Memento! Abban a pillanatban.alexoxladjackoxi írta: Urak, én is kérnék egy kis ajánlót. Olyasmi minőségi thrillereket keresek, mint pl. a Fincher féle filmek, Hetedik, Játsz/ma, Harcosok klubja, Zodiákus, Holtodiglan, ezeket nagyon szerettem tőle. Vagy más rendezőtől Titokzatos folyó, A gépész, Álmatlanság, Viharsziget, Fogságban. Előny, ha krimi is egyben, de nyugodtan mondhattok olyat is ami nem az, hátha van még pár olyan, ami nem valami gagyiság, és még nem is láttam.
Mozi, filmek
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Urak, én is kérnék egy kis ajánlót. Olyasmi minőségi thrillereket keresek, mint pl. a Fincher féle filmek, Hetedik, Játsz/ma, Harcosok klubja, Zodiákus, Holtodiglan, ezeket nagyon szerettem tőle. Vagy más rendezőtől Titokzatos folyó, A gépész, Álmatlanság, Viharsziget, Fogságban. Előny, ha krimi is egyben, de nyugodtan mondhattok olyat is ami nem az, hátha van még pár olyan, ami nem valami gagyiság, és még nem is láttam.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nézzétek a The Hunt-ot, meg az Invisible Man-t, fasza mindkettő
"film"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Khm.. keress rájuk, ezekből egyáltalán nem mind rossz.pheco írta: Karanten ide, karanten oda, ennyi rossz, semmilyen filmet csak te vagy kepes megnezni Remy
Amúgy itt nincs karantén, csak tolom a watchlistet.
Szerdán viszont így, hogy elmaradt a City - Real, a szabim viszont ki lett adva, maratont toltam. 8 film egy nap alatt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Karanten ide, karanten oda, ennyi rossz, semmilyen filmet csak te vagy kepes megnezni Remy
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
13 ASSASSINS: Miike meglepett. Rendkívül jól felépített, nyers és látványos szamuráj-film, kifejezetten erős korrajzzal. A játékidő is jól áll neki, mert a végső leszámolást csak és kizárólag egy ilyen felvezetéssel lehetett jól letolni a néző torkán. Kötelező darab.
CÉLKERESZTBEN: Egy kicsit talán túlnyújtották, viszont cserébe bőven kaptunk Eastwoodból és Malkovichból. Ez a kettős pedig garancia arra, hogy jól szórakozzunk.
KÁNIKULAI DÉLUTÁN: Teljesen rendben van a film. Viszont nem lehet elmenni amellett szó nélkül, hogy Pacino mekkora egy zseni. Kis túlzással egyszemélyes show-t csinált.
A WALL STREET PILLANGÓI: ...és JLo Oscarról beszéltek. Minek? Mire? Erre? Rossz és unalmas film, egy teljesen átlagos alakítással.
RALPH LEZÚZZA A NETET: Kár érte... az első részt nagyon szerettem, de ez a folytatás gyengére sikeredett. Túltolták a barátság témát meg a Disney hercegnősdit.
BUCKAROO BANZAI: Ready Player One óta watchlistes a film, és végre sikerült letudnom ezt is. Hát ez valami kegyetlen laza sci-fi kaland volt. Peter Weller és John Lithgow kiválóak!
KAKTUSZ JACK: Lényegében a Kengyelfutó gyalogkakukk élőszereplős változata, legalábbis, ha Kirk Douglas karakterét nézzük. Pár poén azért elcsattant, de valószínűleg mind Kirk, mind pedig Arnold Schwarzenegger letagadták ezt a művet, mikor a karrierjükről kérdezték őket.
D-TOX: Bazzeg, nem hiába maradt ez eddig ki az öreg Slytól. Ez valami kurvarossz. Köszi.
AZ UTOLSÓ SZOLGÁLAT: A sztori egyszerű, mint a faék, de Nicholson és Randy Quaid hozzák az extrát. Ez pedig bőven elegendő, hogy végül egy tök szórakoztató kaland legyen abból, hogy miként jutnak el hőseink A-ból B-be.
CÉLKERESZTBEN: Egy kicsit talán túlnyújtották, viszont cserébe bőven kaptunk Eastwoodból és Malkovichból. Ez a kettős pedig garancia arra, hogy jól szórakozzunk.
KÁNIKULAI DÉLUTÁN: Teljesen rendben van a film. Viszont nem lehet elmenni amellett szó nélkül, hogy Pacino mekkora egy zseni. Kis túlzással egyszemélyes show-t csinált.
A WALL STREET PILLANGÓI: ...és JLo Oscarról beszéltek. Minek? Mire? Erre? Rossz és unalmas film, egy teljesen átlagos alakítással.
RALPH LEZÚZZA A NETET: Kár érte... az első részt nagyon szerettem, de ez a folytatás gyengére sikeredett. Túltolták a barátság témát meg a Disney hercegnősdit.
BUCKAROO BANZAI: Ready Player One óta watchlistes a film, és végre sikerült letudnom ezt is. Hát ez valami kegyetlen laza sci-fi kaland volt. Peter Weller és John Lithgow kiválóak!
KAKTUSZ JACK: Lényegében a Kengyelfutó gyalogkakukk élőszereplős változata, legalábbis, ha Kirk Douglas karakterét nézzük. Pár poén azért elcsattant, de valószínűleg mind Kirk, mind pedig Arnold Schwarzenegger letagadták ezt a művet, mikor a karrierjükről kérdezték őket.
D-TOX: Bazzeg, nem hiába maradt ez eddig ki az öreg Slytól. Ez valami kurvarossz. Köszi.
AZ UTOLSÓ SZOLGÁLAT: A sztori egyszerű, mint a faék, de Nicholson és Randy Quaid hozzák az extrát. Ez pedig bőven elegendő, hogy végül egy tök szórakoztató kaland legyen abból, hogy miként jutnak el hőseink A-ból B-be.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A góré
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Imádom, egyik kedvenc.Mickey írta:Esetleg még "A Fegyvertelen katona" ( Hacksaw ridge )Nzedge írta: Na lesz miből csemegézni.. Köszi mindenkinek.
Évek óta google-n keresek persze én is, de azt hiszem most így több jó filmre leltem hirtelenjében.
Háborús, sztm eléggé odaszegez a képernyő elé, és bőven akad mondanivalója.
Persze lehet már sokszor láttad, egész új még.
( asszem nem láttam írva )
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Fhú, kifelejtettem a felsorolásból, de pont pár hete néztem az Amerikai szépséget, azt is csak ajánlani tudom, na amennyiben olyat keresel, aminek tényleg komoly mondani valója van, azt semmi esetre se hagyd ki. Tipikusan az a film, ami még napok múlva is benned van. Kicsit nyálas/romantikus vonalon meg a Szenvedélyek viharában, komoly szereplői gárdával. Nah, majd még lehet jelentkezem, ha eszembe jutna valami, az a baj, hogy tényleg rengeteg klassz film van, és ha nem is mind "kultfilm", a világért nem hagytam volna ki egyiket sem.
-
Még pár, amiket érdemes megnézni: Sunset Limited, Eli könyve,Primal fear, Die Welle, Das Experiment, Prisoners, Nightcrawler, Disconnect, Lone survivor, Rush, 12 majom, La haine, Snowpiercer, A szakasz, stb
"And my heart will leave you never."
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
TovábbáMickey írta:Esetleg még "A Fegyvertelen katona" ( Hacksaw ridge )Nzedge írta: Na lesz miből csemegézni.. Köszi mindenkinek.
Évek óta google-n keresek persze én is, de azt hiszem most így több jó filmre leltem hirtelenjében.
Az utolsó erőd - Nincs bocsánat - Maga a pokol - Szökevényvonat - Túl a csúcson
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Esetleg még "A Fegyvertelen katona" ( Hacksaw ridge )Nzedge írta: Na lesz miből csemegézni.. Köszi mindenkinek.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Na lesz miből csemegézni.. Köszi mindenkinek.
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
Mechanikus narancs
Vertigo
Hátsó ablak
Ha már Tégla, akkor Szigorúan piszkos ügyek trilógia
Oldboy
Drive
Esküvő után
Ádám almái
Zöld hentesek
Elátkozott város
Egy jobb világ
Puszta formalitás
A forrás
Vertigo
Hátsó ablak
Ha már Tégla, akkor Szigorúan piszkos ügyek trilógia
Oldboy
Drive
Esküvő után
Ádám almái
Zöld hentesek
Elátkozott város
Egy jobb világ
Puszta formalitás
A forrás
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Na itt van pár amit még nem láttam, meg olyan is amiről nem is hallottam.Realista24 írta: Tégla?
Amerikai gengszter
Fedoneve Donnie Brasco
Isten városa, ez olyan must see, mint ahogy itt írok.
Bronxi mese
Carlito utja
Az erinthetetlenek
A kárhozat utja
Aljak utcak
Kozellensegek
Tropa de elite, ez már nem annyira gengszter, de kőkemény.
Köszöntem!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Blöffot sem láttam. Epic.pheco írta: Harcosok klubja, Eredet, Csillagok között, amik talan kimaradtak eddig a felsorolasbol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Harcosok klubja, Eredet, Csillagok között, amik talan kimaradtak eddig a felsorolasbol.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Imdb-s értékeléseim alapján, és olyanok amiket még nem soroltatok:
Requiem for a dream
Becstelen Brigantyk
The Help
Interstellar
Lo imposible
Perfetti sconosciuti
Spotlight: Egy nyomozás részletei
Trainspotting (1, 2)