C megy parizsba, ott is nyer egy bajnokságot+ kupát Mbappe meg jön ideEl Sie7e írta: CR-t eladhatja a juve a jelenlegi pénzügyi helyzet miatt mert nem képesek a jövőben kigazdálkodni a fizetését
70 M euró lehet az ára
csak vissza kéne hozni
Cristiano Ronaldo
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remy írta: Jovic + Marcelora becserelnem.
Amúfy fun fakt, hogy hasznosabb is lenne, mint a kettő játékos együttvéve.
De annyira nem, hogy fizessünk neki évente 30-35 millió eurót, vagy mennyit kérne most.
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jovic + Marcelora becserelnem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
Meg mindig magasan a leggolerosebb tamadonk lenne.El Sie7e írta: CR-t eladhatja a juve a jelenlegi pénzügyi helyzet miatt mert nem képesek a jövőben kigazdálkodni a fizetését
70 M euró lehet az ára
csak vissza kéne hozni
Ennek ellenere en mar nem hoznam vissza.
Jövőbe kell tekinteni. Cr mar nagyon a múlt.
ZIDANE
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
CR-t eladhatja a juve a jelenlegi pénzügyi helyzet miatt mert nem képesek a jövőben kigazdálkodni a fizetését
70 M euró lehet az ára
csak vissza kéne hozni
70 M euró lehet az ára
csak vissza kéne hozni
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
https://www.marca.com/en/football/inter ... b4600.html
Marca indított szavazást, hogy ki a legjobb kecske. Vannak érdekes eredmények eddig, de néhány helyen igazán már csak az dönt, hogy kinek ki a szimpatikusabb.
Marca indított szavazást, hogy ki a legjobb kecske. Vannak érdekes eredmények eddig, de néhány helyen igazán már csak az dönt, hogy kinek ki a szimpatikusabb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cristiano Ronaldo wants to leave Juventus as Paris Saint-Germain and Manchester United circle, according to Diario GOL.
The report claims Ronaldo has an offer from Ligue 1 champions PSG, who want to partner the five-time Ballon d'Or winner with Kylian Mbappe.
The report claims Ronaldo has an offer from Ligue 1 champions PSG, who want to partner the five-time Ballon d'Or winner with Kylian Mbappe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Én is olvastam ma több helyen. Valószínű hogy igaz. Legenda.KAG írta: Most olvastam, hogy cr hotelek korhazkent üzemelnek majd es h C fizeti staff-ot saját zsebből.
Ha igaz, akkor le a kalappal.
- KAG
Most olvastam, hogy cr hotelek korhazkent üzemelnek majd es h C fizeti staff-ot saját zsebből.
ZIDANE
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Azóta már írt O is a helyzetről egy szépet de nem masolom be ide mert gondolom senkit se érdekel.Bencze írta: Messi legfrissebb postjaban meg gyerekruhakat arul.
Offtopic de milyen vicces, hogy a sok #traveladdictbol #stayathome lett
Som i Serem!
6oat
6oat
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ekkora pojácát.Realista24 írta: Pogba
https://twitter.com/paulpogba/status/12 ... 44960?s=20
vs
CR
https://twitter.com/Cristiano/status/12 ... 96192?s=20
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Messi legfrissebb postjaban meg gyerekruhakat arul.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pogba
vs
CR
vs
CR
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
TrollRealista24 írta: https://twitter.com/nocontextfooty/stat ... 38592?s=09
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyreszt szerintem sokkal kevesebb szabadrugasunk van veszelyes helyrol a tamadoharmad totymorgese es impotenciaja miatt, masreszt ami van, azt Ramos a sorfalba kuldi.Santi írta: A szabadrúgás részhez: Emlékszem, hogy mennyit panaszkodtunk itt a fórumon is, hogy lőjje már valaki más, mert rengeteg CR szabad ment a sorfalba, most csak hasraütök, de lőtt kb 40-ből 1 gólt.
A lényeg, hogy már nincs CR, de valahogy mégsem jönnek azok a szabadrúgás gólok mástól sem. Nem is tudom mennyi gólt lőttünk idén szabadrúgásból, most hirtelen egy se ugrik be.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A szabadrúgás részhez: Emlékszem, hogy mennyit panaszkodtunk itt a fórumon is, hogy lőjje már valaki más, mert rengeteg CR szabad ment a sorfalba, most csak hasraütök, de lőtt kb 40-ből 1 gólt.
A lényeg, hogy már nincs CR, de valahogy mégsem jönnek azok a szabadrúgás gólok mástól sem. Nem is tudom mennyi gólt lőttünk idén szabadrúgásból, most hirtelen egy se ugrik be.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Én se tartom ezt aládolgozásnak a szó szoros értelmében. CR 90 percig kereste a lehetőséget a gólszerzésre, nyilvánvaló volt, hogy őt keresték a többiek. Tiziket nagyon jól lőtte, nem lett volna értelme átadni másnak. A szabadrúgás talán az egyetlen, ahol alá lett dolgozva, de látván Ramos szabadrúgás skilljét, visszasírom. (Meg néha le lehetett volna cserélni, pihentetni...)Realista24 írta:9 év alatt a klub gólcsúcstartója lett. Ezt anélkül, hogy aládolgoztunk volna, nem érhette volna el. Értsd úgy, hogy szabadrúgások, büntetők, stb.stb.kiserik írta:
Már nem engedte szerkeszteni:
Sajnos hibás következtetés ez az aládolgozás. Amíg CR itt volt, átlagban mindenki ugyan azokat a számokat hozta, mint manapság (ugye Ramos lövés száma megnőtt a tizik, szabadok miatt és Karim kapcsolt rá, de ő is csak keveset, hozott már ilyen számokat CR mellett is 15/16-ban). Csapatként sem próbálkozunk többet. Hiányzik az az 5-8 lövés meccsenként. Ez nem aládolgozás volt. Ez a CR faktor volt. Kapott egy labdát, megtolta, lőtte. Egy beadásnál nem hátrált, hanem egyenesen nekirohant a labdának, hogy az övé legyen. Ma kap valaki egy labdát, megtolja, passzolja. Egy beadásnál inkább nézzük a lepattanót, meg várjuk, hogy rontson a védő.
119 gólpasszt is kiosztott CR az itt tartózkodása alatt.
Nagyon hiányzik ő, de előtte se nagyon volt ilyen jellegű játékosunk és ezután se lesz.
Persze ez nem azt jelenti, hogy csak ő miatta működött ez a dolog, mert a többi zseni is tette a magáét a pályán és valszeg, ha nincs egy Marcelonk és egy Benzemánk, akkor nem lett volna ilyen az utóbbi évtized.
Minden pillanatáért hálás vagyok ennek a csapatnak, végképp a 2006-10 közötti időszak után.
Persze, ez így van, csak sokan túlmisztifikálják ezt az aládolgozást (ugye hallottunk olyat nem egyszer, hogy rá voltak kijátszva támadások meg neki kellett hogy passzoljon mindenki). Ezek a statok (tizi, szabadrúgás) megmaradtak, csak átkerültek máshoz. A kezdeti beszélgetés abból indult, hogy mennyire hiányzik egy olyan játékos a csapatból, aki nem teszi veszi, hanem megkapja és lövi. Kellenének a direkt támadók.Realista24 írta:9 év alatt a klub gólcsúcstartója lett. Ezt anélkül, hogy aládolgoztunk volna, nem érhette volna el. Értsd úgy, hogy szabadrúgások, büntetők, stb.stb.kiserik írta:
Már nem engedte szerkeszteni:
Sajnos hibás következtetés ez az aládolgozás. Amíg CR itt volt, átlagban mindenki ugyan azokat a számokat hozta, mint manapság (ugye Ramos lövés száma megnőtt a tizik, szabadok miatt és Karim kapcsolt rá, de ő is csak keveset, hozott már ilyen számokat CR mellett is 15/16-ban). Csapatként sem próbálkozunk többet. Hiányzik az az 5-8 lövés meccsenként. Ez nem aládolgozás volt. Ez a CR faktor volt. Kapott egy labdát, megtolta, lőtte. Egy beadásnál nem hátrált, hanem egyenesen nekirohant a labdának, hogy az övé legyen. Ma kap valaki egy labdát, megtolja, passzolja. Egy beadásnál inkább nézzük a lepattanót, meg várjuk, hogy rontson a védő.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???