Sajnos már "uralják" a világot ebben a tekintetben. Több mint 4000 halott... Már egy városnyi embert elvitt. Hiába nagy ország, ez azért komoly mértékű...ateeemadrid írta: Olaszba 600+ halott.
OFF
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kenyér és kenyér között is van különbség, ahogy zab és zab, hús és hús között is. Nem olyan haszontalan az, ha jó.Faust írta:Miert, ott nem liszt es cukor az egesz?Realista24 írta:
Általánosságban igaz, de vannak kivételek. Amióta osztrákban veszem a pékárut, csak lesek nagyokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ne értsd/értsétek félre, nem úgy értettem, hogy né' má' a hülye városi eszi a sok magot, az nem is kaja. Csak én pl ma holnap 31 vagyok és még életembe nem ettem zabot meg meg chia magot meg mit tudom én mit. Erre értettem a paraszt szemetMickey írta:Nem csilivili ez, bár engem is megpislákoltak,
Azzal nem lesz gond, pont azt termesztünk Úgyhogy hangoztasd sokszor a körödben, hogy az kell a népnek!Mickey írta:uborka dögivel aztán kész. Az jó zöld, az kell nekünk.
Ha lecsengett ez a vírusos téma, akkor erről esetleg tudnánk egyeztetni? Jól jönne pár hasznos ötlet/tipp, mert ha így haladok tovább, gallyra fognak menni a térdeim festő/őstermelő ként...Mickey írta:Voltak kiknek adtam "ötletet
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Miert, ott nem liszt es cukor az egesz?Realista24 írta:Általánosságban igaz, de vannak kivételek. Amióta osztrákban veszem a pékárut, csak lesek nagyokat.Faust írta: En osszefogom zabtejjel, belekurok egy kis mandulavajat meg valami bogyos gyumolcsot/feherjeport, tud jo lenni, de en is sokaig szenvedtem vele mire megtalaltam a jo aranyokat. Ha rosszul csinalod csak ilyen iztelen pepes fos az egesz, nem csodalom hogy sok embernek elmegy a kedve tole. De a pekarunal minden jobb, az meg szenhidratnak is szar.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Témánál vagyunk !M1Ö írta: Ezt egyébként lehet anyagilag bírni? De tenyleg, egy honapra mennyiből jössz ki, ha átálsz az ilyen étrendre? Mert erősen gondolkodtam én is rajta (rámjött vagy 25 kg plusz ), de ne nézzetek sóhernek, én sajnálnám rá a pénzt, hogy minden egyes nap ilyen paraszt szemmel csili-vili kajákat egyek.
Nem csilivili ez, bár engem is megpislákoltak, mikor gyárban meg építkezésen elővettem a kis dobozkámat, benne a zabbal meg bogyókkal gyümivel stb....aztán kaptam az áldást a Nyírségi darabos bácsikáktól.
De kiegyeztünk mindig.
A fogyás az sztm költségesebb, bár minőségtül függ minden.
Ki lehet azt hozni, zab meg CH az olcsó, lehet.
Protein bevitel a pénzesebb. Még a kiegészítő is belefér, ha nem viszed túlzásba a BCAA-t. Többi nem para árban.
Rostbevitel sem egy pénzes téma, uborka dögivel aztán kész. Az jó zöld, az kell nekünk.
Vitaásványianyag sem árt. némi zsiradék, jótékony hatású.
Havi pár 10 000, de nem életed végéig akarsz fogyózni.
Voltak kiknek adtam "ötletet", ők tudnának nyilatkozni, mennyire rokkantak bele anyagilag a fogyásba vagy hízásba stb....
Sztm kivitelezhető, de sokat kell rajta agyalni, okoskodni.(bele is fáradtam )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ateeemadrid
Olaszba 600+ halott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2020. március 20., péntek 18:46-kor.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
a zab számomra hörcsögvacsora.
Mindig van itthon pár csomag zabkása, mert 3 perc alatt kész és 2 perc alatt be lehet falni, de amúgy távolról köszönünk egymásnak csak.
Egy szendó elég reggelire, ha sietni kell akkor banán vagy zabkása, de csak egy maréknyi mert 11kor ebédelek, addig nem kell sok hogy kibirjam.
Amúgymeg a nagyfater anno feltette a kérdést;
Kisfiam. mi akarsz lenni? csirke vagy MARHA? na. hát akkor azt egyed.
Amikor csak tehetem, szót fogadok.
Mindig van itthon pár csomag zabkása, mert 3 perc alatt kész és 2 perc alatt be lehet falni, de amúgy távolról köszönünk egymásnak csak.
Egy szendó elég reggelire, ha sietni kell akkor banán vagy zabkása, de csak egy maréknyi mert 11kor ebédelek, addig nem kell sok hogy kibirjam.
Amúgymeg a nagyfater anno feltette a kérdést;
Kisfiam. mi akarsz lenni? csirke vagy MARHA? na. hát akkor azt egyed.
Amikor csak tehetem, szót fogadok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy, ha már oda kell figyelni a költésekre, stb, akkor nekem úgy jól jött, hogy eddig zabáltam össze vissza, adagokat sem figyelve. Így most újra normálisan fogok kezdeni kajálni.
Ha már előnyt kell kovácsolni ebből a szar koronából.
Ha már előnyt kell kovácsolni ebből a szar koronából.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezt egyébként lehet anyagilag bírni? De tenyleg, egy honapra mennyiből jössz ki, ha átálsz az ilyen étrendre? Mert erősen gondolkodtam én is rajta (rámjött vagy 25 kg plusz ), de ne nézzetek sóhernek, én sajnálnám rá a pénzt, hogy minden egyes nap ilyen paraszt szemmel csili-vili kajákat egyek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Sztm még én mutattam másik fórumon'shutterisland írta: 80g zabpehelybe uss bele 4 tojast, keverd el, kicsi kokuszolajon lepenynek kisutve patent es tapanyagban verhetetlen.
izesitheto tobbfelekeppen, en edesen szeretem, de van, aki sosan.
nagyjabol 5-10 perc a dolog.
vidi
Toltam évekkel ezelőtt, de beleuntam
Meg a csirkébe is.
Mondjuk én tejjel kevertem a BSN syntha 6 fehérjét, marha jó volt. Ahhoz dobtam a tojást meg a zabot és így sütöttem a vastag palacsintát.
Aztán erre még lekvárt.
Meg a zabpelyhet kcsit beáztattam tejben, aztán méz meg mogyi meg rengeteg féle gyümölcs meg egyéb magvak, ha van. Akármi...mellé fehérje.
Ez is adta.
Barack nagyon adta hozzá.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
Onmagaban a zab es a banan keves. Erdemes keverni az emlitett chia maggal, esetleg hajdinava, tápiokával, meg mas gyumolcsel.
Na meg en hozzaontok 20-30ml novenyi tejet.
A rantotta mondjuk azert nem "ajanlott" reggel mert kicsit megdolgozza az emesztesunket, a tul sok allati feherjenek koszonhetoen. Reggel pedig nem erre van szuksege a szervezetunknek.
Zab meg hasonlo kajak azert jok mert a rostnak koszonhetoen segiti az emesztest (egeszseges szekleted lesz) es beallitja az inzulin illetve vercukorszinted.
Mondjuk en mar megcsomorlottem ezektol a kajaktok, szoval mar csak ket banant tolok be reggelenkent. Mindenesetre ez is megy a kukaba mert ahogy olvasom, csoda hogy nem maradtam ott kalium tuladagolasban.
Igy visszaterek a kenyer, zakuszka, zoldsegek reggelihez.
Na meg en hozzaontok 20-30ml novenyi tejet.
A rantotta mondjuk azert nem "ajanlott" reggel mert kicsit megdolgozza az emesztesunket, a tul sok allati feherjenek koszonhetoen. Reggel pedig nem erre van szuksege a szervezetunknek.
Zab meg hasonlo kajak azert jok mert a rostnak koszonhetoen segiti az emesztest (egeszseges szekleted lesz) es beallitja az inzulin illetve vercukorszinted.
Mondjuk en mar megcsomorlottem ezektol a kajaktok, szoval mar csak ket banant tolok be reggelenkent. Mindenesetre ez is megy a kukaba mert ahogy olvasom, csoda hogy nem maradtam ott kalium tuladagolasban.
Igy visszaterek a kenyer, zakuszka, zoldsegek reggelihez.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Engem sem telít el a zab, csak én pont fordítva vagyok, állandóan tudnám zabálni.
Én 2 tojást teszek 100 grammhoz egy deci tejet és egy adag proteint, lehet belőle amerikai palacsintát, de nekem nincs türelmem, egyben megfordítom és lesz belőle egy piskóta féleség. Kevés gyümölcs rá és verhetetlen.
Én 2 tojást teszek 100 grammhoz egy deci tejet és egy adag proteint, lehet belőle amerikai palacsintát, de nekem nincs türelmem, egyben megfordítom és lesz belőle egy piskóta féleség. Kevés gyümölcs rá és verhetetlen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
+1el magico írta:Én is toltam ezt jó ideig, bár édes verziót sose próbáltam. Arra kell figyelni, hogy tényleg ne száradjon ki túlságosan, mert akkor undorító tud lenni.'shutterisland írta: 80g zabpehelybe uss bele 4 tojast, keverd el, kicsi kokuszolajon lepenynek kisutve patent es tapanyagban verhetetlen.
vidi
Érdekes, egyébként engem a zabkása sosem telített el rendesen, még banánnal se reggeli után 2 órával már éhen haltam. Szinte csak rántottát eszek teljes kiőrlésű kenyérrel reggel, azzal kihúzom jóideig. Csak rohadt uncsi már
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én is toltam ezt jó ideig, bár édes verziót sose próbáltam. Arra kell figyelni, hogy tényleg ne száradjon ki túlságosan, mert akkor undorító tud lenni.'shutterisland írta: 80g zabpehelybe uss bele 4 tojast, keverd el, kicsi kokuszolajon lepenynek kisutve patent es tapanyagban verhetetlen.
vidi
Érdekes, egyébként engem a zabkása sosem telített el rendesen, még banánnal se reggeli után 2 órával már éhen haltam. Szinte csak rántottát eszek teljes kiőrlésű kenyérrel reggel, azzal kihúzom jóideig. Csak rohadt uncsi már
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Általánosságban igaz, de vannak kivételek. Amióta osztrákban veszem a pékárut, csak lesek nagyokat.Faust írta: En osszefogom zabtejjel, belekurok egy kis mandulavajat meg valami bogyos gyumolcsot/feherjeport, tud jo lenni, de en is sokaig szenvedtem vele mire megtalaltam a jo aranyokat. Ha rosszul csinalod csak ilyen iztelen pepes fos az egesz, nem csodalom hogy sok embernek elmegy a kedve tole. De a pekarunal minden jobb, az meg szenhidratnak is szar.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
En osszefogom zabtejjel, belekurok egy kis mandulavajat meg valami bogyos gyumolcsot/feherjeport, tud jo lenni, de en is sokaig szenvedtem vele mire megtalaltam a jo aranyokat. Ha rosszul csinalod csak ilyen iztelen pepes fos az egesz, nem csodalom hogy sok embernek elmegy a kedve tole. De a pekarunal minden jobb, az meg szenhidratnak is szar.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Magában ehetetlen számomra a zab. Ezért se ettem anno. Aztán kiprobaltam ezt a bananos ( de igazabol bármilyen gyümölcs jó) kombot, es iszonyú jó.
Ráadásul el is telit kelloen.
Ráadásul el is telit kelloen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Vágom, de utalom. Amikor komolyan odafigyeltem ez volt az egyetlen ami nem ment le.Faust írta: Reggel inkabb zabot egyel, de na, probald ki.
Ha beaztatom en se tudom megenni, de fozve sztem fasza.
ZIDANE