Vágom, de utalom. Amikor komolyan odafigyeltem ez volt az egyetlen ami nem ment le.Faust írta: Reggel inkabb zabot egyel, de na, probald ki.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 20., péntek 16:41
Vágom, de utalom. Amikor komolyan odafigyeltem ez volt az egyetlen ami nem ment le.Faust írta: Reggel inkabb zabot egyel, de na, probald ki.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 20., péntek 16:25
Remy írta: Megcsinalod a zabkasat, kis chia magot adsz hozzá meg karikazol rá egy banant es 10/10. Eteti magát.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 20., péntek 16:24
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. március 20., péntek 16:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 20., péntek 16:06
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. március 20., péntek 15:52
Mondjuk en tenylegesen finom zabkeszitesi tippeket elfogadnek.Faust írta: Reggel inkabb zabot egyel, de na, probald ki.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 20., péntek 15:42
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. március 20., péntek 15:30
Majd számolj be ha van időd, hogy mennyire volt macerás, finom lett-e, elégedett vagy-e.Realista24 írta:Jó cucc? Erre rámegyekbabaking írta: no, gondoltam - mivel már szó volt a kenyérsütésröl - adok egy tippet azoknak akik vettek 100kg lisztet és kipróbálnák a kenyérsütést. Aki majd kovászos kenyeret szeretne sütni annak ajánlom, hogy most kezdjen hozzá a kovász készítéséhez, mert kb 10-14 nap mire beérik.
A home officesos napok kitünöek a kovászos kenyér sütéséhez, mert sokszor 5-6 órát kell kelnie.
Èn annó ez alapján készítettem az kovászomat: http://vadkovaszsuli.blogspot.com/2017/ ... ese_2.html![]()
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 20., péntek 15:10
Sok felé kovász készítési recept van. Azert 6-10 nap alatt már meglehet a kovász ha ideálisak a körülmények. Nekem első kísérletre rozslisztből 7 napra már kész volt. A lényeg hogy kövessük az utasításokat és tartsuk be az arányokat és a hőmérsékletet. Ha van rozs liszt az gyorsítja kicsit a dolgot után az etetés során apránként lehet áttérni más lisztre is amit preferál az ember... Mindenkinek ajánlom. Eszméletlen siker élmény lesz az első igazi kézműves kovászos kenyér. Mondjuk nagy eséllyel nem az első kenyerünk lesz ezbabaking írta: no, gondoltam - mivel már szó volt a kenyérsütésröl - adok egy tippet azoknak akik vettek 100kg lisztet és kipróbálnák a kenyérsütést. Aki majd kovászos kenyeret szeretne sütni annak ajánlom, hogy most kezdjen hozzá a kovász készítéséhez, mert kb 10-14 nap mire beérik.
A home officesos napok kitünöek a kovászos kenyér sütéséhez, mert sokszor 5-6 órát kell kelnie.
Èn annó ez alapján készítettem az kovászomat: http://vadkovaszsuli.blogspot.com/2017/ ... ese_2.html
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. március 20., péntek 14:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 20., péntek 14:44
Nekem reggel kell valami ilyen formájú szénhidrát. A nap többi részében nem hiányzik. Régóta ki akarom próbálni amúgy, most lesz időFaust írta: En teljesen szamuztam a kenyeret/pekarut az eletembol par eve, es egyaltalan nem hianyzik, de az otthon keszult kovaszos kenyer nagyon jo cucc.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 20., péntek 14:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 20., péntek 14:07
Jó cucc? Erre rámegyekbabaking írta: no, gondoltam - mivel már szó volt a kenyérsütésröl - adok egy tippet azoknak akik vettek 100kg lisztet és kipróbálnák a kenyérsütést. Aki majd kovászos kenyeret szeretne sütni annak ajánlom, hogy most kezdjen hozzá a kovász készítéséhez, mert kb 10-14 nap mire beérik.
Èn annó ez alapján készítettem az kovászomat: http://vadkovaszsuli.blogspot.com/2017/ ... ese_2.html
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. március 20., péntek 14:05
Az ok, de van aki megnézi.Babinho írta: Nekem a kedvenceim azok a médiakurvák és megélhetési hírességek akik akkora pánikban vannak hogy a lufi életük kipukkan, hogy az egyetlen épkézláb ötletük az lett, hogy tömegével gyártják a kézmosós videókat...más megközelítésük nincs ehhez a témához. Minden jött ment feltölti hogyan kell.....
Hátha ebből még lesz megtekintés...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. március 20., péntek 14:02
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 20., péntek 13:54
En azon vagyok ki, hogy amikor minden honapban epul egy csilivili, kikurt draga irodahaz Budapesten (es gondolom az osszes nagyvarosban), nem egyszer a maradek zold teruletet leturva hogy legyen hely, most hirtelen kiderul, hogy bo 80%-uk siman megoldja fennakadas nelkul homeofficeban a melot.Babinho írta: Nekem a kedvenceim azok a médiakurvák és megélhetési hírességek akik akkora pánikban vannak hogy a lufi életük kipukkan, hogy az egyetlen épkézláb ötletük az lett, hogy tömegével gyártják a kézmosós videókat...más megközelítésük nincs ehhez a témához. Minden jött ment feltölti hogyan kell.....
Hátha ebből még lesz megtekintés...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. március 20., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. március 20., péntek 12:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. március 20., péntek 11:28
Senki nem kérte, hogy sajnáld őket, nem tudom miről beszélsz.Kerlon írta: Kurvára tudom azokat az embereket sajnálni, akiknek az a legnagyobb bajuk jelenleg, hogy a retkes 4k csökkentett bitrátával megy a kibaszott netflixen.faszombarmá
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 20., péntek 11:19
Egészen elképesztő.Kerlon írta: Kurvára tudom azokat az embereket sajnálni, akiknek az a legnagyobb bajuk jelenleg, hogy a retkes 4k csökkentett bitrátával megy a kibaszott netflixen.faszombarmá
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem