enyhén szólva sem friss
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Castilla elverte őket.Süti írta:Spot on. Korszakos Liverpool, mi? És mégis olyan arroganciával nyomták tegnap is, mintha legalábbis tényleg három szinttel mindenki felett állnának.dzsi91 írta: “Morata klasszis módjára fejezi be a támadást” -knézy
Korszakos poolbol gyorsan lett egy 100 év után bajnok pool.
2014-15-16-17ben kellett csak átbírkózzuk magunkat a prime matracon.
Bl győzelem után még a döntőbe jutás is kihívás nemhogy megnyerni...
Le a kalappal a matrac előtt, jól beárazták ezt a túlfújt társaságot.
Egyébként azt sose gondoltam volna, hogy Klopp alatt egyszer ilyen nagyképű csapat lesz. 1 BL meg 1 PL után... Meg lehet nézni ZZ-t, zongorázni a különbséget.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Spot on. Korszakos Liverpool, mi? És mégis olyan arroganciával nyomták tegnap is, mintha legalábbis tényleg három szinttel mindenki felett állnának.dzsi91 írta: “Morata klasszis módjára fejezi be a támadást” -knézy
Korszakos poolbol gyorsan lett egy 100 év után bajnok pool.
2014-15-16-17ben kellett csak átbírkózzuk magunkat a prime matracon.
Bl győzelem után még a döntőbe jutás is kihívás nemhogy megnyerni...
Le a kalappal a matrac előtt, jól beárazták ezt a túlfújt társaságot.
Egyébként azt sose gondoltam volna, hogy Klopp alatt egyszer ilyen nagyképű csapat lesz. 1 BL meg 1 PL után... Meg lehet nézni ZZ-t, zongorázni a különbséget.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- M1Ö
Nézzézek meg az instasztori live-ját. Hát nem tudom, hirtelen nem az jutott eszembe, hogy huuu de jó fej. És ami még szomorúbb Keylor is asszisztál a hülyeséghez.petiamadridista írta: Mbappé gyerek is sokszor mond érdekeseket egyébként.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
sanko. írta:csak haaland esetében ha nagyon - nagyon keresünk mentséget, talán a kora az lehet, fejébe szállt a dicsőség. de emezek?petiamadridista írta: Tehát a Haaland gyerek is egy csicskaszar.
Meg amazok is.
Ajjj.
Hát abban a csapatban a kreténség meg alap.
Felvételi követelmény.
Neymar, Icardi, korábban Ibra, David Luis.
Ott így szelektálnak. Mbappé gyerek is sokszor mond érdekeseket egyébként.
Nem tudom. Biztos voltak hasonló dolgok Raúlék idejében de én nem nagyon emlékszem.
Vagy csak nem volt ennyi közösségi site. Sőt nagyon internet se.
Ismeritek a mondást, az fb előtt csak anyádék tudták hogy hülye vagy....
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
csak haaland esetében ha nagyon - nagyon keresünk mentséget, talán a kora az lehet, fejébe szállt a dicsőség. de emezek?petiamadridista írta: Tehát a Haaland gyerek is egy csicskaszar.
Meg amazok is.
Ajjj.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Tehát a Haaland gyerek is egy csicskaszar.
Meg amazok is.
Ajjj.
Meg amazok is.
Ajjj.