Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Sorozatok, TV műsorok
Annak a színvonala viszont jelentősen esett, kaszáltam is
"And my heart will leave you never."
Én is tervezem az újrázását, annyira kibaszott jó sorozat.gunner írta: Az Office zseniális, megfogott nagyon. Végre egy sorozat, amit van kedvem darálni
Meg Modern Family-t is kéne folytatni.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az Office zseniális, megfogott nagyon. Végre egy sorozat, amit van kedvem darálni
"And my heart will leave you never."
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pedig megéri folytatni. Evadok kozott mondjuk en is szoktam tartani nehany het szunetet.géza írta: A top sorozatos kerdesre sokan irtak innen a Narcost, le is daraltam az elso ket evadot gyorsan.
Elso evad parades, 9/10, masodik evad gyengebb, olyan 7/10-re tennem. Harmadik evadhoz most annyira nincs is kedvem egyelore.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezzel így voltam én is, csapassad.Kerlon írta:Az 5. évad jobb, mint a 4.? Mert számomra ellaposodott és még nem bírtam belekezdeni.Realista24 írta:
Egy újabb megtért lélek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az 5. évad jobb, mint a 4.? Mert számomra ellaposodott és még nem bírtam belekezdeni.Realista24 írta:Egy újabb megtért lélekTádám írta: Peaky Blinders 3. évad jön, ez valami zseniális. Nem tudom, hogy maradhatott ki eddig az életemből. Mondjuk, ha rádión menne, akkor is imádnám, ahogy tolják benne a dumát, nagyon adom
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A top sorozatos kerdesre sokan irtak innen a Narcost, le is daraltam az elso ket evadot gyorsan.
Elso evad parades, 9/10, masodik evad gyengebb, olyan 7/10-re tennem. Harmadik evadhoz most annyira nincs is kedvem egyelore.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy újabb megtért lélekTádám írta: Peaky Blinders 3. évad jön, ez valami zseniális. Nem tudom, hogy maradhatott ki eddig az életemből. Mondjuk, ha rádión menne, akkor is imádnám, ahogy tolják benne a dumát, nagyon adom
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Peaky Blinders 3. évad jön, ez valami zseniális. Nem tudom, hogy maradhatott ki eddig az életemből. Mondjuk, ha rádión menne, akkor is imádnám, ahogy tolják benne a dumát, nagyon adom
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ton-toko, ton-toko, ton-toko...fiore írta:
A 3. Évadot nem bírtam elkezdeni, mert nagyon sok helyen olvastam, hogy borzalmas lett az animacioja, hogy csalodas az egesz. Jol elcsesztem magamnak. Lehet azert mangaban folytatom.
Most az ujabbak kozul a Bofuri-t meg a Dr. Stone-t kezdem el, érdekesnek tűnnek.
Semmi gond nem volt a 3.évaddal, legalábbis az első felével, ott én nem vettem észre semmi extra borzalmas animációt, utána a második felében viszont már igen itt-ott. De ettől függetlenül maga a story nem rossz. Bár , ha azt nézem, hogy az animék imdb-jén az első két évad 8,0 körüli értéket hozott, ez a nemrég befejezőtött évad (3.) viszont 6 alattit, az már sokat mondó adat.
A Bofuri amúgy elég vicces cucc, semmi extra, de egy tipikus feel good, az a jó benne, hogy nem akarja magát komolyan venni, így kellemes meglepetés volt. Be is jelentették hozzá a 2.évadot.
Dr Stone pedig egy rohadt jó anime volt, ment is a kedvenceim közé, egyik ismerősöm fordította.
Nézd meg a Tensei shitara Slime Datta Ken animét, azt meg én fordítottam
ősszel jön a 2.évada, addig meg még pár OVA.
De most fejeződött be a Darwins Game anime is, az is jó cucc volt a frissek közül. Gyilkolós, túlélős játék, hatalmi harcok.
Ha akar valaki egy jó történelmi animét, akkor ott az Arslan Senki, épp most nézem, közeledek a végéhez.
Szomorú hírek ezek...Halfkey írta: Nem olyan rossz az a harmadik évad, ne aggódj (ami valójában a második egyébként). Knights of Sidonia tetszett még netflixen.
Nagyon szép volt pedig az első és a második évad is, nagyon tetszett ...
Megnéztem a 3. Évad első 2 részét és lehet magamtól nen tunt volna fel a dolog egy ideig, de hát hogy odafigyelek erre nevetségesen lebutitották sajna.... Kár érte, pedig nagyon megszerettem.... Első évad top volt, a 2. is egy-két dologtól eltekintve.
Úgy érzem magam mint a Hellboynál....
Első kettő tök fasza, felhypeoltam magam a 3.ra, ami hosszú idő után jön, azt nem is olvastam róla.... Új főszereplő, rendező, azt egy trágyadomb lett.... Itt legalább a sztori megmentheti még, de akik olvassák a mangát se mondanak már arról túl sok jót.
De erre a kinézetre nincs mentség. Nagyon gáz.
Nem olyan rossz az a harmadik évad, ne aggódj (ami valójában a második egyébként). Knights of Sidonia tetszett még netflixen.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Sate sate sate...ferni írta: Kicsit belerondítsak.
Elkezdtem egy Animét és bakker imádom, nagyon jó
Nehezen kezdek bele egy új sorozatba, de ez ott van
The Seven Deadly Sins // Nanatsu no Taizai
Nem gondoltam, hogy ennyire meg fog fogni, de elkapott nagyon a feelingje
Jó a sztorija, nagyon tetszik, nézzen rá nyugodtan, aki szereti az animéket.
Én is nemrég fejeztem be a 2. Évadot. A power system nekem kicsit szájbarágós, kb minden harc egy stat check (pontszámok), viszont a karaktereket meg ezt a kozepkor-szeru kornyezetet nagyon szeretem.
2. Evad spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Diane karakterét teljesen lebutitottak, meg tulhuztak ezzel az amnezia dologgal, viszont szerintem a többi főbűn elég jó háttersztorival + jellemfejlodessel bir.
A 3. Évadot nem bírtam elkezdeni, mert nagyon sok helyen olvastam, hogy borzalmas lett az animacioja, hogy csalodas az egesz. Jol elcsesztem magamnak. Lehet azert mangaban folytatom.
Most az ujabbak kozul a Bofuri-t meg a Dr. Stone-t kezdem el, érdekesnek tűnnek.
.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
La casa de papel, Vis a vis, The good place.Realista24 írta: Kéne nekem egy jó sorozat.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Eszméletlenül igénytelen a CGI. Szerencsére a manga rajzolása bőven vállalható, úgy meg élvezhető is.Kengan Ashurát lessed meg, én azt daráltam le nemrég..
Ez meg szerintem egy abszolút közepes, full sablon shounen fight cucc. Van egy halom jobb mű ebben a műfajban.The Seven Deadly Sins // Nanatsu no Taizai
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Kengan Ashurát lessed meg, én azt daráltam le nemrég..ferni írta:
Kicsit belerondítsak.
- ateeemadrid
szerintem gecijó a 2. évad is, persze attól is függ, hogy a sok mindfuckot valahogy értelmesen megmagyarázzák, vagy ilyen lost módjára tudják majd le.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Na erre lettem volna kíváncsi. Akkor más is úgy látja ahogy én, de ez egy totális káosz.ikelemen5 írta: Ezzel nem vagy előrébb.
Azóta pedig nagyjából el is felejtettem.
Tényleg se füle se farka, túl sok információ, rengeteg felesleges és unalmas párbeszéd, és iszonyú hatásvadász - akarna lenni, de a hatás elmarad, én inkább bosszankodtam, hogy ezt meg azt most minek?! Első évad után nálam egyértelműen csalódás, tényleg egy káosz az egész.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Junkierol: ikelemen5 - 2019. 06. 27. 12:22Sierra írta:írjál már vmit a 2. évadról, mert engem kiakasztott. Írtam ide pár napja, de senki le se szarta.Kerlon írta:
plus eins
Végignéztem, picit hagyom ülepedni, mert most nekem kicsit se füle, se farka a történetnek.
A hangulata nagyon jó, ha egy mondattal kellene megválszolnom a Miről szól a sorozat kérdést? bajban lennék.
Ez innen nyárról:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem nem tetszett ez az Elisabeth-Charlotte csavar, illetve az sem, hogy behoztak új dimenziókat. Így is elég nagy kavarás volt egy dimenzión belül is. Nagyon remélem, hogy nem hagynak lógva kérdéseket a harmadik évad végén, mert most nekem kicsit se füle, se farka a történetnek.
A hangulata nagyon jó, a színészek nagyon jók, és a képi világ is lenyűgöző.
10/9,5 az évad nálam.
Ezzel nem vagy előrébb.
Azóta pedig nagyjából el is felejtettem.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”