FIFA
- Galacticos
Re: FIFA
Februarban kezdtem el ujra, uj ps-en es uj felhasznaloval.
0 ft penz raforditassal 87es raring 100as chem. Hazard,89 sbc asensio, ramos stbstb.
Ha tudod h mire koltsel coint akkor lehet jo csapatot epiteni.
Foleg ha melle milestoneba is szerzel jo jatekosokat. 87es odegaard is hasznalhato boven. Es a feladatok hozza csak ido kerdese h sikerul e.
0 ft penz raforditassal 87es raring 100as chem. Hazard,89 sbc asensio, ramos stbstb.
Ha tudod h mire koltsel coint akkor lehet jo csapatot epiteni.
Foleg ha melle milestoneba is szerzel jo jatekosokat. 87es odegaard is hasznalhato boven. Es a feladatok hozza csak ido kerdese h sikerul e.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem értem mit vártok. szeptember vége/október eleje óta tolják sokan. Az akkori szintű kezdő csapattal ne csodálkozzatok,ha nehezen megy Idő kell. Aki fél éve játszik az is összerakhatott sok ikonos jó csapatokat. Én 2x vettem fifapontot,1x a Toty hetén,meg a leges legelején,mindkétszer 4600-at 10k-ért. Aki kicsit is bennevan,tudja,hogy ez semmi. Ügyesen kell adni venni,sbckből sok packot lehetett nyitni,vagy akár jobb promokra tartogatni őket. Jelenlegi csapatom ér alapban kb 4 millát,de ezt most megdobta "kicsit",hogy a 2 mid icon sbcből amit megcsináltam esett egy Gullit (azthittem lefordulok a székről,vártam,hogy megjelenik Seedorf ) (és egy Kluivert,de nekem ő már csak sbc töltelék,egy sima Auba szint max alapban is,nem ajánlom,csak azért mert olcsó ikon..)kiserik írta:2 orbitálisan nagy hibát vétettél az elején, ha UT-zni akarsz:Berti írta: A bezárságnak köszönhetően én is elkezdtem UT-zni. Eddig mindig csak haverokkal játszottunk és tök fun volt az egész, egyre jobban játszunk mind. Namármost.
Nem értek igazán az UT részhez, ezt előjáróban elmondom. 50k coint vettem is és így összetudtam dobni egy 82 ratinges csapatot egy 83-as chemistryvel. (Ez a chemistry dolog mennyire számít?)
Az online játék része viszont totál felbassza minden agysejtem. Minden egyes meccsen jobban játszok mint az ellenfél, szebben játszok mint az ellenfél és mégis minden meccsen 2-3 gólkülönbséggel ki kapok, mert kurvára 90+ szinte minden játékosa és lehetetlen szögekből és megoldásokból gólt tud rúgni. Mekkora egy gyökérség már ez?
Nem tudom mi a különbség kártya és kártya közt. Alig látni ezekbe az ellenfél allstar csapatokban normál kártyát. Mindegyik BL-es vagy fekete vagy színes vagy tököm tudja mit jelentenek ezek.
A kérdésem: Van értelme még tovább így játszani, úgy hogy rohadtul nem akarok naponta órákat tölteni PS előtt és nem akarok pénzt költeni rá? Mert azzal nem jutok egyről a kettőre, hogy egyszerűen jól játszok.
1: vettél 50k coint. Innen csak szívatni fog a játék, hogy vegyél még
2: elkezdtél UT-zni...
De ez se semmi extra ezen pontján a játéknak,ha valaki régóta játszik. Ugyanez a problémázás megy 2knél attól aki tavasz elején,tél végén kezdi,és csodálkoznak,hogy valakinek Op csapata van 5 hónap után. Persze van sok fizetős,de ennyi idő alatt 0 ráfordítással is lehet 89-90 körüli ratingű csapatod ikonokkal.
(Amúgy a chemistry fontos eléggé,legyen a csapatnál is 100-as,és aki nemrég kezdte,ott a játékosoknál is. Poszt átalakítóval mindenki kihozható 9-10-esre.(Ha lejátszol 10 meccset vele, kapsz egy "hűségbónusz" chemet a játékos) Később van,hogy 7-8 chem is elég,mert annyira jó egy játékos,pl FS Lodi nekem is 7 chemen jhv jelenleg.
rossz csapat és játékos chemistry ronthat a statokon nem hogy javít,ahogy a chemistry style-ok is fontosak. futbin-en megnézhetitek,kire mit érdemes rakni.
Ha csak ritkán játszik valaki,az most már tényleg ne kezdjen el Ultimate Teamezni,vagy csak offline. Vagy fogadja el,hogy valakinek fél év alatt lehet op csapata,pénz nélkül is.
Ja és a custom tactics is fontos,Youtubeon könnyű találni segítséget hozzá. nem minden felállás használható,főleg gyengébb játékosokkal. Eleinte 4231(3 CAM-os),5212,41212 szűk amiket ajánlanék. Mármint ingame,az midnegy,hogy az elején hogy van összeállítva,be kell állítani,hogy pl offenzívra átállva váltson a csapat a megfelelő felállásra és taktikára. (pl azért fonsot,hogy LM,RM-et használhass LAMnak,RAMnak)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Probald ki azt, hogy world class helyett legendaryn jatszol. Mar 1-2 eve sokan mondjak, hogy a legendary konnyebb, mert a gepet azon a szinten ki lehet cselezni, emellett pedig sokszor kitamad es meg lehet kontrazni.___Samy___ írta: Bocsánat, legendary helyett world classot akartam írni.
- ___Samy___
Bocsánat, legendary helyett world classot akartam írni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
2 között van a world class ami könyebb___Samy___ írta: Hát engem a legendary már lassan levisz az életről. A profi túl könnyű, itt meg nagyon kuszkodok. Túl nagy a lépcső.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Válassz picit gyengébb ellenfelet legendary-n, aztán nem olyan gáz az..___Samy___ írta: Hát engem a legendary már lassan levisz az életről. A profi túl könnyű, itt meg nagyon kuszkodok. Túl nagy a lépcső.
Én az ikon küldetéseket csináltam meg, a kb. 70-80-as szintű csapataimmal, vagy hasonlóakat választottam, vagy gyengébbeket, de azok simán verhetőek voltak.
Ha már erősebbek, meg jó a team chemistry, oda már nekem is a baszóbb csapatomra van szükség..
- ___Samy___
Hát engem a legendary már lassan levisz az életről. A profi túl könnyű, itt meg nagyon kuszkodok. Túl nagy a lépcső.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
En legendaryn siman nyerek, de ultimate-n kozom sincs az egeszhez.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak az easy, 10-0 a Bayernnel, összes gól Karimmal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem tudom milyen updatek történtek, de baszott nehez lett a játek, regebben kis csapattal is tök egálban voltam akarki ellen ultimaten. most jatszottam reallal city ellen legendaryn, hát elegge lejatszottak a palyarol.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Van elég játékmód, akit felbasz az UT az hagyja.
Én max squad battle-t tolok, nagyon ritkán ut, de már mikor meglátom az ellenfél csapatát, OP Vardy, Adama Traore, Aubameyang, tudom hogy esélytelen.
Én max squad battle-t tolok, nagyon ritkán ut, de már mikor meglátom az ellenfél csapatát, OP Vardy, Adama Traore, Aubameyang, tudom hogy esélytelen.
Nem illik.
Elkezdtem en is az UT-t februarban, osszeallitottam egy eleg decent csapatot, de ugyanaz amit te irtal, kurvara nem szamit itt semmi, csak az hogy ki mennyi penzt fizetett eddig a modba. Ket het utan abba is hagytam, pedig maga a mod eleg jo tudna lenni, ha nem a lehuzasra menne folyton.
Viszont elkezdtem egy karrier modot, az eleg jo, nincs is ott nagy csalas ugy hogy a gep ellen jatszol, illetve a batyammal jatszunk meg pro clubsot ketten, az is eleg kiegyensulyozott.
De maga a jatek az borzalmas, en ronggya jatszottam a 13-18-at, ott nem volt ilyen egysiku a jatekmenet, mint itt a 20-ban.
Jattszatok Horizon Zero Dawnt, top3 jatek elmult evtizedben kb.
Viszont elkezdtem egy karrier modot, az eleg jo, nincs is ott nagy csalas ugy hogy a gep ellen jatszol, illetve a batyammal jatszunk meg pro clubsot ketten, az is eleg kiegyensulyozott.
De maga a jatek az borzalmas, en ronggya jatszottam a 13-18-at, ott nem volt ilyen egysiku a jatekmenet, mint itt a 20-ban.
Jattszatok Horizon Zero Dawnt, top3 jatek elmult evtizedben kb.
2 orbitálisan nagy hibát vétettél az elején, ha UT-zni akarsz:Berti írta: A bezárságnak köszönhetően én is elkezdtem UT-zni. Eddig mindig csak haverokkal játszottunk és tök fun volt az egész, egyre jobban játszunk mind. Namármost.
Nem értek igazán az UT részhez, ezt előjáróban elmondom. 50k coint vettem is és így összetudtam dobni egy 82 ratinges csapatot egy 83-as chemistryvel. (Ez a chemistry dolog mennyire számít?)
Az online játék része viszont totál felbassza minden agysejtem. Minden egyes meccsen jobban játszok mint az ellenfél, szebben játszok mint az ellenfél és mégis minden meccsen 2-3 gólkülönbséggel ki kapok, mert kurvára 90+ szinte minden játékosa és lehetetlen szögekből és megoldásokból gólt tud rúgni. Mekkora egy gyökérség már ez?
Nem tudom mi a különbség kártya és kártya közt. Alig látni ezekbe az ellenfél allstar csapatokban normál kártyát. Mindegyik BL-es vagy fekete vagy színes vagy tököm tudja mit jelentenek ezek.
A kérdésem: Van értelme még tovább így játszani, úgy hogy rohadtul nem akarok naponta órákat tölteni PS előtt és nem akarok pénzt költeni rá? Mert azzal nem jutok egyről a kettőre, hogy egyszerűen jól játszok.
1: vettél 50k coint. Innen csak szívatni fog a játék, hogy vegyél még
2: elkezdtél UT-zni...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Olvass vissza itt 2-3 oldalt és szerintem kielégítő választ kapsz.
A bezárságnak köszönhetően én is elkezdtem UT-zni. Eddig mindig csak haverokkal játszottunk és tök fun volt az egész, egyre jobban játszunk mind. Namármost.
Ott bele tudod állítani a fejebe a kontrollert, nem kell a draga tvt osszetorni.rashidm írta:Haverok ellen is elég idegesitő azért.Dupla D írta:
Ne tudd meg milyen egyszerű.
Főleg online játékokban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fiatalok vagytok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Haverok ellen is elég idegesitő azért.Dupla D írta:Ne tudd meg milyen egyszerű.Realista24 írta: Hát, aki idegbajt tud kapni egy játék miatt, meg is érdemli.
Főleg online játékokban.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ne tudd meg milyen egyszerű.Realista24 írta: Hát, aki idegbajt tud kapni egy játék miatt, meg is érdemli.
Főleg online játékokban.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.