bar gondolom ezek utan nem szivesen utaznal veluk.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 15., vasárnap 20:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 20:25
Most mi olyan bonyolult? Utaltál, van a neveden repjegy, vissza is fogja igényelni. Lenyúlja a pénzed, meg vissza is kapja._Bushido_ írta:kodo írta: Szamlat adott arrol az 50rol?![]()
sose adott. senkinek se.
ha adott volna, lehetne perelni, tudom. én is gondolkodtam rajta.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. március 15., vasárnap 20:21
Költői kérdés volt._Bushido_ írta:kodo írta: Szamlat adott arrol az 50rol?![]()
sose adott. senkinek se.
ha adott volna, lehetne perelni, tudom. én is gondolkodtam rajta.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. március 15., vasárnap 20:20
kodo írta: Szamlat adott arrol az 50rol?
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. március 15., vasárnap 20:18
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. március 15., vasárnap 20:06
én is, nagyon!Realista24 írta: Kíváncsi lennék mi van a hülye haverjaiddal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 18:30
Hívd fel a bookingot, nagyon normális volt velem anno az ügyintéző.Seraf írta: és azóta már jött az email az összeggel és tényleg az odautat is visszaadják![]()
bár a bookingnál is hasonlóképp ment volna, azok nem elég, hogy nem reagáltak 5nap után se, tegnap küldték a mailt, hogy a szállás megjelölt "no show"-ként és, hogy megerősíteném-e így írtam nekik, hogy nem elég, hogy behúzzák mind a 60ezret, de még jutalékot se akarnak fizetni? hát azért a fasznak is van vége én meg nem erősitemaztán hogyhogy nem jött egy email fél órán belül, hogy kapcsolatba léptek a szállással és sajnos nem tudnak eltekinteni a teljes összegtől
ez most nem tudom, hogy az 5nappal ezelőttire volt válasz vagy nettó fél óra alatt kapcsolatba léptek a szállással és kaptak választ, mindkettő verzió kellemetlen.
na de a -30 sokkal jobban hangzik mint a -80, köszi még egyszer az infót wolves![]()
HozzászólásSzerző: Seraf » 2020. március 15., vasárnap 18:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 18:09
Na, szuper, remélem mindenki így jár végül.wolves004 írta: Huhhh,szerencsére rendeződik minden, nem lesz bukó anyagilag ez a madridi "kiruccanás". Jött a levél,hogy törölték ingyen a foglalásomat,ami elvileg nem volt az, de a helyzetre való tekintetre gondolom nem volt más választásuk. Repjegy ára is visszajön. Már csak az kell,hogy minél hamarabb lecsengjen ez az egész,minden visszaálljon a régi kerékvágásba és akkor lehet szerzenem egy őszi kiruccanást.Csak az a k.rva repjegy volt nagyon jó árban!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wolves004 » 2020. március 15., vasárnap 17:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 17:40
Az a wizzair egyelőre. Ők első körben mondták hogy nem fér bele ez nekikSeraf írta:éreztem énRealista24 írta: Ja, nem neked szólthanem a 18 okosnak. Jobbulast neki
Szarul idozitettem, sorryka![]()
![]()
amúgy egy laza 30perc "sorbanállás" után nettó 2perc alatt lejátszottam a Ryanairrel chaten, hogy refundolják a repjegyet(eket) írtam, hogy megértem, hogy a péntekivel nincs mit tenni, de a visszautat esetleg lehet-e offolni, írta, hogy refundolni tudja nekem ha gondolom, mondtam, hogy az fasza lenne erre kérdezte, hogy BOTH flights both passengers? hát mondom ha lehet az még faszábbírta, hogy oké 7 munkanapon belül a kártyán lesz a pénz, hát ha kajak refundolják még az odautat is akkor ez egy nagy pacsi a világ legutáltabb fapados légitársaságának
![]()
HozzászólásSzerző: Seraf » 2020. március 15., vasárnap 17:11
éreztem énRealista24 írta: Ja, nem neked szólthanem a 18 okosnak. Jobbulast neki
Szarul idozitettem, sorryka![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 12:33
Wizz ugyanez.wolves004 írta: Akik holnaptól utaztak volna spanyolba vagy spanyolból ryanairrel,azok kérhetik vagy a teljes visszatérítést is akar. Emailben lesznek ertesitve a lehetőségekről
HozzászólásSzerző: wolves004 » 2020. március 15., vasárnap 12:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 11:57
Ja, nem neked szóltSeraf írta:köszi az infókatwolves004 írta:
Szia!
Mi jövő hétvégén utaztunk volna,szintén a Ryanair-el. Beszéltem velük chaten és nekem azt írták,hogy nem kell most random időpontra áttetetnem a jegyet,elég lesz mondjuk szeptemberben is. Direkt így rákérdeztem. Ha nem voltál becsekkolva a tegnapi járatra, akkor szerintem vedd fel velük a kapcsolatot chaten, hátha az odautat se bukod el. Vagy ha be is voltál,akkor is vedd fel, hátha. Én most azt várom, hogy bejelentsék,hogy a szállodákat is bezárják, mert akkor írok a hotelnek,hogy akkor most már vissza is lehet utalni a pénzt,mert zárva lesztek mindenképpen.![]()
nekem 1 "hülye" haverom van aki ezt kapta nászajándékba, ő köszöni jól van bár meghúzta a combját a csütörtöki edzésenRealista24 írta:Kíváncsi lennék mi van a hülye haverjaiddal.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 15., vasárnap 11:52
HozzászólásSzerző: Seraf » 2020. március 15., vasárnap 11:47
köszi az infókatwolves004 írta:Szia!Seraf írta: na szóval... a Ryanair délután 3kor bejelentette h ingyenes az átfoglalás innentől... természetesen 7 körül láttam a hírt (a "gépünk" 16:20kor indult) szóval a vissza járatot még át tudom foglalni... a kérdésem, hogy az őszi válogatott szünet mindig kb ugyanakkor van, az fix időpont szokott lenni vagy ugyanaz plusz minusz 2 hét? mert érzem, hogy most átfoglalom valami random őszi időpontra és akkor meg fix valami elbaszott válogatott szünet lesz![]()
Mi jövő hétvégén utaztunk volna,szintén a Ryanair-el. Beszéltem velük chaten és nekem azt írták,hogy nem kell most random időpontra áttetetnem a jegyet,elég lesz mondjuk szeptemberben is. Direkt így rákérdeztem. Ha nem voltál becsekkolva a tegnapi járatra, akkor szerintem vedd fel velük a kapcsolatot chaten, hátha az odautat se bukod el. Vagy ha be is voltál,akkor is vedd fel, hátha. Én most azt várom, hogy bejelentsék,hogy a szállodákat is bezárják, mert akkor írok a hotelnek,hogy akkor most már vissza is lehet utalni a pénzt,mert zárva lesztek mindenképpen.
nekem 1 "hülye" haverom van aki ezt kapta nászajándékba, ő köszöni jól van bár meghúzta a combját a csütörtöki edzésenRealista24 írta:Kíváncsi lennék mi van a hülye haverjaiddal.
HozzászólásSzerző: wolves004 » 2020. március 15., vasárnap 11:09
Írtam is már a szállásnak megint, meg az oldalnak,amin keresztül foglaltam.Realista24 írta:A szálloda zár már bejelentésre került, nem?wolves004 írta:
Szia!
Mi jövő hétvégén utaztunk volna,szintén a Ryanair-el. Beszéltem velük chaten és nekem azt írták,hogy nem kell most random időpontra áttetetnem a jegyet,elég lesz mondjuk szeptemberben is. Direkt így rákérdeztem. Ha nem voltál becsekkolva a tegnapi járatra, akkor szerintem vedd fel velük a kapcsolatot chaten, hátha az odautat se bukod el. Vagy ha be is voltál,akkor is vedd fel, hátha. Én most azt várom, hogy bejelentsék,hogy a szállodákat is bezárják, mert akkor írok a hotelnek,hogy akkor most már vissza is lehet utalni a pénzt,mert zárva lesztek mindenképpen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 9:36
A szálloda zár már bejelentésre került, nem?wolves004 írta:Szia!Seraf írta: na szóval... a Ryanair délután 3kor bejelentette h ingyenes az átfoglalás innentől... természetesen 7 körül láttam a hírt (a "gépünk" 16:20kor indult) szóval a vissza járatot még át tudom foglalni... a kérdésem, hogy az őszi válogatott szünet mindig kb ugyanakkor van, az fix időpont szokott lenni vagy ugyanaz plusz minusz 2 hét? mert érzem, hogy most átfoglalom valami random őszi időpontra és akkor meg fix valami elbaszott válogatott szünet lesz![]()
HozzászólásSzerző: wolves004 » 2020. március 15., vasárnap 9:32
Szia!Seraf írta: na szóval... a Ryanair délután 3kor bejelentette h ingyenes az átfoglalás innentől... természetesen 7 körül láttam a hírt (a "gépünk" 16:20kor indult) szóval a vissza járatot még át tudom foglalni... a kérdésem, hogy az őszi válogatott szünet mindig kb ugyanakkor van, az fix időpont szokott lenni vagy ugyanaz plusz minusz 2 hét? mert érzem, hogy most átfoglalom valami random őszi időpontra és akkor meg fix valami elbaszott válogatott szünet lesz![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem