OFF
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Kezdenek kételyeim lenni az országos lezárások módszerében. A vírust nem fogja megállítani, mindig lesznek új esetek, valahol lappang, észrevétlenül terjed. Megmondták okos emberek is, hogy a vírus minimum két évig velünk lesz.
Akkor mennyi ideig akarják leállítani a gazdaságot? Mind éhen halunk, vagy mi lesz? Tönkremegy az összes cég?
Tegyük fel április végén nem lesz egy fertőzött sem, minden visszatér a régi kerékvágásba, aztán egy hét múlva hopp, ismét találnak fertőzött embereket, akkor mi lesz? Kezdünk mindent elölről?
Nem inkább a 65 éven felülieket és a fertőzötteket kéne elzárni, és az élet menjen tovább?
Akkor mennyi ideig akarják leállítani a gazdaságot? Mind éhen halunk, vagy mi lesz? Tönkremegy az összes cég?
Tegyük fel április végén nem lesz egy fertőzött sem, minden visszatér a régi kerékvágásba, aztán egy hét múlva hopp, ismét találnak fertőzött embereket, akkor mi lesz? Kezdünk mindent elölről?
Nem inkább a 65 éven felülieket és a fertőzötteket kéne elzárni, és az élet menjen tovább?
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
A jelenlegi, Madrid meccsben ínséges idők végett nekiálltam pár régi nagy meccsünket beszerezni a zinternet bugyraiból és pár finom, kötelező darab mellett (2002-es Leverkusen elleni döntő, MU elleni BL visszavágó 2003, 2012-es Király Kupa döntő, 10. 11. 12. 13. BL címek döntői, '17-es szuperkupa) szükségem lenne a 2006-07-es szezonból vagy a Zaragoza elleni meccs, vagy a szezonzáró Mallorca elleni meccsre esetleg magyar kommentárral. Valaki tudna segíteni? Kerestem pár helyen de eddig nem nagyon kaptam abból a szezonból, csak a 3-3-as klasszikusról "kazettát".
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ok.M@dridista@ írta:Hú, de vicces... nyilván hülye volt, de az is nyilvánvaló, hogy bepánikolt és valószínű ennek hatására cselekedett így. Nem vagyunk egyformák. Ha véletlen a te rokonod vagy barátod lenne az akit agyonlőnének nem tudom mit szolnál ..I..LiamGallagher írta:
Pedig csak egyszer kéne agyon lőni 1 ilyet és a többi utána nem csinálna ilyet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem vagyunk egyformák.M@dridista@ írta:Őt már igenKercsó írta: najó. a nap vadbarma még sem ő.
egy másik fertőzött román atyafi, köpködi az orvosokat és a nővéreket a kórházban, azzal a szándékkal, hogy megfertőzze őket.
őt már főbe lehet lőni?
nagy tétben merek fogadni, hogy 10 nap, és Romániában nagyobb lesz a baj, mint olaszoknál.
főleg most, hogy Magyarország átengedi a Hegyeshalomi határnál várakozó kb. 4ezer vendégmunkást, akik Németországból és Spanyolországból menekülnek haza.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Őt már igenKercsó írta: najó. a nap vadbarma még sem ő.
egy másik fertőzött román atyafi, köpködi az orvosokat és a nővéreket a kórházban, azzal a szándékkal, hogy megfertőzze őket.
őt már főbe lehet lőni?
nagy tétben merek fogadni, hogy 10 nap, és Romániában nagyobb lesz a baj, mint olaszoknál.
főleg most, hogy Magyarország átengedi a Hegyeshalomi határnál várakozó kb. 4ezer vendégmunkást, akik Németországból és Spanyolországból menekülnek haza.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
najó. a nap vadbarma még sem ő.
őt már főbe lehet lőni?
őt már főbe lehet lőni?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ez hol volt?h3x0r írta:Itt volt egy csavo, aki nem tartotta be a karantent, a szomszedja meglatta, majd ugy megverte, hogy mentot kellett hivni.Kercsó írta: Romániaban 1,5 millió forint a bünti, ha valaki nem tartja be a karantént.
az oroszoknál 5 év börtön.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Hú, de vicces... nyilván hülye volt, de az is nyilvánvaló, hogy bepánikolt és valószínű ennek hatására cselekedett így. Nem vagyunk egyformák. Ha véletlen a te rokonod vagy barátod lenne az akit agyonlőnének nem tudom mit szolnál ..I..LiamGallagher írta:Pedig csak egyszer kéne agyon lőni 1 ilyet és a többi utána nem csinálna ilyet.Faust írta: Fobeloni ahogy leszall a geprol.
Jo, nyilvan nem, de elkepeszto ez a merhetetlen beleszaras.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Pedig csak egyszer kéne agyon lőni 1 ilyet és a többi utána nem csinálna ilyet.Faust írta: Fobeloni ahogy leszall a geprol.
Fobeloni ahogy leszall a geprol.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
dzsízüsz
egy román férfi, tudva, hogy pozitív lett a tesztje, repülőre szállt és hazarepült Madridból Bukarestbe. persze a gépen rosszul volt...
csekély 60 utas + a személyzet megy most karanténba
egy román férfi, tudva, hogy pozitív lett a tesztje, repülőre szállt és hazarepült Madridból Bukarestbe. persze a gépen rosszul volt...
csekély 60 utas + a személyzet megy most karanténba
#whatisyourexcuse
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En is ott voltam amugy tenyleg para voltRealista24 írta:Amúgy, elképesztő ez a feminim mozgalom ott. Egyszer belefutottam kint egy ilyenbe, asszem Gergővel. Hát baszki, te jóságos ég, asszem életemben nem féltem annyira, mint ott. Azt hittem megvernek minket a nagydarab leszbikAnthony írta: https://444.hu/2020/03/17/nonapi-tuntet ... -spanyolok
Bennfentes infok szerint legkesobb hetfotol hazi karanten van, tehat legkesobb pentekig tudok dolgozni, utana off nekem is (epitoipar).
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
én muterommal vesztem,igaz csak telon... mert a csekket ma mindenképp felkellett adniaFaust írta: A tegnapi litaniamhoz kapcsolva:
Tegnap bo negyedoras eloadast tartottam nekik UJRA, hogy miert kene otthon maradni.
Ma apos elment a Camponaba penzt felvenni, merthogy neki surgosen kell penz. Hazajott, ra 5 percre hozta a postas a nyugdijat.
Anyos lement a tescoba, miutan en mar bevasaroltam.
Es az ember legyen turelmes, megerto, es ne kurja fel magat. Menthetetlenek.
nem tudod megértetni velük sajna ez ilyen beidegződés szerintem
- ___Samy___
Próbáld meg inkább neten beszerezni. A futárok még kihozzák. Nekem is ma reggel jött meg a vitamin pakkom.Yazid írta: nincs gyógyszer. voltam ma 3 gyógyszertárnál munka közben, mindenhol kilométeres sor kb 70% nyugdíjas persze. itt ahol lakok nyírtelken (nyhtól 15km) na nem volt senki már 2órakkor mondom a nőnek algopirint szeretnék, nincs.. c-vitamin? nincs. tiszta röhej
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az most mindegy.sanko. írta:még mindig nem jött a forrás, hogy honnan ez az info.KAG írta:
Orszagos lesz?
Kutyat vinni kene varratkiszedesre a heten, de akkor ma fixen el kene meg intézni valahogy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
még mindig nem jött a forrás, hogy honnan ez az info.KAG írta:Swineherd írta: Én is ezt az infót kaptam.
Orszagos lesz?
Kutyat vinni kene varratkiszedesre a heten, de akkor ma fixen el kene meg intézni valahogy.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Swineherd írta:Én is ezt az infót kaptam.Realista24 írta:Csütörtöktől.
Orszagos lesz?
ZIDANE
nincs gyógyszer. voltam ma 3 gyógyszertárnál munka közben, mindenhol kilométeres sor kb 70% nyugdíjas persze. itt ahol lakok nyírtelken (nyhtól 15km) na nem volt senki már 2órakkor mondom a nőnek algopirint szeretnék, nincs.. c-vitamin? nincs. tiszta röhej
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na mar sorban posztoljak az emberek, hogy mindjart megvan az ellenszer.Babinho írta: Müller Cecília arcán mohácstól trianonig minden rajta van.
Az egész megbűnhődte már e nép.
Nem tudok szebben fogalmazni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát ez már nagyon nagy kabaré. részvétem.Faust írta: A tegnapi litaniamhoz kapcsolva:
Tegnap bo negyedoras eloadast tartottam nekik UJRA, hogy miert kene otthon maradni.
Ma apos elment a Camponaba penzt felvenni, merthogy neki surgosen kell penz. Hazajott, ra 5 percre hozta a postas a nyugdijat.
Anyos lement a tescoba, miutan en mar bevasaroltam.
Es az ember legyen turelmes, megerto, es ne kurja fel magat. Menthetetlenek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema