OFF
Re: OFF
Tegnapi infó alapján nyíregyházán 9 koronás beteget kezeltek, 5 gyanúsat vittek be csak tegnap a mentők, ma pedig meghalt egyikük.
Ezek elég hiteles infok.
Tehát ma van halott,kíváncsi vagyok ez visszaköszön e az adatokkal majd később.
Ezek elég hiteles infok.
Tehát ma van halott,kíváncsi vagyok ez visszaköszön e az adatokkal majd később.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tanúsítom. Sokat nem vagyunk kint de most vittük le a kutyust egy körre és itt a lakóparkban is nagy nyugi van, a gyógyszertárban egy ember várakozott kint, a Prímaba gyorsan beszaladtam és volt kb minden, rajtam kívül egy-két ember volt, egyik se idős.kierkegaard írta: Hala egnek itt a 11.kerhen nincs szo panikrol. Se a gyogyszertarban se az allees intersparban se a moriczi lidlben.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Hala egnek itt a 11.kerhen nincs szo panikrol. Se a gyogyszertarban se az allees intersparban se a moriczi lidlben.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem ha bejelentik a kijarasi tilalmat (pl 24 oraval azelott mielott ervenybe lep) ugyanugy benne van egy "utolso" brutalis vasarlasi panikroham.
nagyon nagy reteg nem fogja megerteni, hogy attol, hogy ez lesz, meg az elemiszerboltokat nem kaszaljak el.
nagyon nagy reteg nem fogja megerteni, hogy attol, hogy ez lesz, meg az elemiszerboltokat nem kaszaljak el.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Látom ez egy Lidl. Én tegnap voltam a lidlben itt Romániában. Én is kellett várják 15 percet mert kevesebb embert engedtek be. A parkoló megsem volt telve de már sor volt. Normál időszakban pl ünnepek előtt ennél sokkal több vásárló volt csak akkor nem volt korlátozás és a boltban nyomorgott mindenki. Egyszóval nem minden a kormány hibája...és én örültem hogy szellős volt bent az üzlet és inkább vártam kint 15 percet mint hogy a pofámba masszon mindenki. Nyilván megugrik a vásárlási kedv. Másrészt ha azt mondaná a kormány hogy gond van az ellátással és kifogynak a készletek az szerinted hova vezetne? Kicsit gondolkodjunk szerintem...Kerlon írta: Kormányszerint nincs bolt krízis
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Persze csak amit mutattak ott az volt a baj,hogy ilyen osztálykirándulás szerűen nyomultak az emberek 10-15 fős társaságokban stb.Mondjuk lehet ezt felelősen is tenni. Nekem egy hete van otthon az 5 éves bezarva a lakásba. Lassan szetszedi a házat. Játszóterek lezárva meg egyébként se vinném oda. Tegnapelőtt fogtam kivittem a közeli erdőbe szuper volt. Ember egy száll sem sehol. Ha meg ott is benyeli a vírust akkor nekünk csengettek. Persze nem csinálok belőle sportot de amíg jó az idő addig három naponta ki fogom vinni, addig amíg nincs (sok) ember...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jah, én is valahogy így csinálom, amíg nincs teljes off.Professore írta:Mondjuk lehet ezt felelősen is tenni. Nekem egy hete van otthon az 5 éves bezarva a lakásba. Lassan szetszedi a házat. Játszóterek lezárva meg egyébként se vinném oda. Tegnapelőtt fogtam kivittem a közeli erdőbe szuper volt. Ember egy száll sem sehol. Ha meg ott is benyeli a vírust akkor nekünk csengettek. Persze nem csinálok belőle sportot de amíg jó az idő addig három naponta ki fogom vinni, addig amíg nincs (sok) ember...p.csabi1 írta: Amúgy tegnap már a TV mutogatta az embereket ahogy piknikeznek a parkokban meg sétálnak kirándulnak.
Nem is értem...
Tegnap is elmentünk egy órára focizni. A pálya másik felén voltak hárman, aztán ennyi. Előtte nap nagy séta a városban, arrafelé, amerre nem nagyon jártak, mondjuk amúgy is üres a város, mert mindenki vásárol...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mondjuk lehet ezt felelősen is tenni. Nekem egy hete van otthon az 5 éves bezarva a lakásba. Lassan szetszedi a házat. Játszóterek lezárva meg egyébként se vinném oda. Tegnapelőtt fogtam kivittem a közeli erdőbe szuper volt. Ember egy száll sem sehol. Ha meg ott is benyeli a vírust akkor nekünk csengettek. Persze nem csinálok belőle sportot de amíg jó az idő addig három naponta ki fogom vinni, addig amíg nincs (sok) ember...p.csabi1 írta: Amúgy tegnap már a TV mutogatta az embereket ahogy piknikeznek a parkokban meg sétálnak kirándulnak.
Nem is értem...
-
Hát nálunk a kijelölt karanténra is magasan tesznek. Tegnap 120 esetben indítottak eljárást mert nem találtak otthon őket az ellenőrök. Persze csak szurópróba szerüen megy az ellenőrzés. El lehet képzelni hogy milyen a reális kép. Idoitabol sincs hiány. Egy csávó úgy gondolta belefér ha haza repül Madridbol úgy hogy papírja is volt arról hogy koronvirussal fertőzött és karanténban kellett volna legyen. Persze tele volt a repülő. Ami megy a magyar-roman határon (román oldal) az tragikomédia. Kamuzik mindenki csak hogy kijátsza a rendszert.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR
Mindenesetre elérték azt, hogy az idősek eltűntek az utcákról és az üzletekbőlmajor írta:Nem a kijárási tilalommal oldották meg hanem a 150.000 dináros büntetéssel, a nyugdíjasok a pénzüket jobban féltik mint az életüket.Teeekiii írta:
Igen este 8 és reggel 5 között mindenkire vonatkozik.
Mi egy 15 ezres városban lakunk és a héten most lehetett először észre venni hogy az utcákon nincs annyi autó meg gyalogos.Egy 45 perce jöttem haza a boltból.
Természetesen a boltokra ez a megállapításom nem igaz. Apám ami ott megy...
Ha eszük van Viktoréknak a hétvégétől bevezetik úgyis mondja a rossz időt meg a hideget most talán meglehetne ezt lépni hátha könnyebben otthol maradnának az emberek mint ebben a jó időben.
Amúgy tegnap már a TV mutogatta az embereket ahogy piknikeznek a parkokban meg sétálnak kirándulnak.
Nem is értem...
Természetesen a boltokra ez a megállapításom nem igaz. Apám ami ott megy...
Ha eszük van Viktoréknak a hétvégétől bevezetik úgyis mondja a rossz időt meg a hideget most talán meglehetne ezt lépni hátha könnyebben otthol maradnának az emberek mint ebben a jó időben.
Amúgy tegnap már a TV mutogatta az embereket ahogy piknikeznek a parkokban meg sétálnak kirándulnak.
Nem is értem...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
Itt is ezt kéne első körben. 65 éven felüliek lakat.
Nem a kijárási tilalommal oldották meg hanem a 150.000 dináros büntetéssel, a nyugdíjasok a pénzüket jobban féltik mint az életüket.Teeekiii írta:Igen este 8 és reggel 5 között mindenkire vonatkozik.Realista24 írta:
Meg este 8tól hajnalig mindenkire vonatkozó, igaz?
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Sajnos a nyugdíjasok hozzállása miatt muszáj lesz bevezetni a kijárási tilalmat és bekeményíteni, mert nem értenek a szép szóból. Addig itt nem lesz rend amíg nem áll kint a katonaság meg a rendőrség.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR
Igen este 8 és reggel 5 között mindenkire vonatkozik.Realista24 írta:Meg este 8tól hajnalig mindenkire vonatkozó, igaz?Teeekiii írta: Nálunk Szerbiában ezt jól megoldották, a 65 évnél idősebbekre egész napos kijárási tilalom van érvényben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ecuadorban így akarják megakadályozni a coronát, hogy spanyolból beszivárogjon:
https://en.as.com/en/2020/03/19/videos/ ... 68310.html
https://en.as.com/en/2020/03/19/videos/ ... 68310.html
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg este 8tól hajnalig mindenkire vonatkozó, igaz?Teeekiii írta: Nálunk Szerbiában ezt jól megoldották, a 65 évnél idősebbekre egész napos kijárási tilalom van érvényben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Pontosan ez fogalmazódik meg bennem, ha kinézek az ablakon. Pont egy Tesco Express-gyógyszertár kombó mellett lakok, folyamatosan 6-7 ember áll sorba az utcán. El kell fogadni, hogy az ország lakóinak nagy része képtelen bármilyen társadalmi felelősséget vállalni. Nem csak saját magukról van szó, hanem arról a 30-40 másikról is, akiket bármikor megfertőzhetnek. Az pedig csak plusz szivatás, hogy 3 napja nem tudok vacsorát csinálni, mert nem lehet vásárolni. Ha sikerül is találnom valamit a polcon, a fél óra sorbanállást mellőzöm inkább.R. Carlos írta: Szerintem amúgy a sok vén idióta miatt, lehetne már kijárási tilalom. Bocsánat... de elfogyott a türelmem. Itthon ülök 5 napja miattuk, a haverjaim meg messengeren küldözgetik, hogy kiket látnak kint az utcán az ablakból.
Lehet nyomni a médiában, hogy a fiatalok milyen individualisták, nem számít nekik semmi, még a buszon se adják át a helyet.......