OFF
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: OFF
Ti fogtok fodrászhoz menni a következő hetekben? Nyilván ez egy olyan dolog, ami eltörpül az egészséggel szemben, de nekem már nagyon esedékes lenne, 2 hónapja nem voltam, és hezitálok, hogy érdemes-e elmenni. Azért csak nem szívesen jár igénytelenül az ember az utcán, én legalábbis nem. Most se szívesen megyek már el olyan helyekre, ahová nem muszáj, de mi van ha idővel csak rosszabbodik a helyzet, ami szinte borítékolható is igazából, éppenséggel nem annyira akarok úgy kinézni majd 3 hónap múlva, mint egy ősember.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt pont azért írtam mert tegnap megneztem egy RTL híradót. Nem kellett volna mert a gyomrom felfordult az ellenzéki pártok nyilatkozatai többségétől. Azzal egyetértek hogy igazuk volt abban hogy le kellett állítani a közoktatást meg abban is hogy néhány polgármester erkölcstelen módon kihasználta a megnövekedett mozgásterét de a legtöbb "javaslatunk" az kritikán aluli és egy célt szolgál csak alá ásni a kormánypart és a kormány hitelességét. Ez is erkölcstelen magatartás ilyen időkben.El Sie7e írta:ez az ellenzékről itthon nem mondható el, sőt a szakszervezeteken és egyéb kamarákon, médiumokon keresztül, szócsövüknek használva azokat még inkább uszításba és álhírgyártásba kezdtekProfessore írta: Más. Itt Romániában bejelentette az oktatási miniszter hogy teleiskola lesz hétfőtől a kozszolgalati tévén 9-13h a 8 osztályosoknak, délután meg az érettségire készülő osztályoknak. Kivételesen ez jó húzás mert az internet penetrációja a rurális térségben elég pocsék.
Ja és van régi-új kisebbségben működő kormányunk. Hurrá! Szintén dicséretes hogy az ellenzék nem populista kampanyüzemmódban tolja hanem meglepő módon önmérsékeltet gyakorol.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mindig is tudtam hogy thai prosti vagy.nmate írta: Nem sokáig tudnék fentmaradni a pénzemből, költök minden szarra, mintha nem lenne holnap, de elég stabilnak mondható a munkám, legalábbis a szakmám.
(kopp-kopp)
Az enyém túl biztosnak nem mondható, mmint a szektor. De ezen most nem parázok még annyira, meglátjuk.
Nem illik.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ez az ellenzékről itthon nem mondható el, sőt a szakszervezeteken és egyéb kamarákon, médiumokon keresztül, szócsövüknek használva azokat még inkább uszításba és álhírgyártásba kezdtekProfessore írta: Más. Itt Romániában bejelentette az oktatási miniszter hogy teleiskola lesz hétfőtől a kozszolgalati tévén 9-13h a 8 osztályosoknak, délután meg az érettségire készülő osztályoknak. Kivételesen ez jó húzás mert az internet penetrációja a rurális térségben elég pocsék.
Ja és van régi-új kisebbségben működő kormányunk. Hurrá! Szintén dicséretes hogy az ellenzék nem populista kampanyüzemmódban tolja hanem meglepő módon önmérsékeltet gyakorol.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kozben olaszorszagban csak ma majdnem 400 uj aldozat.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nekem per pillanat nem okoz egyelőre komoly anyagi gondot a dolog (csak az alapbért fogom kapni). Sőt mivel leallt az egyetemi oktatás vakaciozok kényszerből. Persze tavoktatas meg egyéb finomság amit third party free megoldásokkal kell megoldani mindenkinek ahogy tudja mert használható sajat inforendszer az nincs. Mondjuk meglesz ennek a böjtje abban biztos vagyok.
Van annyi tartalékom hogy akár 5 hónapig is ki húzza a család, szükösen ez akár 7 is lehet. A szépség hibája a dolognak csak az hogy ez a tartalék lényegében a leelőlegezett új keco (jelzálogos hitel lesz) belső elkészítésére van szánva. Nagyon nem hiányzik egy tartós gazdasági krízis de ez már borítékolható.
Néhány éve komolyan gondolkozok azon hogy ideje lenne váltani a profitszférába de most örülök hogy végül nem léptem ezt meg. Kitartást kívánok midenkinek aki nehéz helyzetben van. Bízzunk a relatíve gyors lefolyásban.
Más. Itt Romániában bejelentette az oktatási miniszter hogy teleiskola lesz hétfőtől a kozszolgalati tévén 9-13h a 8 osztályosoknak, délután meg az érettségire készülő osztályoknak. Kivételesen ez jó húzás mert az internet penetrációja a rurális térségben elég pocsék.
Van annyi tartalékom hogy akár 5 hónapig is ki húzza a család, szükösen ez akár 7 is lehet. A szépség hibája a dolognak csak az hogy ez a tartalék lényegében a leelőlegezett új keco (jelzálogos hitel lesz) belső elkészítésére van szánva. Nagyon nem hiányzik egy tartós gazdasági krízis de ez már borítékolható.
Néhány éve komolyan gondolkozok azon hogy ideje lenne váltani a profitszférába de most örülök hogy végül nem léptem ezt meg. Kitartást kívánok midenkinek aki nehéz helyzetben van. Bízzunk a relatíve gyors lefolyásban.
Más. Itt Romániában bejelentette az oktatási miniszter hogy teleiskola lesz hétfőtől a kozszolgalati tévén 9-13h a 8 osztályosoknak, délután meg az érettségire készülő osztályoknak. Kivételesen ez jó húzás mert az internet penetrációja a rurális térségben elég pocsék.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csabi írta:jó de a revolut azért működni fog ugye?Realista24 írta:
Bank? Ne tegyétek, majd úgy jártok mint az olaszoknál néhány helyen, hogy az automaták üresek lesznek, kártyás fizetés meg nem megy.
Tuti
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jó de a revolut azért működni fog ugye?Realista24 írta:Bank? Ne tegyétek, majd úgy jártok mint az olaszoknál néhány helyen, hogy az automaták üresek lesznek, kártyás fizetés meg nem megy.Yazid írta: tegyük fel a kínai finomságok piacáról indult ez az egész, oké. le merem fogadni nem 20éve esznek denevért, uszkárt macskát. pont most mutálódott ugyebár khm oké. én is tök laikus vagyok, de gondoljunk bele lehet volt már pár ilyen vírus csak nem volt repülőzés, ilyesfajta embertömeg mozgás meg INTERNET se. érdekes lenne azért a végkifejlet, úgy érzem akkor se halna ki az emberiség. mondjuk 1895 kitör ez a szar persze nem repül boldog, boldogtalan kontinenseken át, de már akkor is hajóztak rendesen meg ment a földszerzés, meg az orvostudomány is elég gyatra volt. en csak azt akarom mondani nem akarom elhinni hogy mióta ember van a földön x ideje nem söpört már át 100 vírus meg stb. csak pár spanyol nátha, ebola, h1n1 meg influenza 10féle amik ugye már valamilyen szinten dokumentálva voltak. itt vagyunk mégis.
ja és örülök hogy kb tudjuk mostmár kinek mennyi pénze van a bankjában
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én akartam tegnapelőtt még kivenni, de baszki, nem tudom a pin kódom a betéti kártyámnakFaust írta: En is kiszedtem majdnem minden penzem. Puszta elovigyazatossag sosem art.
Én szerintem 10 éve nem vettem ki pénzt úgy oldottam meg, hogy kártyával fizettem és megkaptam cashben, de most azért kimenekíteném a nagy részét.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
En is kiszedtem majdnem minden penzem. Puszta elovigyazatossag sosem art.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bank? Ne tegyétek, majd úgy jártok mint az olaszoknál néhány helyen, hogy az automaták üresek lesznek, kártyás fizetés meg nem megy.Yazid írta: tegyük fel a kínai finomságok piacáról indult ez az egész, oké. le merem fogadni nem 20éve esznek denevért, uszkárt macskát. pont most mutálódott ugyebár khm oké. én is tök laikus vagyok, de gondoljunk bele lehet volt már pár ilyen vírus csak nem volt repülőzés, ilyesfajta embertömeg mozgás meg INTERNET se. érdekes lenne azért a végkifejlet, úgy érzem akkor se halna ki az emberiség. mondjuk 1895 kitör ez a szar persze nem repül boldog, boldogtalan kontinenseken át, de már akkor is hajóztak rendesen meg ment a földszerzés, meg az orvostudomány is elég gyatra volt. en csak azt akarom mondani nem akarom elhinni hogy mióta ember van a földön x ideje nem söpört már át 100 vírus meg stb. csak pár spanyol nátha, ebola, h1n1 meg influenza 10féle amik ugye már valamilyen szinten dokumentálva voltak. itt vagyunk mégis.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tegyük fel a kínai finomságok piacáról indult ez az egész, oké. le merem fogadni nem 20éve esznek denevért, uszkárt macskát. pont most mutálódott ugyebár khm oké. én is tök laikus vagyok, de gondoljunk bele lehet volt már pár ilyen vírus csak nem volt repülőzés, ilyesfajta embertömeg mozgás meg INTERNET se. érdekes lenne azért a végkifejlet, úgy érzem akkor se halna ki az emberiség. mondjuk 1895 kitör ez a szar persze nem repül boldog, boldogtalan kontinenseken át, de már akkor is hajóztak rendesen meg ment a földszerzés, meg az orvostudomány is elég gyatra volt. en csak azt akarom mondani nem akarom elhinni hogy mióta ember van a földön x ideje nem söpört már át 100 vírus meg stb. csak pár spanyol nátha, ebola, h1n1 meg influenza 10féle amik ugye már valamilyen szinten dokumentálva voltak. itt vagyunk mégis.
- Galacticos
En vendeglatasban dolgozom, kiszallitast vezetem es arra egyelore pozitiv hatassal van. A benti beulos reszeket viszont teljesen megfogja olni pedig mi amugy sem a turistakra epitunk de a viszonylag nagyobb letszamu rendezvenyeink (40-60fo) sorra mondja vissta a foglalasaikat tavaszra. Igy a felszolgalo csapatnal mar el is uralkodott a panik, vendegek nelkul nincs borravalojuk es a fizetesuk megcsappant..
A kiszallitas pedig az elso sajtotajekoztato ota korulbelul 20%al emelkedett napi szinten, az allasra jelentkezok szama pedig 4-5x-se az eddigieknek nyilvan koz7luk sokan a belvarosbol mar bezart helyekrol.
Szallitunk napi szinten a Laszlo korhazba is, ugye itt most 0-24 a rendori jelenlet, atnezik az autot ki es belepesnel de az kicsit abszurd helyzet amikor igyis elvarjak a futartol hogy felvigye a kajat a korterembe. Nyilvan elkulonitett epuletbe van a fertozes de akkor is. Logisztikai kozpontba valo belepesnel a lazukat merik a futaroknak is,kamionosoknak is.
Mindekozben baratnom ugy tudta meg hogy bezar a munkahelye holnaptol hogy a facebookra kiirta a fonoke hogy BEZART..
U.i.: allasinterjunal is ez a kozponti tema, nem a fizetes. Hanem hogy mikor lehet szamitani esetleges bezarasra.
A kiszallitas pedig az elso sajtotajekoztato ota korulbelul 20%al emelkedett napi szinten, az allasra jelentkezok szama pedig 4-5x-se az eddigieknek nyilvan koz7luk sokan a belvarosbol mar bezart helyekrol.
Szallitunk napi szinten a Laszlo korhazba is, ugye itt most 0-24 a rendori jelenlet, atnezik az autot ki es belepesnel de az kicsit abszurd helyzet amikor igyis elvarjak a futartol hogy felvigye a kajat a korterembe. Nyilvan elkulonitett epuletbe van a fertozes de akkor is. Logisztikai kozpontba valo belepesnel a lazukat merik a futaroknak is,kamionosoknak is.
Mindekozben baratnom ugy tudta meg hogy bezar a munkahelye holnaptol hogy a facebookra kiirta a fonoke hogy BEZART..
U.i.: allasinterjunal is ez a kozponti tema, nem a fizetes. Hanem hogy mikor lehet szamitani esetleges bezarasra.
- ___Samy___
Mi jövőre szerveztük az eseményt, és az eddigek alapján elég jól jártunk vele. Nem tudom mit csinálnánk, ha idén nyáron lenne, és le kellene fújni az egészet.Faust írta: Nekunk kb 6-7 honap, de hozzateszem, hogy a nyari eskuvonkben all mar kb 1 millam, ami miatt meg lesz fejvakaras. Most meg lesz par nap melo, aztan mi csunyan beszopjuk, de remeljuk a legjobbakat.
Amugy en is inkabb Swinet olvasnam mint a retardalt mediat.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Csabi
- Kapcsolat:
én szlovákiában élek, és az itteni tapasztalatokat tudom mondani az elolvasott fordítás után: nálunk 30 (HARMINC) fertőzött és nulla halálos eset után a fordítás szerinti hatodik szakaszt vezették be kivéve a kijárási tilalmat és a karantént. minden bezárt kivéve az élelmiszereket, drogériákat, patikákat és éttermeket (rövidített nyitvatartássa). nálunk az állam előbb zárt be az iskolálat, mint a napi tucatnyi halottal rendelkező olaszország. ebben nagy része van az emberi mentalitásnak. itt is vannak bambák meg idióták, de viszonylag elég gyorsan nagyon sok ember felfogta, hogy mi a dolga. ahogy a cikkben is le van írva, az olaszok többsége nagyon sokáig nem vette komolyan az egészet, ezért is rohan végig rajtuk a vírus.ArjenMagicRobben írta: ...
-
Az olaszországi történéseket összefoglaló írás reddit-en magyarra fordítva: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... ötletetek/
Jelenleg én is Olaszországban vagyok és alá tudom támasztani a fent leírtakat. Északon már sok település le volt zárva de itt még senki nem vette komolyan az egészet, ugyanúgy ment tovább az élet, mondván úgysem fog majd elérni idáig. Ehhez képest talán annyi előnye van a többi országnak, hogy az iskolákat, egyetemeket még időben bezárták, a nagyobb eseményeket lemondták és lassan az emberek is kezdik feldolgozni, hogy mi fog következni. Vesztegzár és kijárási tilalom lesz Magyarországon is, csak az a kérdés mikortól. A spanyolok meg franciák a hétvégén határoztak róla, jövő héten szerintem az egész nyugat és észak Európa is következik. Mostmár az látható, hogy a vírus nem lesz megállítva, mindenhova el fog érni, a jelenlegi valós esetek száma többszöröse a hivatalos számoknak. Nem föltétlen azért mert a kormányok hazudnak (noha az is benne lehet), egyszerűen azért mert nagyon kevés emberen végezték el a tesztet.
Jelenleg én is Olaszországban vagyok és alá tudom támasztani a fent leírtakat. Északon már sok település le volt zárva de itt még senki nem vette komolyan az egészet, ugyanúgy ment tovább az élet, mondván úgysem fog majd elérni idáig. Ehhez képest talán annyi előnye van a többi országnak, hogy az iskolákat, egyetemeket még időben bezárták, a nagyobb eseményeket lemondták és lassan az emberek is kezdik feldolgozni, hogy mi fog következni. Vesztegzár és kijárási tilalom lesz Magyarországon is, csak az a kérdés mikortól. A spanyolok meg franciák a hétvégén határoztak róla, jövő héten szerintem az egész nyugat és észak Európa is következik. Mostmár az látható, hogy a vírus nem lesz megállítva, mindenhova el fog érni, a jelenlegi valós esetek száma többszöröse a hivatalos számoknak. Nem föltétlen azért mert a kormányok hazudnak (noha az is benne lehet), egyszerűen azért mert nagyon kevés emberen végezték el a tesztet.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- Csabi
- Kapcsolat:
én laikuskén, féknyúz médiát egyáltlaán nem olvasva úgy gondolom, hogy ha a helyzet rosszabra is fordul akkor eljön az a pillanat, mikor választani kell majd. vagy a gazdaság összeomlása, emberek éhezése, infrastruktúra hiánya, stbstbstb. vagy bemész dolgozni és rizikózod, hogy elkapod a covid19-et. mivel ez egy vírus, ami influenzához hasonló tüneteket produkál, nem pedig egy ebola pl, ezért mindenki az utóbbit fogja választani, annak ellenére, hogy igen, bizonyos emberek számára (idősek, legyengült immunrendszerűek) halálos lehet.
a jelenlegi adatok és tudásunk alapján a worst case scenario az lehet, hogy végigsöpör a világon, és nagyjából elviszi az emberek 5%-át. lehet kevesebb, lehet több, attól függ mennyi idős fertőződik meg pl. meg attól is hogy milyen szinten tör be pl afrikába, mert ott rendes pusztítást végezhet.
az embereknél egy idő után kialakul(hat) természetes védekezőképesség is, és számolni kell azzal, hogy a jövőben lesz ellen oltás mint az influenza ellen.
a jelenlegi adatok és tudásunk alapján a worst case scenario az lehet, hogy végigsöpör a világon, és nagyjából elviszi az emberek 5%-át. lehet kevesebb, lehet több, attól függ mennyi idős fertőződik meg pl. meg attól is hogy milyen szinten tör be pl afrikába, mert ott rendes pusztítást végezhet.
az embereknél egy idő után kialakul(hat) természetes védekezőképesség is, és számolni kell azzal, hogy a jövőben lesz ellen oltás mint az influenza ellen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en hotelben dolgozom, nalunk is eszlelheto.
mondjuk tobb ezer fos eventet siman megtartottak meg most, de jovohettol jonnek a visszamondasok.
zarasra keszulunk mi is, majd latjuk, mit alkot boris.
ha hazakoltoznek, lenne jo par evre eleg tartalek, de itt gyorsabban felkopna az allam.
mondjuk tobb ezer fos eventet siman megtartottak meg most, de jovohettol jonnek a visszamondasok.
zarasra keszulunk mi is, majd latjuk, mit alkot boris.
ha hazakoltoznek, lenne jo par evre eleg tartalek, de itt gyorsabban felkopna az allam.
Én rendezvényszervező vagyok.
*ciripcirip
Köszönöm hogy meghallgattak
*ciripcirip
Köszönöm hogy meghallgattak