...és ha orvos a barátnőd, akkor nem kell gondolkodnod, valószínűleg most bármi lesz, rá fog menniziro4vr írta: Én eljönnék ma, nehogy rámenjen a kapcsolat.
Még 2 hét aztán tényleg csábító lesz az a thai kurva meló bassza meg.
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. március 17., kedd 11:46
...és ha orvos a barátnőd, akkor nem kell gondolkodnod, valószínűleg most bármi lesz, rá fog menniziro4vr írta: Én eljönnék ma, nehogy rámenjen a kapcsolat.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. március 17., kedd 11:38
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. március 17., kedd 11:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 17., kedd 11:29
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. március 17., kedd 11:27
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. március 17., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 17., kedd 11:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 17., kedd 11:16
Holnap megtudod. Legkésőbb.el magico írta:És hogyha én mondjuk pont a barátnőmnél fogok dekkolni, 100 km-re az otthonomtól, akkor onnan se fognak haza engedni? Se kocsival, se tömegközlekedéssel?kodo írta: Kijárási tilalom is lehet sokfele.
Pl idoszakokat kizaro vagy fullba nem mehet senki sehova akinek nincs halaszthatatlan dolga.
Gondolom lépcsősen lesz ez is bevezetve.
HozzászólásSzerző: el magico » 2020. március 17., kedd 11:14
És hogyha én mondjuk pont a barátnőmnél fogok dekkolni, 100 km-re az otthonomtól, akkor onnan se fognak haza engedni? Se kocsival, se tömegközlekedéssel?kodo írta: Kijárási tilalom is lehet sokfele.
Pl idoszakokat kizaro vagy fullba nem mehet senki sehova akinek nincs halaszthatatlan dolga.
Gondolom lépcsősen lesz ez is bevezetve.
HozzászólásSzerző: géza » 2020. március 17., kedd 11:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. március 17., kedd 10:51
Annyira nem.füst írta:Azért ez már urban legend kategória, amit ebben a helyzetben akár mellőzni is lehetne.nmate írta:
Mo-i adatokhoz annyit, hogy közvetve hallottam patológustól, hogy "rejtélyes" módon megnőtt a felsőlégúti / tüdőbetegségekben elhunytak száma, de őket nem tesztelik (nem is nagyon lehet).
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 17., kedd 10:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 17., kedd 10:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 17., kedd 10:12
Hát velem év végén azt játszotta el az "igazgatóm" miután távozott a másik üzemvezető, hogy érdeklődött a maradásom felől, amire mondtam, hogy nincs tervben, de az anyagiakat átbeszélhetnék. "Januárban visszatérünk rá." Majd januárban a 13. havimat megvágta 20%-kal. Hozzáteszem, hogy teljesen alkalmatlanok vannak magas pozikban és úgy tesznek alá a másiknak, hogy kb. csak rá számíthatna egy területen. Sanszos félelemből.Realista24 írta:Én egy hónapja majdnem váltottam, patika ajánlat volt, de végül jelenlegi helyen még jobbat kaptam. Pont ezen agyaltam, hogy lehet rögtön offoltak is volna, igaz kormányközeli cég volt, milliárdos közbeszerzésekkel, de ki tudja?Kerlon írta: Hát én most bitang döntés előtt állok.
Van munkám, de a helyi körülmények miatt már ki van a 'szom az egésszel. (Élelmiszer ipar és így "védett" lehetnék, mert végső esetben állnánk csak le). Viszont hónapok óta állást keresek és tegnap már küszöbön lévő szóbeli megegyezés volt egy napelem és erőmű tervező irodával és várom az írásos ajánlatot... Viszont parázok váltani, hogy mi lesz, ha... Bár ugye bőven home officeból végezhető munkáról beszélek. Csak a végeredmény után lehet nem lesz kivitelezés. Anyagilag amúgy egy 40%-os előrelépés jelenthet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 17., kedd 10:08
Én egy hónapja majdnem váltottam, patika ajánlat volt, de végül jelenlegi helyen még jobbat kaptam. Pont ezen agyaltam, hogy lehet rögtön offoltak is volna, igaz kormányközeli cég volt, milliárdos közbeszerzésekkel, de ki tudja?Kerlon írta: Hát én most bitang döntés előtt állok.
Van munkám, de a helyi körülmények miatt már ki van a 'szom az egésszel. (Élelmiszer ipar és így "védett" lehetnék, mert végső esetben állnánk csak le). Viszont hónapok óta állást keresek és tegnap már küszöbön lévő szóbeli megegyezés volt egy napelem és erőmű tervező irodával és várom az írásos ajánlatot... Viszont parázok váltani, hogy mi lesz, ha... Bár ugye bőven home officeból végezhető munkáról beszélek. Csak a végeredmény után lehet nem lesz kivitelezés. Anyagilag amúgy egy 40%-os előrelépés jelenthet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 17., kedd 10:02
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 17., kedd 10:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 17., kedd 10:00
nmate írta: Most ezt nem a thai kurva énem kérdezi.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. március 17., kedd 9:58
Azért ez már urban legend kategória, amit ebben a helyzetben akár mellőzni is lehetne.nmate írta:
Mo-i adatokhoz annyit, hogy közvetve hallottam patológustól, hogy "rejtélyes" módon megnőtt a felsőlégúti / tüdőbetegségekben elhunytak száma, de őket nem tesztelik (nem is nagyon lehet).
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. március 17., kedd 9:58
Milyen felépítésű ember vagy? Most ezt nem a thai kurva énem kérdezi.Steve írta: Hát kösz srácok!
A szar része remélhetőleg elmúlt.
Szerintem amúgy ezt a nagy többségünk idővel el fogja kapni és ez csak idő kérdése, de szerintem enyhe formában. Remélem nincs köztünk asztmás vagy súlyos légúti problémás Madridista ez a legfontosabb.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem