írjál már vmit a 2. évadról, mert engem kiakasztott. Írtam ide pár napja, de senki le se szarta.Kerlon írta:plus einsKovaLlos írta: Dark
Ez is netflixes.
Misztikus,dráma,krimi,egyszerűen zseniális,mindenkinek ajánlom!
Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Jó, hogy benéztem ide, anno én is akkor néztem az Ozarkot, mikor itt ajánlották..Realista24 írta:Na baszki, szerintem a második évadot sem láttamLimaten írta:
Ha jól tudom holnap jön ki Ozark S3. Talán még anno te dobtad be, most viszonzom a szívességet
Szeretlek titeket
Tetszett nagyon, csak közben megfeledkeztem róla, de most így lesz mit nézni..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egyelőre megleszek azzal a kettővel. Nagy királyok vagytok amúgy!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ti vagytok az embereim.Kerlon írta:plus einsKovaLlos írta: Dark
Ez is netflixes.
plus einsKovaLlos írta: Dark
Ez is netflixes.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Dark
Ez is netflixes.
Ez is netflixes.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Babylon Berlin, TabooRealista24 írta: Kéne nekem egy jó sorozat.
"And my heart will leave you never."
- P. Krisz
KingdomRealista24 írta:Kéne nekem egy jó sorozat.
Netflix, koreai, összeesküvős, középkori, zombis.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na baszki, szerintem a második évadot sem láttamLimaten írta:Ha jól tudom holnap jön ki Ozark S3. Talán még anno te dobtad be, most viszonzom a szívességetRealista24 írta: Kéne nekem egy jó sorozat.
Szeretlek titeket
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Ha jól tudom holnap jön ki Ozark S3. Talán még anno te dobtad be, most viszonzom a szívességetRealista24 írta: Kéne nekem egy jó sorozat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A karantén rossz hatással van a humorérzékedreZsombor írta:Gotham.Realista24 írta: Kéne nekem egy jó sorozat.
Oz-t elkezdtem, kuka lett.
Na ez jó lesz, köszi!Caraway írta:La casa de papel(Money heist). Aprilis 3.-an jon a 4. evada, egy het alatt siman ledaralod az eddigi harom evadot.Realista24 írta: Kéne nekem egy jó sorozat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
La casa de papel(Money heist). Aprilis 3.-an jon a 4. evada, egy het alatt siman ledaralod az eddigi harom evadot.Realista24 írta: Kéne nekem egy jó sorozat.
OzRealista24 írta: Kéne nekem egy jó sorozat.
Gotham.Realista24 írta: Kéne nekem egy jó sorozat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kéne nekem egy jó sorozat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Peaky Blinders
S04 végére kicsit csalódás lett. Mindig jön egy nagyobb hatalom, kicsit többet gyúrunk rá, aztán nyerünk.
S04 végére kicsit csalódás lett. Mindig jön egy nagyobb hatalom, kicsit többet gyúrunk rá, aztán nyerünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Igen, nekem is ez tetszett, hogy a sorozat végkicsengése az volt, hogy alapvetően mindenki sáros, női és férfi oldalon egyaránt. Mert pl. Alex is az volt, hiszen tudta mi megy a háta mögött, de jó strucc módjára bedugta a fejét a homokba. Aztán nyilván van, aki jobban felelősségre vonható, de összességében ez gyakran sokkal komplexebb, mint hinnénk, és nem mindig 1 vagy 2 szereplős a dolog.Visszaterve a temahoz, addig ez a sorozat nem is azt mondom, hogy elkezdi mosdatni oket, de arnyalja a kepet, hogy a szexualis ragadozokon kivul letezik egy reteg, ahol mar elmosodnak a hatarok, hogy ki kit hasznal ki.
Amikor Mitchel a hotel szobában volt. Aki nem akarja, azt nem viszik. Én legalábbis így gondolom. De Hannanak nem csak itt, hanem amikor Fred felkínált neki egy sokkal magasabb pozíciót, akkor is kihátrálhatott volna, hamár tényleg ennyire számít neki amit a lelkiismerete kínál. Kettőből nulla. Mindezek után ha már ilyen helyzetbe hozta magát, én inkább túlléptem volna ezen, főleg hogy alapvetően haverok maradtak Mitchel és tudtak tovább együtt dolgozni. Mindezek után neki ezt el kellett volna fogadnia magán, hogy hupsz ő sem különbözik azoktól az egyszerű nőcskéktől, akik egy kellemes pásztoróra után kerülnek magasabb poziba, és le kellett volna nyelnie a békát, esetleg tanulni belőle és a tehetségével felhívnia a továbbiakban a figyelmet, vagy szimplán nem foglalkozni vele, esetleg ott hagyni az egész kócerájt, ha ekkora bűntudata van.Hannah kapcsan melyik jelenetre gondolsz? Amikor Mitch-el a hotelszobaban volt vagy amikor a csatorna fonoketol eloleptetest kapott?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ő is host vagy nemhost, gondolom host, aki majd táncol a jó meg a rossz oldal között, aztán a végén megöli dolorest könnyek közöttdoncsontos írta:ugyanez a gondolat fordult meg a fejembe a rész végén, hogy baaazmeg végre nem kell egy teljes évadot újrázni, hogy rájöjjek mi a faszom folyik itt:DDDDziro4vr írta: Westworld s03e02
Jót tesz neki, hogy végre leegyszerűsítették.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pinkmant el is felejtettem amugy, annyira marandóra sikerült a beleírása az első részbe..de gondolom majd Ő lesz aki mindenáron megakarja védeni Dolorest Bernardtól meg Maevtől... remélem jól kinyírják a faszba
Nem illik.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ugyanez a gondolat fordult meg a fejembe a rész végén, hogy baaazmeg végre nem kell egy teljes évadot újrázni, hogy rájöjjek mi a faszom folyik itt:DDDDziro4vr írta: Westworld s03e02
Jót tesz neki, hogy végre leegyszerűsítették.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pinkmant el is felejtettem amugy, annyira marandóra sikerült a beleírása az első részbe..de gondolom majd Ő lesz aki mindenáron megakarja védeni Dolorest Bernardtól meg Maevtől... remélem jól kinyírják a faszba
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5